Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 5. kolo 19.- 20.9.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

HRÁDEK SESADIL NOVÁČKA Z TRŮNU  

 

Tým Sokola Nezamyslice vedený trenérem Milanem Jandou  po domácím derby s celkem z Velkých Hydčice úspěšně zvládl také derby  na hřišti posledního celku tabulky ve Veřechově . Úlohu jim ulehčil  domácí  kteří po vyloučení Krále ve 36.minutě hráli oslabeni  a  to při součastné formě obou soupeřů nemohlo ani dopadnout jinak  než tříbodovým ziskem favorita tohoto derby.Dosud vedoucí nováček přeboru béčko Chanovic  nedokázalo dostatečným způsobem zvládnout  domácí duel s hrádeckým Svatoborem a  dalo tím šanci  Sokolu Nezamyslice se znovu vrátil do čela tabulky ze kterého tento tým právě Chanovice výhrou doma sesadily.    

 

Janovice – Mochtín B  1 : 2 (1 : 2)

Petr Abel

Domácí hráči byly po celé utkání aktivnější,ale nedokázali si z této aktivity vytvořit brankové příležitosti.Soupeř pozorně bránil a hrozil z rychlých brejků.Výsledek utkání se zrodil v prvním poločase.Hostům se podařilo využít první rychlý únik  v 9.minutě kdy L.Kolárik šel sám na domácího brankáře a svůj únik s přehledem zakončil.Domácím se podařilo srovnat stav utkání ve 22.minutě kdy po levé straně se dobře uvolnil M.Plíhal a jeho přihrávku zakončil V.Slivoň. Aktivitu ve hře opět převzali domácí ale zakončení akcí bylo velmi špatné.V závěru prvního poločasu opět unikl domácí obraně L.Kolárik a ve 42.minutě dostal hosty do vedení. Tento stav se již ve druhém poločase nezměnil neboť hra domácích byla velmi pasivní a hosté vítězný výsledek ubránili.

Branky: 22. Slivoň – 9. a 42. Kolárik Lukáš. Rozhodčí: Javorský Josef. ŽK: 4:2. Diváků: 80.

 

H. M. Boží – Bezděkov   4 : 4 (3 : 1)

Radek Bernard

V sobotu se na HMB hrál oboustranně útočný fotbal, při kterém byly k vidění v každém poločase 4 branky. V úvodu utkání začali velmi aktivně domácí a první branka na sebe nenechala dlouho čekat. Již ve 2. minutě utkání zatáhl balón po pravé straně Vojta a jeho přesný centr zakončoval sice efektně, ale nešťastně Z. Hoffmann hlavou do břevna. Naštěstí při skrumáži na malém vápně byl při odraženém balónu nejpohotovější F. Kišš, jenž vsítil svůj první gól za horský tým – 1 : 0. V dalších minutách domácí tým pokračoval ve své aktivitě a hostující branku vážně ohrozili především z několika rohových kopů po obléhání jejich branky. Bohužel zakončení od Vojty skončilo na tyči soupeřovi branky. Hosté se vážně osmělili až po první desetiminutovce, ale s ubíhajícím časem převzali herní iniciativu, čímž se dostavili i šance. Dvakrát se po jejich akcích zatřásla konstrukce domácí branky. Ovšem byli to domácí, kteří vzápětí po pěkném brejku zvýšili scóre zápasu na 2 : 0, když byl opět neomylný F. Kišš – 2 : 0. Hosté se ale brzo dostali zpět do zápasu, když snížili po jediném zaváhání domácího brankáře, který neudržel prudkou střelu bezděkovského hráče a jejich útočník zakončoval do odkryté branky horáků – 2 : 1. Ke konci poločasu opět naopak vzrostla aktivita domácích, kteří ve 45. minutě krásně zvýšili P. Procházkou po rohovém kopu na 3 : 1. Balón po načechraném centru od Z. Hoffmanna zapadl po stoperovo hlavičce do růžku soupeřovi branky.

Do II. poločasu nastoupili více koncentrováni hosté, jenž během první čtvrthodinky stihli dvěmi brankami vyrovnat na 3 : 3. Překvapení domácí borci byli nějaký čas otřeseni, ale po několika minutách se opět snažili strhnout zápas na svoji stranu, ovšem při svých šancích nebyli tak přesní, či jim tentokráte nepřesný sudí Bošek dvakrát upřel pokutový kop. Po jedné takové situaci, když ležící obránce Bezděkova ve svém vápně dvakrát aktivně zahrál rukou, došlo k protestům hráčů a jeden z nich (M. Chmelík) si za svoji kritiku vůči rozhodčímu vysloužil druhou ŽK. Hosté v tuto chvíli vycítili svoji šanci a snažili se vsítit rozhodující branku, ovšem domácí se nevzdávali a podnikali nebezpečné brejky. Při jednom z nich došlo k faulu zhruba 20 m od hostující branky. Volný přímý kop bravurně zahrál P. Procházka a s nepatrnou tečí hostující zdi získal překvapivé vedení pro domácí tým - 4 : 3, jenž dohrával utkání v 10 hráčích. Posléze se domácí soustředili na ubránění výsledku, což se jim dařilo až do samotného nastavení. Vyrovnávací branku vstřelil, velmi šťastně po zaváhání domácí obrany, hostující útočník v předposlední minutě zápasu – 4 : 4. Nakonec měli domácí ještě šanci ohrozit bezděkovskou branku z volného přímého kopu z 18 m, ale tentokráte šla střela z kopačky P. Procházky nad branku hostů. Zajímavý a útočný zápas nakonec skončil dělbou bodů, jež je díky kvalitám soupeře asi zasloužená, ale domácí může mrzet skutečnost, že neudrželi své vítězství až do závěrečného hvizdu. I tak je nutné ocenit jejich výkon a bojovnost.

Branky: Kišš Filip 2, Procházka Pavel 2 - Šlechta Karel, Valečka Václav, Novák Václav, Zhvakin Aleksandr; Rozhodčí: Bošek; ŽK:4 : 1.ČK: Chmelík Martin – 1 : 0 (2 x ŽK). 

FOTO  Z UTKÁNÍ    ZDE !!

 

Vrhaveč – Železná Ruda  4 : 0 (3 : 0)

Jindřich Pacner

Vrhavečští hráči nastupovali do utkání s vědomím pokračovat v úspěšné sérii bez porážky a získat povinné 3 body na domácím hřišti.Podle toho také vypadal začátek utkání,kdy již po 5 min. a rozehraném rohovém kopu vsítil první branku utkání domácí kanonýr M.Minařík (1:0).Po této brance se domácí hráči uspokojili a začali kazit jednoduché přihrávky,vázla jim kombinace a byli velmi nervózní z čehož vyplynula chybička v obraně,kterou ovšem hosté nedokázali využít.V tomto duchu se odehrával skoro celý I.poločas.Trochu klidu na domácí kopačky přinesl až závěr I.poločasu,kdy se ve 43.min. na hranici pokutového území nejlépe zorientoval D.Hrach a technickou střelou k tyči poslal Vrhaveč do dvoubrankového vedení.To ovšem nebylo ze strany domácích poslední slovo.Ve 44.min. zahrávali domácí rohový kop,který hosté odvrátili pouze za hranici velkého vápna ke kterému se dostal domácí J.Pacner a nekompromisní ranou nedal hostujícímu brankáři šanci.Touto brankou skončil I.poločas a domácí odcházeli do kabin za velmi příjemného stavu 3:0.

Ve II.poločase se obraz hry příliš nezměnil,hosté ohrožovali domácího gólmana jen sporadicky střelami z větší vzdálenosti a rohových kopů.Domácí nedokázali využít šance,které si vypracovali a že jich bylo požehnaně.Chvílemi předváděli až profesorský fotbal a přihrávali si na pětníku v pokutovém území hostů.V dalším průběhu měl dvě šance M.Minařík ovšem gólman hostů se vyznamenal vynikajícími zákroky.V 72.min. se za hranicí šestnáctky zmocnil míče V.Hrach a přehodil hostujícího brankáře,který byl špatně postaven.V 74.min. odstoupil pro zranění L.Lorenc,kterého nahradil domácí nestor P.Reitmajer,který zaujal pozici stopera.Domácí už dohrávali utkání v poklidu a pohlídali si tak druhý zápas v řadě bez inkasované branky což je vizitka dobré defenzivní práce celého mužstva.

Branky:  5. Minařík, 40. Hrach David, 44. Pacner Jindřich, 72. Hrach Václav. Rozhodčí: Abraham, hráno bez karet. Diváků: 60.

Sestava Sokola Vrhaveč :O.Pressl-L.Lorenc(P.Reitmajer),V.Mayer,V.Tomaka,V.Hrach-L.Taitl, J.Pacner, J.Potužník(C), T.Vejskal-M.Minařík,D.Hrach(J.Skřivánek)

 

Dešenice – Žihobce   2 : 1 (1 : 0).

Dešenice dvakrát skórovaly z pokutových kopů které byly nařízeny  za téměř stejné faulu na domácího kanonýra Michala Poupy, který  byl také úspěšným exekutorem těchto kopů. Hosté po sníží v 80.minutě Václavem Staňkem  hrou vabank usilovali o vyrovnání, ale  jejich snaha vyšla již naprázdno.

Branky: 39. a 76. Poupa Michal(obě PK) -  80. Staněk Václav. Rozhodčí: Bína. ŽK : 2:2. Diváků: 90.

 

Velké Hydčice – Sušice B  0 : 0.

P.Kotrba

Do Velkých Hydčice přijel dnes ambiciózní soupeř ze Sušice a v utkání bylo znát , že přijel pro body. Ty jim domácí nechtěli darovat a ve vyrovnaném utkání se diváci branek nedočkali. Hra se odehrávala mezi oběma velkými vápny a do gólového zakončení se nedostalo ani jedno mužstvo.Ve druhém poločase se hosté snažili někdy i za cenu nedovolených až hrubých zákroků strhnout vítězství na svou stranu , ale domácí to nepřipustili. V 75 min. byl zbytečně atakován brankář domácích , když držel míč pevně v rukou a po ataku hostujícího útočníka opustil hrací plochu na nosítkách a musel být vystřídán.

Rozhodčí: Koura Radim. ŽK: 3:2. Diváků: 60.

 

Chanovice B  - Hrádek 2: 3 ( 0: 1)  

Václav Brejcha

Chanovické béčko přivítalo o místní pouti před velmi pěknou návštěvou a za slunečného počasí hosty z Hrádku. Hostující mužstvo se představilo jako tým s velmi dobře organizovanou hrou a rychlým přechodem do útoku. Domácí začali aktivně a měli i více ze hry, ale udeřilo na druhé straně, kdy se prosadil střelou z úhlu zkušený Kutil. Domácí přidali, bojovali a vytvářeli si i šance, ale do poločasu se jim vyrovnat nepodařilo. Po několika minutách hry ve druhé půli byli domácí odměněni vyrovnávacím gólem a zdálo se, že přijdou i další branky. Ale šance V.Kláska a D.Pavlovského zůstaly bez využití a tak šli do vedení opět hosté. Za několik minut však bylo opět vyrovnáno, kdy se po závaru před brankou hostí prosadil střídající Kandra. O výsledku utkání nakonec rozhodla hrubá chyba domácí obrany, kdy hostující Adamec utekl a přehodil vyběhnuvšího brankáře domácích. Průběhu zápasu by asi odpovídala spravedlivěji remíza, ale nakonec rozhodla lepší produktivita hostů, kteří domácím uštědřili první porážku v soutěži.

Branky: 51. Šlehubr,  68. Kandr, – 14.Kutil Libor, 62. Vomela Lukáš, 79. Adamec Tomáš,; Rozhodčí: Bureš; ŽK: 1:4. Diváků: 150. 

 

Veřechov -  Nezamyslice 1 : 4 ( 1: 2)  

Od úvodních minut se lépe začal průběh zápasu vyvíjet ne prospěch favorizovaných hostů , kteří se již ve třetí minutě radovali z první branky kterou dal Josef Burda z pokutového kopu.  Hosté zvýšili  ve 29.minutě Soutorem. Domácí se vrátili do hry o výsledek ve 36.minutě kdy dal kontaktní branku Želízko, ale vzápětí po druhé  žluté kartě opustil hřiště  Král a  téměř hodinová přesilovka hostů již byla nad síly Veřechova pokusit se o zvrat ve vývoji skóre . Zvýšit na 1:3  hostům  dal šanci hlavní arbitr darovaným dalším pokutovým kopem a  zaslouženou prohru domácích pečetil v 90.minutě svým druhým gólem v tomto derby Soutor.

Branky: 36. Želíska Jan –  29. a 90.Soutor Martin , 3. Burda Josef(PK), 65. Mašek Petr(PK). Rozhodčí: Dykalov; ŽK: 2:1; ČK: 1 : 0 (36. Král Luboš 2 x ŽK). Diváků: 120

 

 

 1. Nezamyslice         6   5   0   1   21:  7    15  (  6)

 2. Chanovice   B       6   4   1   1   14:  7    13  (  1)

 3. Vrhaveč             6   4   1   1   12:  5    13  (  4)

 4. Hrádek              6   4   0   2   16: 10    12  (  3)

 5. Bezděkov            6   3   2   1   13: 10    11  (  2)

 6. Sušice  B           6   3   2   1    8:  5    11  (  2)

 7. Mochtín  B          6   3   1   2   14: 11    10  (  4)

 8. V. Hydčice          6   3   1   2    8:  8    10  (  1)

 9. Janovice            6   2   0   4    8:  8     6  ( -3)

10. Dešenice            6   2   0   4   12: 13     6  ( -3)

11. Žihobce             6   2   0   4    6:  9     6  ( -3)

12. Železná Ruda        6   1   1   4    8: 15     4  ( -5)

13. H. M.  Boží         6   1   1   4   11: 25     4  ( -5)

14. Veřechov            6   0   0   6    6: 24     0  ( -9)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

TRÁPENÍ MALÉHO BORU POKRAČUJE 

 

Po odehrané téměř polovině podzimní části III.třídy jsou  bezesporu největším negativním  překvapením  výsledky a následně umístění Sokola Malý Bor. Tým který se po postupu do této soutěže v předcházejících dvou ročnících bezpečně pohyboval v první  polovině tabulky s téměř padesáti procentním bodovým ziskem  na podzim ještě nebodoval a je na dně této tabulky. Středem pozornosti  6.kola byla  dvě utkání a v obou případech v nich hráli roli oba nováčkové. Zatím úspěšnější Velký Bor v utkání velmi dobré úrovně  hrané v Měchlupech  získal bod. Velice blízko k němu měl i druhý nováček Sokol Běšiny v místním derby v Neznašovech. V zápase kterému by slušela vzhledem k průběhu hry remíza rozhodla branka v poslední minutě nové hráčské akvizice Karla Kreibicha který přišel do Neznašovy na hostování ze  Strážova .  

Kvasetice -  Velhartice 6: 0 ( 5: 0)  

Branky: 3.,17. a 75. Klíma Ondřej , 6. a 23. Ballý Pavel ,  28. Liška Petr; ŽK: 1:2 . Rozhodčí:  Husník Václav. Diváků: 40.

 

Hradešice B  - Luby B 1: 6 ( 1: 5)  

Branky: Melka Milan - Sydorenko Vasyl 2, Bešta Jiří, Smolík Vladislav, Hradecký Zdeněk, Havlovic Marek; Rozhodčí: Mácal . Diváků: 50.

 

Neznašovy  -  Běšiny 1: 0 ( 0: 0)  

Branky: 90. Kreibich Karel; Rozhodčí: Pastyřík; ŽK: 4:2 . Diváků: 40.

 

Měcholupy  -  Velký Bor 0: 0 ( 0: 0) 

Rozhodčí: Vondráček . Diváků: 80. Hráno bez karet.

 

Kolinec – Nalžovské Hory  1 : 5 (1 : 2)

Branky: 5. Horák – 32. Hájek, 39. Podlešák, 63., 75. a 90. Jedlička Antonín. Rozhodčí. Lažánek Karel. ŽK : 2 : 2. Diváků: 85.

FOTO Z UTKÁNÍ   ZDE !!

 

Malý Bor – Týnec  0 : 3 (0 : 1)
Branky: 34. Pressl Libor, 65. a 80. (PK) Frous Michal. Rozhodčí : Veverka Jan. Diváků: 90. ŽK: 1 : 2.
Sekretář Sokola Malý Bor  Radovan Faltys si při hlášení výsledku z tohoto duelu povzdechl : „ A trápení pokračuje“.

 

Horažďovice B  - Bolešiny 1: 0 ( 1: 0)

Michael Forman

Domácí v posílené sestavě museli o body bojovat po celé utkání. V prvním poločase měli více ze hry, měli i gólové příležitosti, ale využili pouze jednu, když krásný centr za obranu hostí proměnil Jiří Janouškovec. Další šance, zvláště dvě hlavičky mladíčka Pepy Nauše zůstaly nevyužity. Ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil domácí byli převážně na půlce hostí, ale bez brankového efektu. Pravidlo nedáš dostaneš se málem domácím vyplnilo ke konci samotného zápasu, nejprve neproměnili svoji šanci a za chvíli nato měli hosté velmi nebezpečný brejk po pravé straně, křížnou gólovou střelu vynikajícím zákrokem zlikvidoval dorostenec Jiří Dufek v domácí brance. Hosté tak odjíždějí s prázdnou  a mladé mužstvo domácích se ziskem dalších tří bodů odpoutalo ode dna tabulky.

Branky: 23. Janouškovec Jiří; Rozhodčí: Blaheta; ŽK: 1:0. Diváků: 50.

Sestava  Bolěšiny: Sýkora, Roháč Petr. Kolář, Novák, Mazanec, Juřina, Hess Petr, Jandík, Koželuh (5. Hess Martin 46. Hess Jaromír), Zahálka, Roháč Jan. 

 

 

 1. Luby B              6   6   0   0   34:  5    18  (  9)

 2. Velký Bor           6   4   2   0   17:  5    14  (  5)

 3. Týnec               6   4   1   1   21: 12    13  (  1)

 4. Měcholupy           6   4   1   1   12:  4    13  (  4)

 5. Neznašovy           6   4   1   1    6:  3    13  (  1)

 6. Běšiny              6   3   1   2   14:  9    10  (  1)

 7. Bolešiny            6   3   0   3    8: 13     9  (  3)

 8. Nalž. Hory          6   2   1   3   16: 17     7  (  1)

 9. Horažďovice B       6   2   1   3   11: 18     7  ( -2)

10. Kvasetice           6   2   0   4   12: 19     6  (  0)

11. Hradešice B         6   1   1   4   12: 21     4  ( -8)

12. Kolinec             6   1   1   4    6: 18     4  ( -5)

13. Velhartice          6   1   0   5    8: 23     3  ( -6)

14. Malý Bor            6   0   0   6    2: 12     0  ( -9)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku