Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída sk,upina B 3. kolo 5.-6.9.

 

 

 

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

 

KLATOVSKÁ REZERVA ZÍSKALA PRVNÍ BOD, ŠVIHOV MÁ STÁLE NULU

 

Ani ve 3.kole žádná bodová žeň pro v minulém ročníku velmi úspěšný Švihov. Švihovští podruhé v domácím prostředí neuspěli, když po těsné prohře s béčkem Přestic na svém hřišti  tentokráte zopakovali stejný výsledek jako v úvodním kole v derby se Sokolem Hradešice.  Tento výsledek bez ohledu na dosud velice úspěšné vykročení do nového ročníku  Hradešic  je o to překvapivější, neboť v minulém ročníku Švihovští doma tento tým porazili 4:0 a na jaře si převezli z jeho hřiště bod za remízu 1:1.Větší spokojenost určitě zavládla ve Svéradicích. Jak se zdá tento tým zřejmě již překonal komplex ze soupeře v podobě Tatranu Dlouhá Ves. Po té kdy v minulém ročníku s tímto soupeřem  Svéradičtí neuspěli jak v D.Vsi  4:1 prohráli i letos na jaře doma 0:4  byli v sobotu úspěšnější a z horké půdy Tatranu si přivezli cenný bod. Ten získaly, respektive doma dva ztratily Žichovice které se o body dělily s nevyzpytatelným soupeřem z Losiné.  Zajímavou konfrontaci sil záložních týmů , účastníků krajského přeboru viděli diváci v Klatovech , kde se domácí rezerva rozešla  s dělbou bodů s hosty z Přeštic. Pro klatovské béčko to byl první bodový základ do tabulky po sestupu z 1.A třídy. Z této soutěže sestoupily mimo Klatov i Blovice. Ty  jsou na tom v úvodích třech kolech  v 1.B třídě daleko lépe, mají plný počet bodů, když ty poslední tři získaly v tomto kole v Mochtíně.  Mimo Dlouhé Vsi se hrálo také další derby v Pačejově , kam přijel nováček z Měčína . Bojoval zde srdnatě, ale přesto po těsné prohře 2:1 na body nedosáhl.    

 

 

 

Dlouhá Ves – Svéradice   3 : 3.

Josef Krůs

Drama,které se málokdy vidí.Stručně - zápas s mírnou převahou domácích,kteří hráli již od 57.minutě ( ČK Valvoda St.za zbytečný faul na útočné polovině)a snaživý výkon hostí s nepřesnými střelami.
Jak šly minuty:

ve 3´,5´a 15´- domácí se dostávají přes obranu hostí,ale všechny 3 akce končí nastřelením brankáře.15´hosté kopou zkrácený roh a po několika opakovaných střelách přestřelují branku domácích. Proti se postavil brankář dom.i trocha štěstí.26´Po pěkné akci (Krejčí,Frýda)umisťuje míč poprvé do sítě hostujícího brankáře St.Valvoda.40´další velká šance hostů v pok.území,kdy se odpoutává od dom.obránce hostující útočník a po střele z blízka se vyznamenává dom.brankář a v pádu vykopává nohou míč, který směřoval do branky - po dalších opakovaných střelách uklízí dom. obránci míč do bezpečí.

Ve 2.pol. se pěkné akce střídali na obou stranách,hosté se snažili o vyrovnání a bylo se na co dívat.Přišlo ale již zmíněné vyloučení a nastalo drama.Hosté hráli přesilovku velmi dobře a domácí nevěděli chvílemi kam dřív skočit.Od 67´, kdy S.Malovec vyrovnal se mnozí z domácích diváků začali obávat o výsledek,ale domácí hráči podali velmi dobrý výkon a dokázali. že z morálkou v mužstvu to není vůbec špatné a díky H.Hubenému a jeho nádherné individuální akci s dobrým zakončením to bylo rázem 2:1.Radost domácím ovšem kazí Martínek J.,který svým důrazem
a pěknou kličkou doleva donutil k chybě (nešťastné podklouznutí)domácího brankáře.Do vedení se ale opět dostávají domácí,když D.Rovňan poslal v 83´ na výlet T.Frýdu po pravé straně.Ten tyhle situace řeší většinou bravurně a tak to ke spokojenosti domácích skončilo dalším gólem v síti hostů(3:2).Radost nám pokazil hostující Jiřinec,který využil ke skórování fatální chyby a nedorozumění mezi domácím obráncem a brankářem a v 86´po třetí vyrovnal.Dlouhá Ves díky několika chybám v

obraně i útoku a zbytečnému vyloučení ztrácí další 2 body.

Poločas : 1 : 0. Branky : 26. Valvoda St. , 71. Hubený Jan, 83. Frýda Tomáš – 67.  Malovec Stan. 81. Martínek Jindř., 86. Jiřinec Mich. Rozhodčí :Král. Diváků  : 80. ŽK 4 : 2. ČK  1 : 0 (57.  Valvoda  po 2.žluté) .

 

Mochtín - Blovice  0 : 2.

Karel Šot

   Pro domácí hráče i fanoušky to byla nevydřená premiéra na nově zrenovovaném domácím trávníku, který po deštivém počasí hodně trpěl. V prvním poločase byl Mochtín výrazně lepší než jeho soupeř z Blovic. Šance Jiřího Čeledy a Tomáše Babky volaly po golech, žádná se však neujala. Do vedení šli naopak hosté, když po fatální hrubce golmana Rajtmajera pohodlně do prázné branky skoroval ve 40.minutě Jiří Žežula - 0:1. I po změně stran měli domácí více ze hry, snažili se o vyrovnání. Blovice však byly v obraně pozorní, do výraznějších golovek mochtínské hráče nepouštěly, zbytek pochytal golman Anton Vasko. V 76.minutě se na druhé straně dostal po brejkové akci k zakončení hostující útočník Ondřej Laibl a z úhle tečovanou střelou zvýšil náskok Blovic již na 0:2. Ani závěrečný nápor Mochtína na nepříznivém skore nic nezměnil. Hosté si odvezli všechny tři body, budou patřit k favoritům této skupiny I.B třídy.

Poločas: 0 : 1. Branky : 40. Žežula Jiří, 76. Lajbl Ondřej. Rozhodčí Karel Klik z Dolní Bělé, ŽK 2:3, 70 diváků.

 

Pačejov  -  Měčín 2 :  1 ( 0: 0).

Branky: Kolařík, Lavička - Němec; ŽK: 3:2 . Diváků: 120  .

 

Švihov  - Hradešice 0: 1 ( 0: 0 )

Branky: Lávička; ŽK: 4:3  . Diváků: 50  .

 

Klatovy B - Přeštice B   1 : 1.

Poločas: 1 : 0.
Branky : Lukeš -  Hořký. Rozhodčí : Mareš Pavel. Diváků  : 80. ŽK : 5:4
Sestava Klatov: Dolejš,Paleček,Hromada,Kotáb,Fait,Popelka,Ježek, Lukeš,Rendl, Zahradník, Markel (23 min.Lužný)

 

Žichovice – Losiná    1  : 1.

(doslovní převzetí z web.stránek  TJ Žichovice)

Domácí začali vlažně stejně jako v minulém utkání. Hosté potvrdili pověst brejkového mužstva, nikam se nehrnuli a čekali na svou šanci. Proto se dlouho před brankami nedělo nic zajímavého. To platilo do 27. minuty, když pěknou křižnou střelou překonal Rudu Němce v domácí brance hostující Hajšman.

Druhý poločas přinesl divákům mnohem záživnější podívanou. Žichovičtí začali mnohem aktivněji a s postupujícím časem se čím dál více tlačili před hostující branku. Dlouho se však přes dobrou obranu Losiné nemohli prosadit. Švehlovu prudkou střelu vyrazil hostující brankář, Olda Chod mířil po centru Malého hlavou mimo tři tyče. Hosté byli mnohem nebezpečnější. Hajšman prošel s míčem téměř celé hřiště, obešel i gólmana Němce, ale z malého vápna napálil míč do břevna. O chvilku později ještě Ruda Němec vychytal ve stoprocentní šanci hostujícího Fremra. Hrálo se poměrně tvrdě, na což hosté v závěru doplatili dvěma vyloučeními. První karta byla za nesportovní chování a byla velmi přísná. Vyrovnání se domácí dočkali v 77. minutě. Olda Chod vybojoval na šestnáctce hostů míč, posunul na  Jardu Malého, jehož přesnou přihrávku proměnil vyrovnání Jirka Frýzek. Žichovičtí mohli v závěru strhnout vítězství na svoji stranu, ale po Frýzkově centru mířil Malík do břevna a dorážka Choda se do Kreuzmanovy branky nevešla.

Branky: 77. Frýzek – 27. Hajšman, diváků: 80,čk: 0:2 rozhodčí: Konig – Čermák, Komanec.

Sestava Žichovic: Němec – Šimáček, Harenčák, Švehla, Frýzek – Malý, Šiška, Malík, Brož – Greiner (Piller), Hájek (Chod).

Žinkovy -  Předenice 1: 1 ( 1: 1)

Branky: Brožík - Albl; ŽK: 0:1  . Diváků: 120 .

 

 

 

 1. Blovice       3   3   0   0    9:  1     9  (  6)

 2. Hradešice     3   3   0   0    5:  1     9  (  6)

 3. Svéradice     3   2   1   0   10:  4     7  (  1)

 4. Zichovice     3   1   2   0    4:  2     5  ( -1)

 5. Dlouhá Ves    3   1   2   0    5:  4     5  (  2)

 6. Losiná        3   1   2   0    3:  2     5  (  2)

 7. Přeštice B    3   1   1   1    3:  3     4  (  1)

 8. Pačejov       3   1   0   2    3:  5     3  ( -3)

 9. Měčín         3   1   0   2    3:  5     3  (  0)

10. Mochtín       3   1   0   2    2:  4     3  (  0)

11. Předenice     3   0   2   1    2:  3     2  ( -4)

12. Žinkovy       3   0   1   2    3:  6     1  ( -5)

13. Klatovy B     3   0   1   2    2:  8     1  ( -5)

14. Švihov        3   0   0   3    0:  6     0  ( -6)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku