Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 3. kolo 5.-6.9.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

NEZAMYSLICE NECHALY BODY NA HŘIŠTI NOVÁČKA

 

Ve 4.kole  okresního přeboru mužů   byla pozornost upřena do Chanovic, kde na sebe narazily týmy z horních pater tabulky. Lépe na tom byly Nezamyslice , které přijely na hřiště nováčka přeboru v roli lídra tabulky. Po devadesáti minutách hry  pozici vedoucího celku tabulky převzala domácí rezerva která zvítězila brankou Michala Poleny ze 20.minuty tím nejtěsnějším rozdílem 1:0. Po čtyřech kolech tak zůstávají na prvních dvou místech jediné dva celky bez porážky. Vedou  Chanovice B jen lepším  rozdílem branek před rezervou TJ Sušice. Bez  bodu je stále Veřechov,  který také v tomto kole neuspěl, když  podlehl   v místním derby ve Velkých Hydčicích .

 

Janovice -   Železná Ruda   4 : 0 .

Petr Abel

Od úvodních minut měli domácí hráči utkání plně pod kontrolou.Zhuštěná obrana hostů dělala domácím hráčům problémy a jejich akce končili na velkém vápně nebo střelami,které hostujícího gólmana neohrozili. Domácí po 20.minutách hry se začali více prosazovat,ale své šance neproměnili Urban,Slivoň,Keřlík.Hosté prakticky za první poločas domácího gólmana vůbec nehrozili a tak se šlo do kabin za nerozhodného výsledku.Druhý poločas byl obrazem prvního,domácí útočili a hosté urputně bránili.S přibývajícím časem přece jen hostům docházeli síly a domácí po prostřídaní sestavy se dostávali do větších šancí.V 74.minutě se střelecky poprvé prosadil Matěj Hájek,jehož střela k pravé tyči překvapila hostujícího gólmana a skončila v síti.Tímto okamžikem z domácích spadla nervozita z neproměněných šancí a začali se prosazovat střelecky. V 79.minutě se opět trefil Matěj Hájek,když střelou z velkého vápna prostřelil hostujícího gólmana.V 85.minutě po pěkné kombinační akci zakončil Václav Slivoň a v 89.minutě uzavřel skóre na konečných 4:0 Václav Keřlík.

Poločas: 0 : 0. Branky: 74. a 79. Hájek Matěj,  85. Slivoň Václav, 89. Keřlík Václav,; ŽK: 1:1 . Rozhodčí: Pastyřík  . Diváků: 70.

 

 

 

 

 

 

 

 

¨

 

 

H. M. Boží  -   Žihobce   3 : 1 .

Poločas: 1 : 0. Branky: 45. Karásek Jiří,  75.  Halas Pavel; ŽK: 2:0. Rozhodčí: Bína. . Diváků: 130.   

 

Vrhaveč - Hrádek   3 : 1 .

Jindřich Pacner

Domácí hráči nastoupili do utkání s cílem potvrdit bod získaný z minulého kola ze Sušice.Začátek zápasu se spíše odvíjel ve středu hřiště a po vzájemném oťukávání převzali iniciativu domácí hráči,kteří zahrozili ze standardních situací dvakrát Michalem Minaříkem,leč bohužel bez gólového efektu.A tak se naplnilo rčení:,,nedáš dostaneš´´ když po chybě v domácí obraně faulovali pronikajícího hráče hostů a rozhodčí odpískal pokutový kop.K tomu se postavil Radek Holeček a s přehledem proměnil čímž dostal hosty do jednobrankového vedení.To však netrvalo dlouho a po 6.min. a centru Václava Hracha vyrovnal domácí kanonýr Michal Minařík hlavou na 1:1.Za další 3.min. byl po průniku faulován Tomáš Vejskal a odpískán trestný kop.Míč si postavil domácí exekutor Václav Hrach a technickou střelou přes zeď vymetl šibenici(2:1).Hosté do poločasu již nic neukázali a tak se šlo do kabin za příznivého stavu 2:1 pro domácí.

Ve II.poločase se akce střídali na obou stranách,hosté se snažili o vyrovnávací branku,ale naráželi na dobře organizovanou obranu domácích a brankáře Pressla.Jejich asi jedinou šanci měl L.Kutil,který z ostrého úhlu olízl břevno domácí svatyně.V 61.min. musel odstoupit kvůli zranění domácí F.Franěk a nahradil jej nestárnoucí P.Reitmajer.V 76.min. pronikl po pravé straně do vápna J.Potužník a přesným centrem našel M.Minaříka,který se nejlépe zorientoval v šestnáctce hostů a zvýšil ke spokojenosti domácích na 3:1.V 78.min. se prezentoval pěknou střelou ze 20m. domácí mladíček Lukáš Taitl,který orazítkoval tyč a z následné dorážky mohl Minařík završit hattrick,ale netrefil odkrytou bránu hostů.Domácí si již s poklidem pohlídali konec utkání a připsali si do tabulky zasloužené 3 body.

Poločas: 2 : 1. Branky: 27. a 76. Minařík Michal ,  30. Hrach Václav – 21. Holeček Radek(PK) ; ŽK: 3:1 . Rozhodčí: Javorský Josef. . Diváků: 50.

Sestava  Vrhaveč :O.Pressl-V.Tomaka,V.Mayer,V.Hrach,F.Franěk-J.Potužník(C),P.Jiřinec L.Taitl, T.Vejskal -M.Minařík,D.Hrach. Střídali:61.min.-P.Reitmajer,79.min.-Jan Skřivánek,88.min.-Matěj Skřivánek.

 

Dešenice   -  Sušice B  1 : 2.

Jiří Poupa

Úvod utkání vyšel hostům,kteří vedli po patnácti minutách 0:2.Do poločasu se podařilo domácím snížit když se prosadil Jiří Poupa.Ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal.Závěr utkání domácí dohrávali o deseti kvůli zranění musel odstoupit domácí Jakub Hájek.

Poločas:  0: 1. Branky: Poupa Jiří - Šimeček Jaroslav, Mráz Martin; Rozhodčí: Dolejš; ŽK: 1:2 . Diváků:60.

 

V. Hydčice  -  Veřechov 2 : 1 .

Poločas: 2 : 0. Branky: 8. Hejpetr Ladislav, 18. Šatra Jaroslav – 66. Šimon Martin; Rozhodčí: Abraham; ŽK: 0:1. Diváků: 80.

 

Bezděkov -   Mochtín B    2 : 1.

(upraveno  z web.stránek TJ Bezděkov)

Toto soutěžní  klání  v mnohém připomínalo zápas domácích sehraný před týdnem v Železné Rudě. I v utkání s mochtínskou rezervou byl domácí tým lepší, ale nedokázal se střelecky prosadit. Jen v prvním poločase měl Bezděkov  tři vyložené  brankové příležitosti. Hosté hrozili především z rychlý brejků. Úvod druhého poločasu patřil zcela hostům, když domácí nedokázali navázat na svoji kvalitní hru z první půle. Z tohoto tlaku je  vysvobodil až přesnou dalekonosnou střelou Pavel Ouda, který poslal domácí do vedení. O dvě minuty později však hostující Zdeněk Novák chytře přeloboval bezděkovského gólmana  a vyrovnal na 1:1. Poté  byl průběh hry rozháraný   z čehož pramenil i značný počet žlutých karet. V 75. minutě zahráli hosté rukou v pokutovém území, ale Karel Šlechta pokutový kop neproměnil. Vítězné branky jsme domácí přesto dočkali. V  90. minutě hosté dost zbytečně faulovali ve vápně. Na druhou penaltu v zápase si nejvíce věřil Josef Dulka a také ji bezpečně proměnil.

Poločas: 0 : 0. Branky: 65. Ouda Pavel, 90. Dulka Josef(PK) – 67. Novák Zdeněk. Rozhodčí. Habada. ŽK: 5:4. Diváků: 100.

 

Chanovice B – Nezamyslice   1 : 0.

Brejcha Václav

V Chanovicích se hrálo za příjemného počasí a   před velmi slušnou návštěvou bojovné utkání.V I.poločase byli domácí lepší a vytvářeli si i brankové příležitosti.Jediným úspěšným střelcem byl Michal Polena a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.Hosté ve druhém poločase vyrovnali hru,ale do zakončení se příliš nedostávali .Byli to naopak domácí,kteří mohli přidat další branky,ale šance Pícky,Patsche  i Poleny M. zůstaly nevyužity.

Poločas : 1 : 0. Branky :42. Polena  Michal. Rozhodčí: Blaheta Josef. ŽK: 2 : 1. Diváků: 150. 

 

 

 

  1. Chanovice   B       4   3   1   0   10:  4    10  (  1)

  2. Sušice  B           4   3   1   0    8:  3    10  (  4)

  3. Nezamyslice         4   3   0   1   13:  6     9  (  3)

  4. V. Hydčice          4   3   0   1    6:  4     9  (  3)

  5. Vrhaveč             4   2   1   1    7:  5     7  (  1)

  6. Bezděkov            4   2   1   1    6:  5     7  (  1)

  7. Janovice            4   2   0   2    6:  3     6  (  0)

  8. Hrádek              4   2   0   2    9:  7     6  (  0)

  9. Žihobce             4   2   0   2    5:  6     6  (  0)

 10. Mochtín  B          4   1   1   2    8: 10     4  (  1)

 11. Dešenice            4   1   0   3   11:  8     3  ( -3)

 12. H. M.  Boží         4   1   0   3    6: 16     3  ( -3)

 13. Železná Ruda        4   0   1   3    3: 10     1  ( -5)

 14. Veřechov            4   0   0   4    5: 16     0  ( -6)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

LUBSKÁ REZERVA  SI NEVYBÍRÁ DOMA ANI VENKU

 

Pokud by někdo z účastníků III. třídy klopýtl jako tomu bylo v tomto kole v případě Týnce a Velkého Boru které  remizovaly na hřištích soupeřů, pak toto zřejmě nehrozí při součastné formě  rezervy Startu Luby .ta si nevybírá zda hraje doma nebo venku. Tým šlape na plné obrátky a  zcela  po právu je podle dosavadních výkonů pasován na největšího favorita  soutěže.  Pokud můžeme v úvodu nového ročníku z výsledků označit někoho z účastníků že dosud zůstává za očekáváním pak je to Malý Bor, Sokol Kvasetice , ale také se daleko více čekalo od sestupující rezervy Horažďovic  a  béčka Sokola Hradešice.

 

 

Velhartice  -  Bolešiny 1 : 2 .

Ludovít Molnár

Hosté od začátku utkání diktovali tempo, a byli aktivnější. Měli několik dobrých brankových příležitostí, které nedokázali gólově využít. Zato domácí mohli z ojedinělé šance v prvním poločase vstřelit branku, ale jejich pokus dokázal brankář hostí s pomocí tyčky zlikvidovat. A tak se šlo za bezbrankového stavu do kabin. Ve druhým  poločase hosté ještě více zvýšili tempo utkání a domácí nestačili bránit hostující útočníky a tak se hrálo převážně před domácí brankou. Hosté nedokázali vstřelit branku ani z největších šancí, které si vytvořili. Zato domácí jedinou šanci, kterou si vytvořili během druhého poločasu dokázali v 60. minutě brankově využít. Tento gól hosty donutil ještě k větší aktivitě a začali se více tlačit před domácí branku. Domácí se snažili bránit svůj náskok, ale snaha jim vydržela jen do 72 minuty, než hosté vstřelili svůj první gól. Za chvíli na to hosté dali druhý gól a zápas rozhodli ve svůj prospěch. Domácí se v závěru utkání snažili získat alespoň bod, ale hosté si taktickou hrou výsledek pohlídali a tak zaslouženě vyhráli neboť byli celé utkání lepším týmem.

Sestava hosté: Sýkora, Roháč Petr, Mazanec, Kolář, Farný, Hess Petr (85 Hess Jaromír), Juřina, Jandík (88 Bošek), Koželuh, Hess Martin (46 Zahálka, 90 Molnár), Roháč Jan.

Poločas: 0 : 0. Branky: 60. Pruner Milan – 72. a 75. Roháč Jan ; ŽK: 2 : 0; ČK: 1 : 0(Hrdlička Petr) . Rozhodčí: Diviš.  Diváků: 60.

 

Kvasetice  -  Nalž. Hory  3 : 2 .

Poločas: 1 : 0.  Branky: ´36. a 55. Hanzlík Karel , 62, Klíma Ondřej -  72.Vaněk Luděk, 73.Jedlička Antonín; ŽK: 2:1 . Rozhodčí: Lažánek Karel. . Diváků: 50.

 

Kolinec  -  Týnec 1 : 1 .

Poločas 0 : 1. Branky: 63. Dolejší Radoslav – 27. Frous Michal; ŽK: 2:3. Rozhodčí: Dykalov.  Diváků 110. 

 

Neznašovy  -  Velký Bor  0 : 0 .

Vyrovnané utkání hrané v rychlém tempu s nevyužitími šancemi ze strany obou soupeřů. 

Poločas: 0 : 0. Diváků: 80. Rozhodčí Bureš Michal.  ŽK: 2 : 2. Diváků:  80.

 

Malý Bor – Měcholupy   0 : 2.
Fatys

O výsledku utkání rozhodlo prvních deset minut prvního poločasu, kdy přes veškeré varování nedokázala obrana pokrýt nejlepšího hráče hostí Lukáše Jakubce. Přes enormní snahu domácího mužstva v průběhu dalších minut se na skore nic nezměnilo a domácí se ocitli bez jediného bodu a s jediným vstřeleným gólem na poslední příčce tabulky.

Poločas : 0 : 2. Branky : 6. Blahouš Lukáš, 7. Jakubec Lukáš. Rozhodčí : Koura Radim. Diváků : 80

ŽK : 2 : 2

 

Hradešice B – Běšiny   1 : 1 .

Poločas: 0 : 1. Branky : 82. Šmrha Miroslav ml. – 25. Stach. Rozhodčí: Kalista Robert. ŽK: 2 : 3. Diváků: 60

 

Horažďovice B – Luby  0 : 4.

Michael Forman

Domácí ve značně kombinované sestavě začali v deseti, na plný počet doplňovali příchozím hráčem až po prvním obdrženém gólu, který dostali už ve 4. min. I když domácí bojovali a měli i několik šancí na vstřelení gólu, hosté byli o něco fotbalovější a kompaktnější a zaslouženě zvítězili.

Poločas : 0:1. Branky : 4., 33. a  40. Lávička, 48. Javorský. Rozhodčí : Bína Roman. Diváků: 50. Hráno bez karet.

 

 

 1. Luby B              4   4   0   0   24:  4    12  (  6)

 2. Velký Bor           4   3   1   0   15:  4    10  (  4)

 3. Týnec               4   3   1   0   16:  9    10  (  1)

 4. Měcholupy           4   3   0   1    9:  3     9  (  3)

 5. Bolešiny            4   3   0   1    7:  9     9  (  6)

 6. Běšiny              4   2   1   1   11:  7     7  (  1)

 7. Neznašovy           4   2   1   1    2:  1     7  ( -2)

 8. Nalž. Hory          4   1   1   2   11: 12     4  ( -2)

 9. Kolinec             4   1   1   2    4: 10     4  ( -2)

10. Velhartice          4   1   0   3    8: 16     3  ( -3)

11. Kvasetice           4   1   0   3    6: 15     3  (  0)

12. Hradešice B         4   0   1   3    7: 15     1  ( -5)

13. Horažďovice B       4   0   1   3    9: 18     1  ( -5)

14. Malý Bor            4   0   0   4    1:  7     0  ( -6)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku