Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 2. kolo 29. – 30.9. .

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

DEŠENICE NA PŮDĚ  LÍDRA ODOLÁVALY POUZE POLOČAS

 

Na čele  s nejlepším střelcem minulých dvou ročníků okresního přeboru kanonýrem Michale Poupou, který o sobě dal znovu znát v minulém kole kdy se pětkrát zapsal do listiny střelců doma v duelu s Veřechovem přijely Dešenice na válečné pole v podobě hřiště v Nezamyslicích  . Úspěšnou bitvu zde sváděli první poločas kdy udrželi hosté čisté konto. Vše ale změnila úvodní minuta druhé půle která v podobě vedoucí branky odstartovala úsilí domácího lídra tabulky k tomu, aby po třech kolech nadále udrželi plný bodový zisk a to se jim také podařilo.  Zatím co ani v Hrádku v místním derby s Horáky Svatobor  svého soupeře góly v jejich síti nešetřil , v Železné Rudě  se po sedmi brankách které viděli v minulém zápase s Mochtínem B  se tentokráte diváci branek nedočkali . Železnorudští mají tak ze dvou klání doma  již čtyři  body fuč. Veřechov neuspěl ani ve třetím klání nového ročníku a  jelikož stejně neúspěšné jsou i Hory Matky Boží, oba tyto kolektivy bez zisku bodů uzavírají tabulku.  

 

Hrádek  -  H. M. Boží 6 : 2 .

Radek Bernard

Hosté přijeli do nedalekého Hrádku k derby zápasu opět ve velmi improvizované sestavě díky zraněním klíčových středových hráčů (Halas, Murcko) a taktéž díky povinnostem ostatních. Přesto se pro ně zápas začal vyvíjet nečekaně, jelikož hned ve 2. minutě po zatažení balónu od M. Ostádala a centru do vápna domácích, hrádecký obránce před dotírajícím záložníkem hostů Prokešem sám hlavičkou usměrnil balón do své sítě 0 : 1. Domácí se z nečekané rány brzo otřepali a za nedlouho po dorážce srovnali na 1 : 1. Ve 20. minutě šli domácí již do vedení, jelikož hostující záložník M. Chmelík zahrál v pokutovém území rukou a R. Holeček se z penalty nemýlil 2 : 1. Od této chvíle převzali domácí jednoznačně otěže zápasu do svých rukou a svým pohybem na velkém hřišti předčili své soupeře. Další dvě branky do konce prvního poločasu padly jako přes kopírák, když dvě prudké a přesné střely domácích hráčů hostující brankář vyrazil a hbití hrádečtí útočníci uklidili v obou případech za horského gólmana – 4 : 1. Do II. poločasu hosté udělali 1 změnu, když  R. Mužík vystřídal M. Chmelíka. Střídající hráč se posunul na hrot útoku a hned v prvních minutách II. poločasu,  při spolupráci s P. Pocházkou, hrozilo domácí obraně častěji nebezpečí. Následně ovšem musel střídat i prezident horského fotbalu R. Bernard vyčerpaného M. Ostádala a za nedlouho odkulhal se zraněním z hřiště i P. Procházka, kterého nahradil Jiří Karásek. Hosté museli totálně pozměnit svoji sestavu a domácí si v klidu hlídali své vedení, které ještě zvýšili další brankou – 5 : 1. Prakticky těsně před 5. brankou domácích byl za kritiku vůči rozhodčímu vyloučen po 2 ŽK domácí hráč Vomela. Hosté i za tohoto nepříznivého stavu nesklidili totálně své zbraně a více volného prostoru využívali k občasným protiútokům. Jeden takový po pěkné přihrávce na malé vápno od R. Mužíka překvapivě proměnil Jiří Karásek, jež překonal jak obránce, tak i gólmana domácích – 5 : 2. Když už se zdálo, že zápas skončí tímto podílem scóre, tak se v posledních vteřinách zápasu po nepřesné rozehrávce od stopera hostů trefil hostující hráč, jež završil výsledek derby utkání na konečných 6 : 2. Hostující tým se tak i nadále krčí na posledním místě tabulky a doufá, že se konečně chytne v domácím zápase proti staronovému účastníku OP. To ovšem musí dorazit na domácí zápas stabilnější sestava, která by mohla soupeřům v OP konkurovat.

Poločas: 4 : 1. Branky: 25.,43(PK), 89. Holeček Radek, 39. a 70.  Adamec Tomáš , 8.  Riepl Jan – 2. vlastní, 86. Karásek Jiří.  Rozhodčí: Habada; ŽK: 2 : 0. ČK: 1 : 0 (80. Vomela Lukáš  2x ŽK). Diváků: 120.

 

Žihobce  - Janovice 1 : 0 .

Peleška Luboš

Úvod zápasu vyšel lépe domácím, byli fotbalovější a vytvořili si mnohem více šancí ke skórování než hosté. Jedinou branku utkání zařídil ve 13.min. teprve 17.letý Martin Vepřek, který se odvážně pustil mezi obránce hostů, prošel až před gólmana a nekompromisně zavěsil.Hosté pak zatlačili domácí tým do defenzivy a také si vytvořili několik šancí. Další klíčový okamžik přišel v 35.minutě, kdy domácí hráč fauloval Petra Mikulce, a dostal za to po právu žlutou kartu. Hostující hráč však neudržel nervy na uzdě a za oplácení a vynadání rozhodčímu dostal ihned kartu červenou a zbytečně tak oslabil svůj tým. Po zbytek utkání viděli diváci oboustranně spíše bojovný fotbal. Domácí se snažili kontrolovat hru a své vedení nakonec uhájili.

Poločas 1 : 0. Branky: 13. Vepřek Martin; Rozhodčí: Abraham; ŽK: 0 - Mikulec Petr; ČK: 0:1 . Diváků: 50.

 

Železná Ruda  - Bezděkov 0 : 0 .

Spravedlivá dělba bodů , když každý ze soupeřů spálil po jedné vyložené brankové příležitosti. Nejlepší na hřišti byl rozhodčí Javorský kterého diváci při odchodu za jeho výkon odměnili potleskem.

Rozhodčí: Javorský; ŽK: 2:5 . Diváků: 80.

 

Nezamyslice  -  Dešenice 4 : 1 .

Janda Milan                     ´

Domácí po výhře ve Vrhavči chtěli bodovat na plno i v tomto zápase,ale z vítězné sestavy chyběli hned 4 hráči a tak musel v základu nastoupit 15 letý Kubovec  Vojta a na střídání byl pouze  Hanzlík Josef. Hosté přijeli pouze s 11 hráči, ale v čele s kanonýrem Poupou Michalem  od začátku kladli velký odpor a domácí se nemohli  prosadit golově. Šance byly  až v druhé části poločasu, tu největší zahodil Aschenbrenner, když nedokázal dorazit míč na brankové čáře. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.  Změny v sestavě domácích o přestávce  přinesli zlepšenou hru a již ve 46min vedoucí gol po samostatné akci Martina Soutora. Další branka přišla po samostatném úniku  v 58 min  kdy střílel Aschenbrenner.  V 65 min po přihrávce Rittra střílel z voleje Burda .  Hosté ještě  po hrubé chybě domácího stopera  dali čestný gol kanonýrem Poupou. Tečku za zápasem udělal opět Josef Burda v 87.minutě

Poločas : 0 : 0. Branky: 65. a 87. Burda Josef , 58. Aschenbrenner Jan, 46. Soutor Martin – 74. Poupa Michal; ŽK: 0:1.  Diváků: 50.´´ .Rozhodčí Holeček Miroslav  

 

Sušice – Vrhaveč  1  : 1.
Šimeček

Utkání se hrálo v nervózním duchu z obou stran. Domácí se snažili dát rychlou branku , ale opak byl pravdou. Hosté v prvním poločase nedali tři vyložené šance, kde je vychytal brankář domácích .V druhém poločase domácí převzali iniciativu a o vítězství přišli díky neproměněným vyloženým šancím, které hostující brankář vychytal. Přesto se domácí ujali vedení z PK, kdy byl ve vápně faulován útočník domácích Marek. PK proměnil ve vedoucí branku Lukáš Blažek. Hosté vyrovnali v závěru, kdy domácí obrana při závaru před vlastní brankou,  nepřikryla Jiřince a ten z brankové čáry upravil na konečných 1:1.

Poločas : 0  :  0. Branky : Blažek ( PK) -  Jiřinec. Rozhodčí : Mazán  Jan. Diváků: 60. ŽK: 1  : 4.

 

Mochtín B – Velké Hydčice    1 : 3.

Karel Šot

Mochtínská záloha svůj "domácí" zápas na hřišti v Kolinci nezvládla. Začala sice útočně, hýřila aktivitou, ale nepřesnostmi se k zakončení akcí nedostávala. Zkušený soupeř hrál pozorně, čekal na chyby a ty přišly.Dvěma slepenými goly se po hrubkách mochtínské obrany dostaly V.Hydčice ve 23. a 27.minutě do vedení a brzo po přestávce z další brejkové akce svůj náskok zvýšili již na 3:0, když autorem hattricku byl Ladislav Hejpetr. Domácí Mochtín nerezignoval, stále se snažil o korigování nepříznivého stavu. Povedlo se mu to až v 71.minutě, kdy čestný gol z penalty zaznamenal Luboš Nový.

Poločas: 0 : 2. Branky : Nový  - Hejpetr Ladislav 3. Rozhodčí: Haviar. ŽK: 1 : 2. Diváků: 100.

Veřechov -   Chanovice B  2 : 5 .  

Vyrovnaný zápas ve kterém o zisku bodů rozhodl  výrazně úspěšnější koncovka hostujícího nováčka přeboru.

Poločas 1 : 2. Branky: 44. Šimko Anton, 83. Král Luboš – 45. a 56. Patsch Robert, 87. Polena M., 77. Vivatenko Jurij, 87. Pavlovský David; Rozhodčí: Lažánek K.; ŽK: 1:0. Diváků:100.

 

 

 

  1.  Nezamyslice     3   3   0   0   13:  5     9 (  3)

  2.  Chanovice   B   3   2   1   0    9:  4     7 (  1)

  3.  Sušice  B       3   2   1   0    6:  2     7 (  1)

  4.  Hrádek          3   2   0   1    8:  4     6 (  0)

  5.  Žihobce         3   2   0   1    5:  4     6 (  0)

  6.  V. Hydčice      3   2   0   1    4:  3     6 (  3)

  7.  Bezděkov        3   1   1   1    4:  4     4 (  1)

  8.  Vrhaveč         3   1   1   1    4:  4     4 (  1)

  9.  Mochtín  B      3   1   1   1    7:  8     4 (  1)

 10.  Dešenice        3   1   0   2   10:  6     3 (  0)

 11.  Janovice        3   1   0   2    2:  3     3 (  0)

 12.  Železná Ruda    3   0   1   2    3:  6     1 ( -5)

 13.  Veřechov        3   0   0   3    4: 14     0 ( -6)

 14.  H. M.  Boží     3   0   0   3    4: 16     0 ( -3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

VELHARTICE DOSTALY JIŽ PODRUHÉ V LUBECH DESÍTKU

 

Střelecké hody měli diváci ve 3.kole III. třídy v Lubech a Velkém Boru. Nejvíce na to doplatily Velhartice v Lubech. Velhartičtí aby  se již lubskému hřišti po tomto výprasku vyhýbali velkým obloukem.  Dva zápasy a součet skóre 20:3 v jejich neprospěch to se jen tak se stejným soupeřem nestává. Před rokem na podzim zde prohráli 10:2!  Jen o něco lépe dopadl Kolinec na hřišti nováčka ve Velkém Boru. Domácí tým složený ze zkušený harcovníků fotbalových trávníků  si vyšlápl na mladíky v kolineckém dresu a dal jim lekci ze střelecké produktivity. V roli nejčastěji vyučujícího vyl autor hattricku Radak Šimanovský.  

 

Bolešiny -   Malý Bor 3 : 1 .

Ludovít Molnár

Domácím vyšel úvod prvního poločasu, kdy se jim podařilo vstřelit dvě branky.První ve 4 minutě  po přihrávce Jandíka skóroval Roháč Jan a ve 14 minutě z rohového kopu se trefil Juřina. Po těchto brankách zbytečně domácí přenechali hru hostům, a hlavně ve středu hřiště ztráceli špatnou kombinací míče což dokázali hosté v závěru prvního poločasu potrestat, když ve 43.minutě snížil na rozdíl jedné branky Sládek.Do druhého poločasu šli domácí s cílem nedostat branku a pohlídat si jednobrankové vedení. To se jim dařilo, protože  hosté ve druhém poločase už nebyli tolik aktivní a postupem času jim začali ubývat síly.Domácí opět získali mírnou převahu, kterou dokázali v 73. minutě brankově využít Roháčem Janem. Hosté se pokusili v závěru utkání získat aspoň bod, ale domácí už dobrou hrou v obraně a pozorným brankářem Sýkorou nedovolili hostům vstřelit branku. A tak se po závěrečném hvizdu rozhodčího mohli domácí radovat ze získaných bodů
Poločas: 2 : 1. Branky: 4. 73. Roháč Jan , 14. Juřina Roman – 43. Sládek Milan; Rozhodčí: Dykalov; ŽK: 1:2 . Diváků: 70.  

Sestava domácí: Sýkora, Roháč Petr, Kolář (46 Farný), Mazanec, Novák,Hess Petr, Juřina,  Matějka (46.Koželuh), Jandík (80 Hess Jaromír), Roháč Jan, Hess Martin (89. Bošek).
Sestava Hosté: Brůha, Chodl, Dvořák, Pilek, Kodýdek, Jára, Herman, Sládek, Vodička, Šipla, Trubač. Střídali : Herman, Kučera, Šašek.

 

Měcholupy  -  Neznašovy 0 : 1 .

Domácí bez čtyř hráčů základní sestavy tentokráte nebyli v útočné činnosti tak nebezpeční . Toho využili hosté , kteří v prvním poločase  byli lepší a také v této části rozhodli o svém překvapivém vítězství. Ve 35.minutě unikl Mundl a jeho finální přihrávku proměnil Pavel Voráček ve tříbodový zisk. 

Poločas: 0 : 1. Branky:35.  Voráček Pavel; Rozhodčí: Koura; ŽK: 3:2 . Diváků :  50. 

 

Velký Bor -   Kolinec 7 : 1 .

Miloslav Kolář

STŘELECKÝ KONCERT VE VELKÉM BORU POD TAKTOVKOU ROZHODČÍHO VEVERKY !
Za krásného fotbalového počasí nastoupil domácí tým na perfektně připraveném trávníku a za skvělé divácké kulisy proti hostům z Kolince s velkou vervou, ale i nervozitou, která bohužel svazovala útočníkům (neproměněné šance Havlíčka a  Šimanovského) nohy. Herní převahu domácích tvořila osa zkušených hráčů Brabec, Turek, Šimanovský, Jára a právě posledně jmenovaný po centru Turka korunoval snahu domácích prvním gólem. Druhý gól Jirky Brabce z 30m by mohl kandidovat na gól měsíce. Po brance Turka ještě do poločasu po samostatné akci v pokutovém území zvýšil "hračička" Šimanovský na 4:0. Do druhého poločasu nastoupili domácí s novou akvizicí - zkušeným matadorem Rosťou Kábou, který přišel na hostování ze Svéradic a odolávali zvýšenému tlaku dobře hrajících hostů. Ti brankou Flosmanna snížili na 5:1, ale domácí zásluhou Šimanovského a Červeného a s přispěním brankáře Stulíka završili úspěch domácích, který představuje v mistrovských utkání již 14 neprohru v řadě.

 Zkušený rozhodčí Veverka, který byl na Velký Bor delegován po 5ti letech a stále svým výkonem a autoritou dokazuje perfektní cit pro hru, nám po utkání řekl, že takto slušně hrané utkání,herní kvalitou splňující kriteria vyšší soutěže, dlouho neřídil.Poločas: 4 : 0. Branky: 45.,49. a 69(PK). Šimanovský Robert , 42. Turek Václav, 17. Jára Miroslav, 25. Brabec Jiří, 70. Červený Tomáš – 58. Flosman Jan; Rozhodčí: Veverka . Diváků:  110 .

 

Týnec  -  Hradešice B  3 : 2 .

Domácí nepohrdli ani ve třetím zápase doma tříbodovým ziskem . Přestože  toto vítězství již nebylo tak přesvědčivé  jako ty předcházející dva duely , výsledná bodová hodnota je stejná.

Poločas: 2 : 1.Branky: Havránek Lukáš 2, Frous Michal - Melka Milan, Kopal Jiří; Rozhodčí: Dolejš; ŽK: 0:1 . Diváků:  40.  

 

Luby B -  Velhartice 10 : 1 .

Velhartičtí aby se již lubskému hřišti po tomto výprasku vyhýbali velkým obloukem.  Dva zápasy a součet skóre 20:3 v jejich neprospěch to se jen tak se stejným soupeřem nestává. Před rokem na podzim zde prohráli 10:2, když se střelecky nevíce prosadil hattrickem Josef Javorský. Nyní se ještě výrazněji přispěl k vítězství rezervy Startu autor pěti branek  Jiří Bešta.

Poločas : 6 : 1. Branky: 35.,41.,47.,86. a 88. Bešta Jiří , 37. a 58.  Javorský Josef , 14. Havlovic Marek, 29.  Voráček Josef, 33. Lávička Adam - Donát Jiří; Rozhodčí: Laik; ŽK: 0:2.  Diváků: 100 

 

Běšiny  - Kvasetice  5 : 0 .

Poločas: 2 : 0. Branky: 1. a 90. Stach Ladislav, 18. Vítovec Jindřich, 70. Vališ Miroslav, 84. Vacovský Milan.  Rozhodčí: Bureš; ŽK: 2:1; ČK: 0:1 .  Diváků: 50.

 

Nalž. Hory -   Horažďovice B    4 : 4 .

Poločas: 1 : 2. Branky: 56. a 65. Brejcha A., 23. Nauš Václav, 52. Jedlička Antonín – 39.,73. a 86. Mičkal, 45. Janouškovec Jiří; ČK: 0 : 2 ( Dufek, Panuška Petr). Diváků:  80.  

 

 

  1.  Luby B          3   3   0   0   20:  4     9 (  3)

  2.  Velký Bor       3   3   0   0   15:  4     9 (  3)

  3.  Týnec           3   3   0   0   15:  8     9 (  0)

  4.  Běšiny          3   2   0   1   10:  6     6 (  0)

  5.  Měcholupy       3   2   0   1    7:  3     6 (  0)

  6.  Neznašovy       3   2   0   1    2:  1     6 (  0)

  7.  Bolešiny        3   2   0   1    5:  8     6 (  3)

  8.  Nalž. Hory      3   1   1   1    9:  9     4 ( -2)

  9.  Kolinec         3   1   0   2    3:  9     3 (  0)

 10.  Velhartice      3   1   0   2    7: 14     3 (  0)

 11.  Horažďovice B   3   0   1   2    9: 14     1 ( -2)

 12.  Malý Bor        3   0   0   3    1:  5     0 ( -3)

 13.  Hradešice B     3   0   0   3    6: 14     0 ( -3)

 14.  Kvasetice       3   0   0   3    3: 13     0 (  0)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku