Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 1. kolo 22. - 23.8.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

MOCHTÍNSKÁ REZERVA RABOVALA V ŽELEZNÉ RUDĚ

 

Po dvou odehraných kolech okresního přeboru jsou již pouze dva kolektivy která mají na svém kontě plný počet bodů. Nejlepší výsledek uhrály celky které si přivezly plný počet bodů ze hřišť soupeř. Mochtínská rezerva rabovala na Železné Rudě kde domácím vybrala první kolekci bodů které by měli být určeny pro domácí.Obdobně si vedl i korunní princ minulého ročníku Sokol Nezamyslice . Cennou výhrou na hřišti ve Vrhavči Nezamyslice potvrdily, že by měly opět patřit mezi horké kandidáty na medailové umístění. Na jarní výsledky se podařilo navázat i sušické rezervě která výhrou v HM.Boží  poskočila s plným počtem bodů  na druhé místo tabulky. Premiérové vítězství nad kvalitním a zkušeným soupeřem Tatranem Velké Hydčice  dosáhl jeden z nováčků   Chanos Chanovice B na domácím hřišti.

Pokud něco výjimečného v tomto kole okresního přeboru stojí za zmínku, pak je to vysoká výhra Dešenic nad Veřechovem na kterém má výrazný podíl nejlepší střelec posledních dvou ročníku OP , autor pěti (!!) branek v tomto zápase MichalPoupa  

 

Železná Ruda  - Mochtín B 3 : 4.

Podrobnosti nehlášeny.

Poločas: 2 : 2. Branky: Duda Jaroslav 2, Vörös Adam - Voráč Jan 2, Nový Luboš, Břečka Miroslav; Rozhodčí: Haviar; ŽK: 4:2 . Diváků: 80.

 

Bezděkov -   Žihobce 4 : 2 .

Josef Dulka

Začátek zápasu se domácím nevydařil podle jejich představ. V prvních třiceti minutách zápasu si nedali kloudnou přihrávku a hosté toho náležitě využili. Už v 7. minutě poprvé zatížili brankové konto Bezděkova  a ve 23. minutě se měnil stav opět ve prospěch hostů kdy vedli už 2:0.

Do druhého poločasu nastoupili domácí jako zcela jiné mužstvo a hned po dvou minutách snížili hlavičkou Pavel Ouda. Ve 49. minutě byl před hranicí šestnáctky faulován Václav Valečka a z následného přímého kopu vyrovnal Karel Šlechta. Po tomto vyrovnání převaha domácích pokračovala, ale žádnou ze šancí se jim nepodařilo proměnit. Až v 82. minutě strhl vítězství na jejich stranu Pavel Ouda, když po centru zprava přetlačil obránce a míč poslal do sítě. O dvě minuty později pečetil na konečných 4:2 Václav Valečka, když proměnil svůj sólový nájezd na brankáře hostí.
Branky: 47. a 82. Ouda Pavel ml., 49. Šlechta Karel, 84. Valečka Václav - 7. Lemberger Martin, 23.

Staněk Václav, ŽK: 0:1. Rozhodčí: Blaheta. Diváků: 30

TJ Bezděkov: V. Nadymáček - J. Ouda, Z. Svoboda, P. Dums, T. Souček (70. J. Tuček) - P. Bače (25. Z. Šperer), Mir. Bohatý, K. Šlechta, P. Ouda ml. - J. Dulka (46. A. Zhvakin), V. Valečka (85. T. Tuček)

 

Janovice  - Hrádek 2 : 0 . 

Podrobnosti nehlášeny.

Poločas: 0 : 1. Branky: 27. Hráský Pavel, 63. Macura Jiří; Rozhodčí: Dykalov; ŽK: 2:3.  ČK: 1 : 0(63.Čuba Miroslav )

 

H. M. Boží  - Sušice B 1 : 3 . 

Radek Bernard

Na těžkém vodou postiženém terénu se hrál v sobotu především bojovný fotbal. Sušice se ujala vedení po rozehraném nepřímém kopu, když osamocený sušický útočník překvapil domácí obranu a domácího brankáře 0 : 1. Domácí se sice tlačili před hostující branku, ale většina zakončení skončila ztrátou balónu ve finální situaci či mimo tyče sušické branky. Brankou pouze zaváněla hlavička T. Probsta, kterou vytěsnil na spojnici tyče a břevna gólman hostů. Chvilku před přestávkou opět hosté zaskočili domácí tým a ujali se vedení 0 : 2.

Ve druhém poločase narostlo hostům sebevědomí, a tak kvalitní soupeř většinu této části hry přehrával horské mužstvo. Třetí branka hostujícího týmu padla opět po zahraném přímém kopu a následné dorážce sušického hráče 0 : 3. Domácí sice bojovali, ale většinu brankových příležitostí si vypracovali hosté, a tak mohl předvést své umění brankář R. Horejš, jenž několikrát zachránil svůj tým od dalších branek. Čestný úspěch domácích, zhruba 3 minuty před konečným hvizdem sudího Lažánka, vsítila umístěnou střelou z volného přímého kopu nová posila horáků P. Procházka (loňského roku hráč Sušice „A“ – 1 : 3. I za horšího počasí přilákal tento souboj velmi sympatickou diváckou návštěvu, jenž dodává tomuto zápasu vícero hráčů ze Sušice v týmu domácích a právě P. Procházka. Utkání se hrálo ve férovém duchu, kterému přispěl i dobrý výkon rozhodčího. Domácí se tudíž po dvou zápasech krčí na posledním místě tabulky po velmi těžkém losu na začátku letošní soutěže OP. I příští sobotu čeká horáky těžký soupeř v derby zápase na horké půdě v Hrádku.

Branky: 90. Procházka – 17. Šlais Martin,  42. Šimeček Jaroslav, 68. Blažek Lukáš,; Rozhodčí: Lažánek; ŽK: 1:0 . Diváků: 90.

 

 

Poločas:  0 : 2. Branky: 90. Procházka – 17. Šlais Martin,  42. Šimeček Jaroslav, 68. Blažek Lukáš,; Rozhodčí: Lažánek; ŽK: 1:0 . Diváků: 90.

 

Dešenice  - Veřechov 7 : 1 . 

Jiří Poupa

Průběh utkání byl do poločasu vyrovnaný, ve druhé půli úřadoval domácí kanonýr Michal Poupa,který dal v tomto utkání 5 branek .Hosté nestačili náporu domácích, kteří střelili 7 branek po chybách obrany .Domácí mužstvo předvedlo velmi dobrý výkon oporou byl brankář Pudlo ,nová posila Dešenic.Nejhezčím momentem zápasu byl gol zkušeného hráče Miloše Bartůnka který obešel tři obránce a krásným obloučkem přehodil brankáře hostí.Rozhodčí Radim Koura řídil zápas s přehledem.

Poločas:  1 : 0. Branky:  23.,49.,59.,76. a 90.Poupa Michal, 65. Hájek Jakub, 81. Bartůněk Miloš – 75. Zerzán Petr(PK) ; Rozhodčí: Koura; ŽK: 2:2 . Diváků: 60.

 

Chanovice B -  V. Hydčice 2 : 0 .

Poločas:  0 : 0. Branky:48.  Nadych Andriy, 53. Pavlovský David; Rozhodčí: Hájek; ŽK: 1:3; ČK: 1 : 1 (Pavlovský Lukáš - Melišek Marek oba 2x ŽK) . Diváků: 110.

 

Vrhaveč  - Nezamyslice 1 : 2 . 

Jindřich Pacner

Hráči Vrhavče chtěli na domácím hřišti potvrdit body získané na soupeřově hřišti v předehrávaném utkání ve Veřechově.To se jim bohužel nepovedlo a již v 5.min. po zaváhání domácího brankáře při rozehrávce šli hosté do vedení zásluhou Radka Vinického.Od tohoto okamžiku domácím hráčům vázla kombinace a ohrožovali svatyni hostů jen ze standardních situací.Po jedné z nich měli hosté štěstí,když přetažený centr na zadní tyč od D.Hracha usměrnil J.Potužník k domácí smůle pouze do tyče.Hosté přehrávali svého soupeře důrazem a větším pohybem, který vyústil ve 37.min. druhou brankou kterou vsítil Josef Kopačka.Domácí se ještě snažili o snížení stavu a to se jim nakonec povedlo,když ve 43.min. po střele D.Hracha a teči jednoho z hostujících obránců skončil míč v síti hostů.Po I.poločase odcházeli hráči do kabin za stavu 1:2.

Ve II.poločase domácí hráči zlepšili pohyb a kombinaci a začali se více prosazovat směrem dopředu,čímž si začali vytvářet brankové příležitosti,které ovšem nedokázali proměnit.S přibývajícím časem se hra přesunula spíše na polovinu hostů se snahou domácích vstřelit branku.V závěru utkání hráli domácí vabank,ale 60 diváků se bohužel kýžené vyrovnávací branky nedočkala a hosté si tak odvezli cenné tři body.

Poločas:  1 : 2. Branky: 43. Hrach David –  5. Vinický Radek,  37. Kopačka Josef; Rozhodčí: Abraham; ŽK: 0:2 . Diváků: 60.

Sestava: Pressl-Tomaka,Reitmajer,V.Hrach,Franěk-Potužník,Jiřinec,Taitl(J.Skřivánek), Vejskal-Minařík, D.Hrach(Funěk)

´

 

DALŠÍ  FOTO Z UTKÁNÍ  ZDE !  

 

 

Dešenice  - Veřechov 7 : 1 . 

Poločas:  1 : 0. Branky:  23.,49.,59.,76. a 90.Poupa Michal, 65. Hájek Jakub, 81. Bartůněk Miloš – 75. Zerzán Petr(PK) ; Rozhodčí: Koura; ŽK: 2:2 . Diváků: 60.

 

Chanovice B -  V. Hydčice 2 : 0 .

Poločas:  0 : 0. Branky:48.  Nadych Andriy, 53. Pavlovský David; Rozhodčí: Hájek; ŽK: 1:3; ČK: 1 : 1 (Pavlovský Lukáš - Melišek Marek oba 2x ŽK) . Diváků: 110.

 

 

 

    1. Nezamyslice         2   2   0   0    9:  2     6  (  3)

    2. Sušice  B           2   2   0   0    5:  1     6  (  3)

    3. Chanovice   B       2   1   1   0    4:  2     4  ( -2)

    4. Mochtín  B          2   1   1   0    6:  5     4  (  4)

    5. Dešenice            2   1   0   1    7:  2     3  (  0)

    6. Bezděkov            2   1   0   1    4:  4     3  (  0)

    7. Žihobce             2   1   0   1    4:  4     3  (  0)

    8. Vrhaveč             2   1   0   1    3:  3     3  (  0)

    9. Janovice            2   1   0   1    2:  2     3  (  0)

   10. Hrádek              2   1   0   1    2:  2     3  (  0)

   11. V. Hydčice          2   1   0   1    1:  2     3  (  0)

   12. Železná Ruda        2   0   0   2    3:  6     0  ( -3)

   13. Veřechov            2   0   0   2    2:  9     0  ( -3)

   14. H. M.  Boží         2   0   0   2    2: 10     0  ( -3)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

TÝNEC S PŘÍCHODEM NAVRÁTILCŮ OŽIL

 

Mezi čtyřmi celky které po dvou kolech jsou v tabulce bez ztráty kytičky  patři rovněž hráči jednoho z nejmladších klubů v Pošumaví  Sokol Týnec. Týnečtí skončili na jaře v minulém ročníku na 11.místě a mnoho nechybělo aby museli bojovat o záchranu. Nyní po té kdy se do týmu vrátila  „duše“ klubu  Michal Fraus (návrat ze SRN) a nebo Vladimír Hála(hostoval v Lubech)  a další  tento výrazně ožil a rázem je mezi nejlepšími. Podle jarních výsledků mezi těmi kolektivy které  budeme vidět v tabulce hodně vysoko bude i Sokol Měcholupy  a bez pochyby se bude drát do čela i nováček z Velkého Boru.  Jak naznačuje úvod III.třídy, máme se na co v tomto ročníku v soutěži která je přestupní stanicí na cestě do okresního přeboru těšit.

Oživením může být i druhý nováček Sokol Běšiny o čemž svědčí výhra na půdě horažďovické rezervy.     

 

Velhartice -  Nalž. Hory 2 : 3 .

P.Pavlík

Utkání na mokrém a rychlém trávníku začali lépe hosté a hned po úvodním hvizdu se dokázali dostat do dvou slibných šancí. Domácí, kteří se museli obejít bez pětice hráčů základní sestavy a které přišli zastoupit jejich starší kolegové jako např.Venca Volf, Roman Bejvl a Láďa Hanus, tento nápor zachytili a naopak dokázali vsítit jako první. Krásnou střelou se prezentoval Pavel Poledník 1:0. Hostům se podařilo vyrovnat po chybě domácího golmana 1:1. Velhartice šly do vedení ještě jednou, to když se ve skrumáži před bránou hostí nejlépe orientoval Pepa Bejvl a bylo to 2:1. Hosté nechtěli zůstat pozadu a do poločasu se jim podařilo vyrovnat na 2:2. Druhá půlka utkání byla na obou stranách festivalem neproměněných šancí. Na to nakonec domácí doplatili, protože hosté nakonec jednu ze svých šancí proměnili a ujali se vedení 2:3.Domácím hráčům se nepodařilo ani po velkém tlaku v závěru výsledek srovnat. Jejich střelecké pokusy míjely branku hostí doslova o centimetry, ale
 žádný z nich již neskončil za zády brankaře. Hosté tedy nakonec získali tři body.

Poločas: 2 : 2 . Branky: Bejvl Josef, Poledník Pavel - Bouzek Stanislav, Vaněk Luděk, Bouzek Václav; ČK: Beneš Radek - Mesiar Miroslav . Diváků: 80  .

 

Týnec  - Kvasetice 6 : 3 .

Poločas:  3 : 0 . Branky: Frous Michal 2, Kubový Pavel, Janoušek David, Kanta Tomáš, Havránek Lukáš - Zmeškal Bohumil 2, Liška Petr; Rozhodčí: Laik; ŽK: 1:1 . Diváků:  40. 

 

Horažďovice B   -  Běšiny   2 : 4.
Michael Forman

Domácí notně mladý tým hrál s hosty v prvním poločase vyrovnaný zápas, notně mu k tomu pomohly dvě branky Michaela Formana ml.. Nejprve po samostatné akci od půlky hřiště překonal brankáře hostů přízemní střelou a na druhou branku mu hosté doslova namazali, když mu přihráli přesně na nohu a překonat golmana hostů podruhé už pro něj nebyl žádný problém. Vzápětí však po zbytečném faulu následoval trestný kop hostů. Tvrdou střelu domácí bránkář neudržel a hostující L. Stach dorážkou zblízka snížil na rozdíl jediné branky. Za tohoto stavu se šlo i do kabin. Do druhé půle nastoupili lépe hosté, už v 50. min vyrovnali, když domácího golmana snadno prostřelil M. Vališ. Za 5 min. zasadili hosté další ránu když trestný kop ze strany prošel překvapivě až za záda domácího brankáře. Domácí nezkušené mužstvo zaplatilo další daň v 68. min, když jejich špatnou rozehrávku potrestal svým druhým gólem M. Stach. Domácí už neměli sebevědomí a dostatek zkušeností, aby dovedli výsledek  zvrátit a tak podruhé v nové sezóně prohráli.

Poločas : 2 : 1. Branky : 23. ,25.  - Michael Forman ml. -  27.,68.  - Stach Ladislav, 50.  Vališ Miroslav, 55.  Kolář Zdeněk. Rozhodčí : Abrhám J. Diváků: 0 : 1. ŽK: 0 : 1.

Kolinec – Měcholupy  1  : 2

Výsledek ani podrobnosti nebyly domácím klubem hlášeny.

Poločas: 1 : 0. Branky vlastní – Blahu, Kanta Jan. Rozhodčí: Špindlerová.   NEHLÁŠENO !!!!!!

 

Luby B  - Bolešiny 7: 1.

Podrobnosti nehlášeny.

Poločas:  3 : 0.Branky: 16. a 59. Bešta Jiří , 52. a 76.  Havlovic Marek , 69.  Křížek Karel(PK), 25. Hradecký Zdeněk, 31. Javorský Josef -  48. Matějka Pavel; Rozhodčí: Haviar; ČK:  1 : 0. Sydorenko Vasyl. Diváků: 150.

 

Hradešice B  -  Velký Bor 3 : 6.

Podrobnosti nehlášeny.

Poločas: 2 : 2. Branky: 45. a 75. Hnojský Jan ,  24.  Šmrha Miroslav -   6.  Šimanovský Robert, 22. Němec Jan, 55.,58. a 85. Turek Václav, 68. Voráč František,; Rozhodčí: Vondráček; ŽK: 2:1.  Diváků:  80 .

 

Neznašovy  - Malý Bor 1: 0 .

Poločas: 1 : 0. Branky: 38. Ceplecha; Rozhodčí: Javorský; ŽK: 1:3.  Diváků: 30.   

 

 

 

DALŠÍ  FOTO Z UTKÁNÍ  ZDE !  

 

 

     1. Luby B              2   2   0   0   10:  3     6  (  3)

     2. Týnec               2   2   0   0   12:  6     6  (  0)

     3. Velký Bor           2   2   0   0    8:  3     6  (  3)

     4. Měcholupy           2   2   0   0    7:  2     6  (  3)

     5. Velhartice          2   1   0   1    6:  4     3  (  0)

     6. Nalž. Hory          2   1   0   1    5:  5     3  (  0)

     7. Kolinec             2   1   0   1    2:  2     3  (  0)

     8. Neznašovy           2   1   0   1    1:  1     3  ( -3)

     9. Běšiny              2   1   0   1    5:  6     3  (  0)

    10. Bolešiny            2   1   0   1    2:  7     3  (  3)

    11. Malý Bor            2   0   0   2    0:  2     0  ( -3)

    12. Horažďovice B       2   0   0   2    5: 10     0  ( -3)

    13. Kvasetice           2   0   0   2    3:  8     0  (  0)

    14. Hradešice B         2   0   0   2    4: 11     0  ( -3)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku