Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 4. kolo 12. – 13. 9.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

 

 

ŽELEZNÉ RUDĚ POMOHL K PRVNÍ VÝHŘE GÓL Z PŮLKY

 

Do 5.kola museli železnorudští fotbalisté čekat na svoje první vítězství v tomto soutěžním ročníku. V utkání tentokráte tahali za delší konec a ještě jim k tomu pomohla zřejmě nejdůležitější , třetí branka kterou dal Duhovec z půlky hřiště! Toto vítězství pro Rudu přišlo  v pravý čas se sousedem z tabulky  , který neskrývá svůj jediný cíl v tomto ročníku úspěšně bojovat o záchranu. Zatím na tom na rozdíl od domácích nejsou o nic lépe, neboť první body do soutěže si připsali v minulém domácí výhrou nad TJ Žihobce.  A právě Žihobce i v tomto kole vyšly bodově naprázdno, když doma podlehly rozjetému týmu hostů z Vrhavče tím nejtěsnějším brankovým rozdílem. 

Středem pozornosti byly další dva zápasy tohoto kola . Ten první hraný v sobotu v Nezamyslicích  s příchutí derby splnil očekávání . Po nerozhodném prvním poločase o výhře domácích nad svým rivalem z Velkých Hydčic rozhodla dvěma góly zkušený Josef Burda. O zisku bodů se po bezbrankové první půli rozhodovalo v Hrádku. Hosté  sice  se ujali v 53.minutě vedené brankou Michala Poupy, který na jaře v Dešenicích  byl strůjcem debaklu Svatoboru v Dešenicích. V dalším průběhu již skórovali pouze domácí a  během necelých dvaceti minut  bylo čtyřmi góly rozhodnuto o třech bodech pro Svatobor.

Druhý důležitý zápas který promluvil do čela tabulky se hrál v neděli v Sušici. Nováček přeboru z Chanovic si po nervózním průběhu zápasu odvezl domů plný počet bodů a i po čtyřech kolech zůstává na čele tabulky.Béčko Sušice tak odmítlo šanci probojovat se na první místo okresního přeboru a  zaznamenalo první prohru na podzim.

 

Nezamyslice  -  V. Hydčice 4 : 2 (2:2)

Milan Janda                                                                     

Za krásného počasí nastoupili obě mužstva v oslabených sestavách k místnímu derby,ale bez hlavního rozhodčího, kterého po dohodě obou mužstev nahradil bývalí rozhodčí Jano Václav.Po vyrovnané hře v první polovině poločasu  to byli hosté, kteří se ujali vedení po golu přímo z rohu ve 36 Hejpetrem Zdeňkem.Domácí na branku odpověděli hned o dvě minuty později , když se střelou z hranice trestného území trefil krásně Mašek Petr. Do konce poločasu chyběla pouhá minuta ,když se s přímého kopu trefil do šibenice hostující Barborka Ondřej a domácí pět prohrávali. Do kabin se šlo ,ale za nerozhodného stavu 2:2 , neboť v poslední minutě po výborné kombinaci  zakončoval Kopačka Josef. Do druhého poločasu nastoupili domácí s jednou změnou, když do útoku přišel Hanzlík Josef. Střídání se povedlo, neboť právě on po úniku púo pravém křídle odcentroval míč na Burdu Josefa a ten hlavou brankáře hostí nepřekonal, ale vyražený míč se mu podařilo dostat do brány, to běžela 56. min a domácí se poprvé ujali vedení. Po této brance se domácí uklidnili a získali mírnou převahu. V 75. min po chybě hostující obrany  šel  Burda sám na brankáře Šípka a nedal mu žádnou šanci,když střílel po zemi vedle vybíhajícího brankáře. Závěr si už domácí pohlídali a tak se již skore neměnilo. I když šlo o místní derby a utkání řídil muž z lidu ,hrálo se velmi slušně a bez žlutých karet.                                                                                                                                                          

Branky: 56. a 75. Burda Josef , 38.  Mašek Petr, 45. Kopačka Josef – 36. Hejpetr Ladislav, 44. Barborka Ondřej .Rozhodčí laik.  Diváků 50 .

 

Hrádek  -  Dešenice 4 : 1 (0:0)

Podrobnosti nedošly

Branky: 71. a 75. Kolář Miroslav , 63.  Kutil Libor, 79. Moravec Jiří -  53. Poupa Michal; ŽK: 2:2  . Rozhodčí:Haviar Štefan. Diváků 100  .

 

Železná Ruda -  H. M. Boží 5 : 1 (2:1)

Po brankové přestřelce mezi 3. a 7.minutou kdy se skóre měnilo nejprve ve prospěch domácích.Hosté záhy vyrovnali , ale spokojenější šli do kabin v poločasové přestávce domácí které opět poslal do vedení ve 37.minutě Hanzlík. Rozhodující pro vývoj zápasu byla třetí branka domácích . Dal jí z půlky hřiště Duhovec (ten v minulém zápase hájil jako brankář branku Ž.Rudy v Janovicích ) a další dva rychlé slepené góly  již hostům vzali vítr z plachet něco s výsledkem v jejich prospěch udělat.

Branky: 3. Vörös Adam, 37. Hanzlík Pavel, 68. a 71. Dulovec Jan , 70. Černý Tomáš, -  7. Hoffmann Zdeněk . Hráno bez karet. Rozhodčí: Bína.  Diváků 80.   

 

Žihobce  - Vrhaveč 0 : 1 ( 0: 1) 

Zasloužené výhra hostů, kteří o své úspěchu rozhodli  již v prvním poločase.V této části zápasu domácí přehrávali, dokázali si vytvořit více brankových příležitostí  a ve 29.minutě  gólem  mladíka Lukáše Taitla šli do vedení. Domácí sice po přestávce ožili, více hru vyrovnali, ale když již nepřálo štěstí ani při střele Lembergera osm minut před koncem , která skončila na břevně svatyně hostů body doma nezůstaly.

Branky: Taitl Lukáš; Rozhodčí: Brůha; ŽK: 3:2. Diváků: 80.

 

Bezděkov – Janovice   3 : 1 (1 : 0)

(Převzato u upraveno z webových stránek TJ Bezděkov)

Derby v Bezděkově vidělo přes 150 diváků, což  dosud největší domácí návštěva. Do utkání nemohli domácí vstoupit lépe. Již v 1. minutě přeloboval brankáře hostů Ondra Teska a otevřel skóre zápasu. Za další minutu se dosti nervózní obranou Janovic prohnal Václav Valečka, ale jeho střela skončila jen na tyči. O druhou regulérní branku Bezděkov připravil rozhodčí, když střelec  první branky  se dostal za obranu soupeře a těsně před brankářem dokázal míč prostrčit k Pavlovi Oudovi a ten  ho dopravil do odkryté branky, rozhodčí však Václavovi odpískal faul na gólmana. V prvních třiceti minutách měli domácí  jasně navrch. Po té  se hra do konce poločasu vyrovnala a hosté zahrozili především z rohových kopů. Do druhého poločasu domácím opět vyšel vstup  skvěle. Po dvou minutách  hry zvýšil na 2:0 Pavel Ouda, když se prosadil hlavou. V 60. minutě  měli možnost zvýšit z nařízeného pokutového kopu  po faulu na Sašu Zhvakina , ale  Josef Dulka ji však neproměnil. Vše však neúspěšný exekutor penalty napravil o deset minut později, když po krásném centru od Petra Panuše pěknou hlavičkou navýšil skóre na 3:0. Hosté snížili v 72. minutě z pokutového kopu, kterou z přehledem proměnil hostující kapitán Toman. Ke konci zápasu se hra dosti rozkouskovala a přitvrdila. Po druhé žluté musel předčasně pod sprchy Petr Panuš, ale hosté už zjevně neměli síly na srovnání výsledku.

Branky: 1. Teska Ondřej, 47. Ouda Pavel, 70. Dulka Josef – 72. Toman Pavel(PK). Rozhodčí Dykalov. ŽK: 3 : 4, ČK 1 : 0 (Panuš Petr- 2x ŽK). Diváků: 150.

Sestava  Bezděkov: V. Nadymáček - J. Ouda, P. Ouda ml., P. Dums, P. Panuš- O. Teska (89. Mar. Bohatý), K. Šlechta, J. Dulka, P. Bače (27. Z. Svoboda) - A. Zhvakin (86. V. Novák), V. Valečka (90. T. Souček)

 

Mochtín B -  Veřechov  4 : 0 (1 : 0)                  

Karel Šot

Domácí rezerva chtěla stoprocentně bodovat,ale výhra se nerodila snadno. Soupeř byl tradičně bojovný a houževnatý, měl i šance. Ty ale vychytal domácí branář Hromada. Z domácích hráčů zaslouží pochvalu především "navrátilec" Lukáš Kolárik, který jednu branku dal a u ostatních asistoval. Přesně rozhodoval Vl.Pastyřík,

Branky: 2. Lapáček Z.(PK), 54. Novák Zdeněk, 80.Kolárik  Lukáš, 90. Petrů Jan Richard. Rozhodčí: Pastyřík. ŽK: 1 : 1. Diváků: 70

 

Sušice B – Chanovice B  0 : 2 (0 : 1)         

Velmi nervózní utkání s lepším koncem pro hosty.Branky: Klásek Vojtěch, Pavlovský David (PK) . Rozhodčí: Lažánek Karel. ŽK: 2 : 3. Diváků: 80

 

 

 1. Chanovice   B       5   4   1   0   12:  4    13  (  4)

 2. Nezamyslice         5   4   0   1   17:  6    12  (  3)

 3. Bezděkov            5   3   1   1    9:  6    10  (  1)

 4. Vrhaveč             5   3   1   1    8:  5    10  (  4)

 5. Sušice  B           5   3   1   1    8:  5    10  (  1)

 6. Hrádek              5   3   0   2   13:  8     9  (  0)

 7. V. Hydčice          5   3   0   2    8:  8     9  (  3)

 8. Mochtín  B          5   2   1   2   12: 10     7  (  1)

 9. Janovice            5   2   0   3    7:  6     6  (  0)

10. Žihobce             5   2   0   3    5:  7     6  ( -3)

11. Železná Ruda        5   1   1   3    8: 11     4  ( -5)

12. Dešenice            5   1   0   4   10: 12     3  ( -3)

13. H. M.  Boží         5   1   0   4    7: 21     3  ( -3)

14. Veřechov            5   0   0   5    5: 20     0  ( -6)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

TÝNEC DOMA POPRVÉ  NEBODOVAL

 

V pořadí  páté kolo III. třídy zaujalo několika výsledky. Tím prvním byla prohra v Týnce v místním derby se Sokolem Neznašovy, která znamenala pro domácí první ztrátu bodů v novém ročníku na svém hřišti. Druhý výsledek ve Velharticích  potvrdil , že domácí marně hledají jarní formu a dopřáli mladíkům z horažďovické rezervy aby se radovali z první výhry. Očekávaný duel dvou Borů na hřišti nováčka III.třídy ve Velkém Boru skončil těsnou výhrou domácích, kteří tak úspěšně útočí na první dvě místa v tabulce.

 


 

Bolešiny -  Měcholupy  1 : 3 (0:1)

Luďovít Molnár

Hosté byli od začátku utkání aktivnější, vytvořili si mírnou převahu, kterou dokázali v sedmé minutě Bálkem využít. Domácí se snažili vyrovnat skóre a vytvořili si několik dobrých šancí, ale pozorného brankáře hostů se jim překonat nepodařilo. Hned v úvodu druhého poločasu hosté zvýšili na rozdíl dvou branek a zdálo se, že hosté ovládnou zbytek utkání. Ale domácí se nevzdali a dál ohrožovali hostující branku a v pětapadesáté  minutě se po standardní akci podařilo domácím snížit na rozdíl jedné branky Martinem Hessem. Domácí od tohoto okamžiku vrhli všechny síly do útoku a zatlačili hosty před svojí branku a přes  velkou  převahu nedokázali střelit branku. V závěru utkání dokázali hosté z rohového kopu na rozdíl dvou branek v 87.minutě  zvýšit Kašparem a definitivně rozhodli utkání ve svůj prospěch. Sestava domácích: Sýkora, Roháč Petr, Kolář, Jandík, Farný, Hess Petr, Juřina, Zahálka, Koželuh (65. Hess Jaromír), Roháč Jan, Hess Martin (70. Molnár)

Branky: 55. Hess Martin – 7. Bálek Dušan, 47. Jakubec Lukáš , 87. Gašpar Ivan . Rozhodčí : Lecjaks .  Diváků 100 .

 

Velký Bor  - Malý Bor 2 : 1 (2:1)  

M. Kolář

Do očekávaného derby vstoupili lépe hosté, kteří hned v 6.minutě korunovali svoji převahu vedoucím gólem po střele P.Heřmana. Domácímu týmu se nedařila kombinace a pouze střelecká indispozice hostů a brankář Stulík zabránili zvýšení skore. A tak po akci R.Šimanovského vyrovnával dorážkou M.Jára a vzápětí po samostatné akci prvně jmenovaný zajistil domácím vedení. Ti mohli ještě do poločasu svůj náskok zvýšit, ale neproměněné šance Havlíčka i Šimanovského s přispěním hostujícího brankáře tomu zabránili. I ve druhém poločase byl znatelný věkový rozdíl, kdy hosté svým důrazem a hlavně rychlostí domácí obranu přiváděli do rozpaků. Nakonec ale zkušenost domácích slavila úspěch, skore se již nezměnilo a  potvrdilo se postavení obou mužstev v tabulce. Tvrdě hrané utkání, při zbytečném vyloučení hostujícího Vodičky, zvládl i rozhodčí Javorský  a přispěl tak k celkové atmosféře zápasu.

Branky: 22. Jára Miroslav, 29. Šimanovský Robert – 6. Heřman Pavel; ŽK: 4:3; ČK: 0 :1 ( Vodička František ) . . Rozhodčí : Javorský Josef. Diváků 110  .

 

Týnec  - Neznašovy 2 : 3 (1:0) 

Domácí měli v místním derby raketový vstup do zápasu. Již v osmé minutě dostal míč do běhu na pravé straně hřiště  obávaný týnecký kanonýr  Michal Frous, ten si stovka na pravačku a křížmá střela z jeho kopačky skončila  u pravé tyče Pikhartovy branky. Hosté v další části zápasu působili sebevědomým dojmem a již v prvním poločase měli několik příležitostí skóre srovnat . TK vyrovnání došlo v 58.minutě po střele Vejskala. Od té doby se začal vyvíjet tento duel v jejich prospěch  , když na jejich vedení Mundlem odpověděl vyrovnáním znovu Michal Frous, ale také hostující Mundl prokázal, že je dobrým střelcem a svým druhým gólem rozhodl o tom, že se domácí museli smířit s první bodovou ztrátou v tomto ročníku na svém hřišti.      

Branky: 8. a 70. Frous Michal  - 61. a 73. Mundl Martin, 58. Ceplecha Martin; ŽK: 4:1. . Rozhodčí :  Bureš Michal. Diváků 30.

 

 

Michal Frous uniká, snaží se ho zastavit hostující Majdl.

 8.minuta utkání - Michal Frous si rovná míč na svou pravačku a z pravé strany střílí vedoucí branku utkání Týnec-Neznašovy.

58.minuta utkání Týnec - Neznašovy . Na 1:1 vyrovnal  Ceplecha.

Autor branky Ceplecha který vyrovnal na 1:1 z týmu hostů (třetí z prava) přijímá gratulace od svých spolupráčů.

Více foto z utkání   ZDE

 

 ARBO Velhartice - Hořažďovice B  0 : 1 (0 : 0)

P.Pavlík

Domácí měli nad hosty z Horažďovic během první půle převahu, kterou ještě zvýšili když hosté museli, po zranění svého záložníka, hrát o deseti. Bohužel ani největší šance domácí proměnit nedokázali a tak šli o poločase do kabin smírně. Ve druhé půli s přibývajícím časem začali nervóznět a hra se jim nedařila. Pak, přesně v 76 minutě přišla velká chyba v pokutovém území domácích a hosté se ujali vedení 0:1. Tento nejtěsnější výsledek pak dokázali, i přes snahu domácích, ubránit.

Branky : Vonášek D.Rozhodčí : Holeček. ŽK: 0 : 1. Diváků: 40.

  

Běšiny  -  Kolinec   3 : 1 ( 1: 0)  

Branky: 11. Šťastný Lukáš, 50. Stach Ladislav, 73. Vališ Jaroslav – 81. Horák Jan; Rozhodčí: Diviš; ŽK: 2:2 . Diváků: 35.

 

Hradešice B  -  Nalž. Hory   4 : 0 ( 2: 0)  

Branky: 5. a 7. Fořt Ondřej , 50. Šmrha Miroslav, 73. Kopal Jiří(PK) ; Rozhodčí: Kalista R.; ŽK: 3:3. Diváků: 50.

 

Luby B – Kvasetice   4 : 0 (1 : 0)

Branky:  25. a 64. Bešta Jiří, 62. Javorský Josef , 82. Voráček Josef. Rozhodčí: Habada. ŽK 4:3. Diváků: 100.

 

 

 

 1. Luby B              5   5   0   0   28:  4    15  (  6)

 2. Velký Bor           5   4   1   0   17:  5    13  (  4)

 3. Měcholupy           5   4   0   1   12:  4    12  (  6)

 4. Týnec               5   3   1   1   18: 12    10  ( -2)

 5. Běšiny              5   3   1   1   14:  8    10  (  1)

 6. Neznašovy           5   3   1   1    5:  3    10  (  1)

 7. Bolešiny            5   3   0   2    8: 12     9  (  3)

 8. Hradešice B         5   1   1   3   11: 15     4  ( -5)

 9. Nalž. Hory          5   1   1   3   11: 16     4  ( -2)

10. Horažďovice B       5   1   1   3   10: 18     4  ( -2)

11. Kolinec             5   1   1   3    5: 13     4  ( -2)

12. Velhartice          5   1   0   4    8: 17     3  ( -6)

13. Kvasetice           5   1   0   4    6: 19     3  (  0)

14. Malý Bor            5   0   0   5    2:  9     0  ( -6)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku