Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajská soutěž dorostu skupina A 3. kolo 22.-23.8.

KRAJSKÁ  SOUTĚŽ  DOROSTU -  skupina  A

 

Zdroj :  PLZEŇSKÝ  KFS

 

» Aktuální výsledky

 

 

 

 

 .

 

Sokol Pačejov -  Svatobor Hrádek   3 : 2 .

Tomáš Cihlář

Když hned ve 2.minutě šli hosté po zaváhání domácí obrany do vedení brankou Jakuba Švelcha, zdálo se, že silně omlazený celek domácích nebude mít proti fyzicky vyspělejšímu soupeři příliš šancí na úspěch. Další minuty to jen potvrzovaly. Hosté se poměrně snadno dostávali do šancí, ale žádnou z nich už nevyužili. Po čtvrthodině se poměr sil na hřišti ale vyrovnal a bojovnost domácích přinesla ve 21.minutě zasloužené vyrovnání, když se trefil  ze skrumáže František Kába. O pět minut později otočil skóre zápasu tvrdou střelou z 18 metrů Milan Kubaň. Do konce poločasu se stav už neměnil. Začátek druhého poločasu téměř kopíroval začátek utkání a hned ve 49.minutě pěknou umístěnou střelou vyrovnal Jan Kodýdek. Utkání rozhodla v 75.minutě bezesporu nejkrásnější akce celého bojovného zápasu. Domácí obránce Milan Kubaň vyvezl přímočaře míč z vlastního pokutového území až za půlící čáru, poslal do brejku nádhernou kolmicí  svého bratrance Jardu Kubaně, který udělal kličku brankáři a pohodlně zavěsil. Závěrečný nápor hostů přinesl jen nastřelenou tyč. Vítězství domácích je možná trochu překvapivé, ale o to cennější.

Poločas. 2 : 1. Branky:  21. Kába, 26. Kubáň M., 75. Kubáň J. -   2. Švelch , 49. Kodýdek J.  Rozhodčí Jaroslav Mašek, 50 diváků.

 

Koloveč  - VD Luby 4 : 1 ( 2 : 0)  

 Podrobnosti nebyly hlášeny.

 

Mrákov  - Měčín 3 : 2 ( 2 : 0) 
Branky : Dufek 2,Knůta -  Klíma Jan,Břach David. Rozhodčí : Rubáš. Diváků : 40. ŽK: 2:2

Nýrsko   - Spálené Poříčí  9 : 0

Jiří  Vondra st.

V prvním zápase nové soutěže se dorostencům Nýrska v domácím prostředí dařilo. Mužstvo v čele s hráči, kteří již pravidelně nastupují v mužské soutěží svého soupeře ze Spáleného Poříčí přehrálo ve všech směrech a již v poločase si vytvořilo dostatečný náskok. Skóre otevřel domácí Milan Flór, když hlavou přehodil hostujícího gólmana. Prim v Nýrském mužstvu hrál vprostřed zálohy pohyblivý Ondra Kadlec, a když jistotu v zadních řadách potvrdil Vacovský mohli domácí produkovat líbivý útočný fotbal náležitě okořeněný góly. Do poločasu tak ještě jednou skóroval Flór, který však ještě několik šancí zahodil. Zbylé dva góly přidali Kadlec a Kovácz. Hosté se dostali jen do jediné nebezpečné situace, kdy  střela skončila na břevnu domácí branky.

            Když pak hned v úvodu druhé půle svým individuálním průnikem připravil Ondra Kadlec další branku pro Flóra, byl tento hráč vzhledem zátěži vystřídán. Na plynulosti domácí hry to bylo částečně znát, ale i nadále si udržoval tým trenéra Šnoura herní převahu. Taktovku po Kadlecovi převzal Jánský a mladý György Ivo, který přišel ze žáků a svým výkonem ukázal, že je dalším příslibem pro Nýrskou kopanou. Soupeři pak docházeli síly a jejich jedinou gólovou šanci zlikvidoval brankář Nýrska Vondra Matěj včasným vyběhnutím. Naopak na druhé straně se do sítě hostů ještě dvakrát trefil Milan Flór. Svou premiérovou brankou v mistrovské utkání dorostu se prezentoval další bývalí žák Holobradý Petr a skóre zápasu uzavřel po rohovém kopu opět hlavou Ondra Jánský. Výkon dorostenců je příslibem do budoucnosti je ovšem otázkou jak silní budou další soupeři a to již se ukáže v příštích dvou kolech, kdy dorostenci zajíždí na hřiště soupeřů.

Poločas: 4 : 0. Branky: Flór 5,  Kováč I. , Kadlec O., Holobradý Petr, Jánský O. Rozhodčí: Cihlář Jan (výborný výkon)

Sestava Nýrska: Vondra – Raiser(Prechtl), Vacovský, Jánský, Holobradý Pavel – Ritschel, Kadlec Ondřej (Lepší), György Ivo, Kovácz Ivan – Flór, Bureš Tomáš (Holobradý Petr)

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku