Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 2. kolo 29. – 30.9. .

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

 

MOCHTÍNU SE PODAŘILA  V PŘEŠTICÍCH ODVETA

 

V minulém ročníku v loni na podzim prohrál Mochtín s rezervou Přeštic na jejím hřišti  2:1, když branka Dolejše na body nestačila. . V novém ročníku se dařilo Mochtínským v Přešticích daleko lépe a ke gólu který zde dal opět Dolejš ještě přidal další úspěšnou gólovou trefu Kašpar a také jeho zásluhou  tři body putují do Mochtína.  Na jižním Plzeňsku ještě dokázala bodovat další dvě družstva z Pošumaví kterým se podařilo přivést po bodu na Sušicko. Žichovice vezou bod z Předenic a Dlouhá Ves po výhře v Klatovech si i z druhého zápasu za sebou venku přivezla  za remízu v Losiné cenný bod.Jediný celek který vyšel v sousedním okrese naprázdno byl Švihov,který se vrátil ze hřiště exúčastníka 1.A třídy z Blovic se čtyřbrankovým přídělem a  čekání Švihovských na první body i první vstřelený gól se odkládá do 3.kola.

Klatovská rezerva po domácí prohře v úvodním kole s Dlouhou Vsí neuspěla ani na hřišti ve Svéradicích  a domácím   vysokou výhrou  umožnil, aby se společně s celkem z Blovic a přemožitelem Pačejova Sokolem Hradešice s plným bodovým ziskem usadil na čele  tabulky.

 

 

Losiná  -   Dlouhá Ves   1 : 1 .

Josef Krůs.

Dlouhá Ves nastoupila bez 5 hráčů zákl.sestavy. První pol.s převahou hostů, nevyužité brank. příležitosti.Branku hostů zařídil M.Krejčí s J.Hubeným ve 30.min.Druhý poločas začal náporem domácích,kteří se dočkali vyrovnávacího gólu v padesáté minutě.

Největším nebezpečím pro hosty byly standardní situace,ze kterých už žádný gol nepadl hlavně díky výborně chytajícímu brankáři hostů.Nicméně i hosté měli několik dalších golovek na kopačkách, ale skóre se už nezměnilo.Děkujeme hráčům z Dlouhé Vsi za výborný výkon, který předvedli na hřišti soupeře v takhle slepené sestavě.

Poločas: 0 : 1. Branky: Votípka – 30. Krejčí Martin; ŽK: 3:2. Diváků: 100.  

 

Blovice -  Švihov  4 : 0 .

Poločas: 2 : 0. Branky: Bečvář, Heřman, vlastní, Žežula; ŽK: 3:3. Diváků: 100  .

Další informace  k průběhu zápasu nebyly hlášen.  

 

Předenice -  Žichovice  1 : 1 .

(převzato z webových stránek TJ Žichovice)

Domácí začali zhurta a díky aktivní hře se usadili na polovině hřiště Žichovic. Hosté je do tempa dostali svou profesorskou hrou a chybám v rozehrávce. Dvojice žichovických útočníků však hrozila z občasných brejků. Po jednom takovém byl ve vápně domácích  faulován Víťa Hájek a přísnou penaltu jistě proměnil Zbyněk Malík – 0:1. Domácí se dál tlačili před Sládkovu branku, ale díky nepřesné koncovce nedokázali zúročit svou snahu na vyrovnání. Na druhé straně se po pěkné přihrávce Radima Šišky ocitl sám před domácím gólmanem Jarda Malý, ale jeho střela se mezi tyče nevešla a Šiškův pozdrav brankář Předenic vyrazil na roh.O poločasové pauze sice promluvil trenér Chalupný svým svěřencům do duše, ale obraz hry se nezměnil. Předeničtí se dál hnali na zteč, Žichovičtí spoléhali na bránění a rychlé brejky. To platilo do 60. minuty. V té, po faulu Jirky Šimáčka v pokutovém území, nařídil hlavní rozhodčí druhý přísný pokutový kop v zápase. Exekuce se ujal domácí kapitán, ale branku trestuhodně přestřelil. Předeničtí se dál, i přes tento neúspěch, hnali do útoku, ale brejky hostů mohly být smrtelné. Mohly, pokud by při jejich řešení nechybělo více rozumu. A když šanci Malíka zmařil hlavní rozhodčí necitlivým přerušením místo ponechané výhody, také Malíkův gól díky ofsajdu neplatil, hosté dál bránili hubený výsledek. Udeřilo v 94. minutě. Domácí se dočkali zaslouženého vyrovnání. A to v zoufalém náporu, po sehrání rohových kopů a závarů v šestnáctce hostů, když prudký centr nešťastně tečoval do vlastní branky Jirka Šimáček.

Sestava: Sládek – Harenčák, Šimáček, Švehla, Brož – Malík, Frýzek, Malý (Jeřábek), Šiška – Hájek, Greiner (Pařízek)

Poločas: 0 : 1. Branky: Myška - Malík; ŽK: 1:1.Diváků:  120. 

 

TJ Přeštice "B" - TJ Sokol Mochtín  1 : 2 .  

Karel Šot

Hosté z Mochtína si odvezli zaslouženě všechny tři body. Hlavně v prvním poločase byli jasně lepším týmem. Od 8. minuty vedli brankou svého kapitána Luboše Kašpara, ale ve 24.minutě smolně po rohu inkasovali. Domácí Brada odcentroval, míč prošel až k zadní tyči a od zad mochtínského obránce se odrazil za brankovou čáru - 1:1. Aktivní hra hostů přinesla další šance. Velikou nedal Jiří Dolejš, tu největší ale neproměnil ve 32.minutě Petr Švátora, kterému chytil pokutový kop domácí golman Karel Frančík. Po přestávce se domácí zlepšili, i oni měli šance na gol. Postupem času ale mochtínští fotbalisté znovu převzali otěže zápasu a v 76.minutě šli do vedení. Střeleckou smůlu konečně protrhl Jiří Dolejš, který z VPK prostřelil domácí zeď a svým golem rozhodl utkání.  

Poločas: 1 : 1.  Rozhodoval Jan Mareš, ŽK 4:4, branky : Bradaí - Kašpar, J. Dolejš, 150 diváků.

´

Svéradice - Klatovy B   6 :1.

Dušek Václav´

Hosté přijeli do Svéradic s bodovými ambicemi, což naznačila sestava a v ní pětice hráčů, kteří absolvovali také sobotní duel za "A" mužstvo proti Chanovicím. Své ambice od úvodu naznačovali i na hřišti, když se po kombinační akci zjevil v gólové šanci Tribula, ale brankář Soukup domácí zachránil. Pak se osmělili i domácí a Makovec nasměroval Martínkovu přihrávku do tyče. Vše naznačovalo, že utkání zlomí první gól. Na noze ho měl opět klatovský Tribula, ale znovu neuspěl. A tak udeřili domácí, konkrétně jejich kapitán Miroslav Herout, který využil prvního většího zaváhání klatovské obrany a průnik po levé straně zakončil prostřelením brankáře Rišky. Domácí branka nabudila a svoji aktivitu korunovali ještě do přestávky. Nejdříve hezkou akcí po levé straně, když Martínek zakončoval z podobného místa jako Herout, navíc směr jeho střely ještě lehce změnil vracející se obránce. Až neskutečné chyby v klatovské defenzivě potrestal třetím gólem do šatny Prokopec, který byl u malé domů dříve než brankář Riška a pohotovým obhozením vybíhajícího brankáře rozvlnil síť hostů potřetí. Začátek druhého poločasu patřil hostům, kteří hýřili aktivitou, ale jen do doby, kdy po obdobné situaci jako při třetím gólu jim zasadil Soukup čtvrtý zásah. Podobně jako Prokopec vystihl malou domů a pohodlně skóroval. Hosté pak již rezignovali a domácí utkání plně ovládli. Do konce se předháněli v zahazování čistých gólových šancí. Cestu k pátému gólu jim ukázal znovu až kapitán Herout, který si v pokutovém území udělal prostor a pohotově zakončil. Hned vzápětí přidal šestou trefu střídající Jakub Větrovec. Pod čestný úspěch hostů se pak pěknou střelou podepsal jejich nejlepší hráč Zbyněk Toman. V poslední minutě ještě Herout vybídl ke skórování vybídl Makovce, který z kroku před prázdnou brankou napálil míč jen do břevna. Konečný výsledek je pro hosty zejména díky jejich rezignaci po čtvrté brance hodně milosrdný, když domácí kromě šesti branek ještě čtyřikrát trefili konstrukci branky. Na druhou stranu vzhledem k velmi sympatickému a hodně aktivnímu výkonu hostů v prvních dvaceti minutách, kdy při domácích stálo i štěstí, je konečný výsledek překvapivě vysoký. S velkým přehledem řídil zkušený arbitr Ivo Polák z Prahy.

Poločas  3 : 0. Branky: 25.Herout Miroslav, 39.Martínek Jindřich, 43.Prokopec Zdeněk, 49.Soukup Lukáš, 80.Herout Miroslav, 83.Větrovec Jakub - 84.Toman Zbyněk. Rozhodčí: Polák Ivo, ŽK: 0:1, Diváků: 110. Sestava Svéradic: M.Soukup - Bouše, Švec, Marek (62.Š.Kulhánek), Petřík - Makovec, Jiřinec, Herout, J.Martínek (56.Vonášek) - L.Soukup (62.Vlček), Prokopec (53.Větrovec

 

Měčín – Žinkovy    2 : 1.

Evžen Veselý

Utkání  se   hrálo za pěkného slunečního počasí před návštěvou  diváků. Do první šance se dostali hosté v 10 minutě ,  kdy po chybě domácí obrany měli brankou příležitost kterou nevyužili.  ve 12 min Jaroslav Krotký vybojoval u rohového praporku míč , přihrál volném Kamilu Suchanovi který vstíl vedoucí gol domácích.  Ve 25 minutě  unikl  u postraní čáry Šlajch  jeho přihrávka našla J. Krotkého, který zvýšil na 2 : 0. Hosté po nedorozumění domácí obrany snížili  Beníškem na 2-1. a tímto výsledkem skončil poločas. Ve 40 min byl pronikající Suchan faulován  a Suda dostal červenou kartu. Druhý poločas začali lépe hosté,kteří měli územní převahu. V 80 mim byl domácím vyloučen Šlais za podražení soupeře. Domácí první vítězství již ubránili.

Sestava domácích : Šlajch,Houlík,Suchan,Šlais,D.Šlajch,Štampach,Krotký J. Němec,Čejka,Král, Hora, Střídali : Kubík,Vladař,Ambrož,Korčík. Utkání řídil Havel, delegát Schneider M.

Poločas: 2 : 1. Branky: Krotký, Suchan - Beníšek; ŽK: 3:4; ČK: 1:1. Diváků: 200.

 

Hradešice – Pačejov 1 : 0.

Poločas: 0 : 0 . Branky: Melka; ŽK: 3:1 . Diváků:  120 

 

 

  1.  Svéradice    2   2   0   0    7:  1     6 (  0)

  2.  Blovice      2   2   0   0    7:  1     6 (  3)

  3.  Hradešice    2   2   0   0    4:  1     6 (  3)

  4.  Zichovice    2   1   1   0    3:  1     4 (  1)

  5.  Dlouhá Ves   2   1   1   0    2:  1     4 (  4)

  6.  Losiná       2   1   1   0    2:  1     4 (  1)

  7.  Mochtín      2   1   0   1    2:  2     3 (  3)

  8.  Přeštice B   2   1   0   1    2:  2     3 (  0)

  9.  Měčín        2   1   0   1    2:  3     3 (  0)

 10.  Předenice    2   0   1   1    1:  2     1 ( -5)

 11.  Žinkovy      2   0   0   2    2:  5     0 ( -3)

 12.  Pačejov      2   0   0   2    1:  4     0 ( -3)

 13.  Švihov       2   0   0   2    0:  5     0 ( -3)

 14.  Klatovy B    2   0   0   2    1:  7     0 ( -3)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku