Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajský přebor, 1.A třída 2. kolo 15. – 16.8. 2009

 

KRAJSKÝ PŘEBOR

 

 

PŘIJELY SI DO POŠUMAVÍ PRO BODY

 

Ve druhém kole krajského přeboru se poprvé představily týmy z Pošumaví v domácím prostředí. Klatovy nedokázaly potvrdit velmi dobrý vstup do přeboru kterým bylo vítězství v Rozvadově a v domácí premiéře na kterou se přišlo podívat 350 diváků podlehly nováčkovi přeboru Baníku Stříbro.

Vejprnice které vyfasovaly před týdnem doma výprask po výsledku 1:5 od Stříbra zase nachytaly v nedbalkách Chanovice a na jejich  hřišti kde nevyhrály léta páně získaly za výhru 0:2 tři body. Na domácí Chanos který v prvním kole prohrál podle očekávání s favoritem přeboru Chrástem na jeho hřišti tak zůstává po prvních dvou kolech bez bodů a na posledním místě tabulky.  

Ani poslední soupeř Horažďovic  nepřišel na hřišti Na Lipkách v Horažďovicích o místní pouti zkrátka. Pohostinnost domácích byla štědrá a místo koláčů přibalili hostům na cestě domů do Plzně bod , když o další dva Horažďovičtí přišli devět minut před koncem neproměněným pokutovým kopem.  

 

Klatovy - B.Stříbro  2 : 4.

Karol Žák

S respektem nastupovali domácí  proti nováčkovi soutěže, výsledek z minulého týdne hodně napovídal o ofenzivních schopnostech týmu ze Stříbra.  Hosté také hned od začátku  podali důkaz o chuti v útočné fázi a hlavně po pravé straně dost zlobili.  Včasným vystřídáním postů se hra nejen opticky vyrovnala, sklízelo se i ovoce v podobě dvou branek. První dával po rohovém kopu hlavou Veselka /20.´/, podruhé se v 39. minutě trefil po pěkné brejkové kombinaci z těžké pozice Žák. V těchto fázích hry se na hřišti bylo na co dívat, oboustranně pohledný fotbal nutil početnou diváckou kulisu k častému potlesku. Domácí sice hosty na šance přehrávali, dostali však lekci z produktivity, když na oba  góly Stříbro pokaždé rychle odpovědělo a vždy srovnalo z precizně provedených standardních situací. Proto je také poločasový výsledek hodně spravedlivý. 

   Průběh druhé půle byl z hlediska domácích ovlivněn nuceným vystřídáním dvou klíčových hráčů, kterým se obnovilo zranění. S ohledem na schopnosti  střídajících hráčů došlo navíc ještě k nucené výměně několika dalších postů a hře tím bylo dost ublíženo. Přestože ale bylo jen otázkou času, kdy hosté objeví trhliny v souhře nově vytvořeného týmu, byli to klatovští hráči, kteří mohli a také měli jít minimálně do dvoubrankového vedení. Okamžiky  Žáka, Meszarose a Tomana, kteří se v čase mezi 55. a 63. minutou ocitli sami před brankářem a z několika málo metrů situace neřešili správně,   byly předzvěstí obratu ve vývoji hry .  Hosté v 67.´a v 72.´ z dvou brejkových situací pečetili výsledek a branky byly uznány jako regulérní, přes veškeré protesty domácích obránců a  i přes obrovskou nespokojenost diváků, kteří z tribuny měli možnost tyto ofsajdové pozice konfrontovat s rozhodnutím pomezního rozhodčího.  Kladem utkání byla bojovnost a velká vůle domácích po korekci nepříznivého stavu, soupeř však výsledek s přehledem hlídal. Na hrotu útoku se statečně pral  s obranou i se svým zraněním

Žák, se sebezapřením dohrával i Votípka  celý tým odevzdal své maximum. Velké zklamání z výsledku bylo možno číst po utkání ve tvářích  domácích borců.  Pokud se povede dát všechny zraněné hráče do pohody , je velká pravděpodobnost, že tento tým ještě v podzimní části  prokáže svoji sílu , herní schopnost a touhu vítězit.  

Poločas : 2:2. Branky : 20.Veselka,40.Žák -  30.Demjan,42.Florus,65.Komárek,70.Dyk
Rozhodčí : Křen. Diváků: 320. ŽK 2 : 2.
Sestava Klatov:Herman,Vacovský,Bouberle(46 .Popelka),Veselka,Kotáb(15 .Hromada),Votípka, Mészáros,Žák,Ježek,Dvořák(46.Markel),Toman

 

Chanovice -  Vejprnice  0 : 2.
Jiří Štěrba

Celý první poločas se hrál v režii domácího týmu, který nevyužil snad pět vyložených šancí. Když ani rozhodčí nepískl penaltu za nastřelenou ruku hostujícího hráče/střela šla do prázdné branky/, tak se potvrdilo pravidlo nedáš dostaneš. Po chybě domácí obrany a brankáře Jarolíma hosté hlavou vstřílí branku a rozhodčí píská poločas. Druhý poločas je v režii hostů, kteří jsou dříve u míče. Po jedné chybě a faulu je vyloučen Hnídek. Od této doby jsou hosté jasně lepší a vstřílí druhou branku a o zápasu je rozhodnuto.
Poločas : 0 : 1. Branky : 45.Hošek, 78. Holý. Rozhodčí : Štrincl. Diváků : 150. ŽK: 1 :0. ČK : 1 : 0  58. Hnídek

Sestava domácích: Jarolím, Čadek, Hnídek, Beránek, Horváth, Dytrt/76.min.Polena/, Černohorský, Kislinger, Patsch, Zdeněk/83.min.Ticháček/, Pícka

Horažďovice – Rapid Plzeň   1 : 1.

Horažďovice nastoupili do tohoto  svátečního zápasu o místní pouti před krásnou návštěvou 400 diváků  oslabeni o Marka Šalandu který se v týdnu zranil a jeho  těžký výron kotníku si vyžádá  několik týdnů pauzy bez fotbalu. První poločas přinesl vyrovnanou hru která byla spíše bojem ve středu hřiště a ze strany domácích , kteří se přizpůsobili hře hostů  a bylo  v jejich hře v této části zápasu hodně nepřesností . Jediná branková  šance Horažďovic se zrodila ve 34.minutě kdy se na levé straně uvolnil Mičkal , odcentroval před branku na Beneše a jeho hlavička  skončila těsně nad brankou Plzeňanů.

Po přestávce se obraz hry ze strany domácích zlepšil, zpřesnili hru, kombinaci a s tím přišly i první šance. Paradoxně to byli ale hosté kteří se v 63.minutě po střele Žitníka z úhlu a za přispění teče domácího obránce do protipohybu brankáře Kozlíka  ujali vedení. Domácí zvýšili svojí útočnou aktivitu .V 70.minutě  byl zastaven pronikající Cihlář v pokutovém území hostů faulem a nařízenou penaltu tradiční exekutor pokutových kopů domácích Jiřík proměnil.  Škoda jen , že tento hráč si využití penalty nezopakoval o deset minut později kdy byl za faul na střídajícího Formana nařízen další pokutový kop. Míč si na značku kopu postavil Mičkal, ale jeho střela skončila na břevně, od něho se odrazila na brankovou čáru a dále již putoval mimo svatyni hostů. Domácí sahali v prvním zápase nového ročníku po třech bodech , místo nich však došlo na dělbu bodů .   

Branky: 63. Žitník – 71. Jiřík(PK). Rozhodčí: Jirsa; ŽK: 1 : 3; Diváků: 400  .

FK Horažďovice: Kozlík – Šedivý, J. Jiřík, J. Janouškovec (69. M. Forman), J. Mirvald, Beneš, Mičkal, O. Stulík, Cihlář, T. Jůda, J. Sova (83. J. Nauš).

 

 

Výsledky 2.kola


SK ZČE Chrást 0: 4 ( 0: 1) 

Branky: Bezdička, Davídek, Kovařík, Lövy; ŽK: 2:1

Bolevec Rokycany 3: 1 ( 1: 0)  

Branky: Hackr, Klečka, Zitek - Fiala; ŽK: 2:1

Hor.Bříza Přeštice 2: 3 ( 1: 1)  

Branky: Kožíšek Vl., Šimice R. - Perlík, Smazal, Turek; ŽK: 2:1

M.Touškov Koloveč 2: 1 ( 0: 0)  

Branky: Královec, Misař - Vlček; ŽK: 2:2

Rozvadov Holýšov 2: 2 ( 0: 1)  

Branky: Chada, Horáček - Majlát, Tlustý; ŽK: 4:1

 

 

   1. Chrást              2   2   0   0    8:  1     6  (  3)

   2. Stříbro             2   2   0   0    9:  3     6  (  6)

   3. Bolevec             2   1   1   0    5:  3     4  (  1)

   4. Přeštice            2   1   1   0    5:  4     4  (  1)

   5. Holýšov             2   1   1   0    4:  3     4  (  1)

   6. Koloveč             2   1   0   1    5:  3     3  (  0)

   7. Rokycany            2   1   0   1    3:  3     3  (  0)

   8. M. Touškov          2   1   0   1    3:  3     3  (  0)

   9. Klatovy             2   1   0   1    4:  5     3  (  0)

  10. Vejprnice           2   1   0   1    3:  5     3  (  0)

  11. Rapid Plzeň         2   0   2   0    3:  3     2  ( -1)

  12. Rozvadov            2   0   1   1    3:  4     1  ( -5)

  13. Horažďovice         2   0   1   1    1:  3     1  ( -2)

  14. SK ZČE Plzeň        2   0   1   1    2:  6     1  ( -2)

  15. Horní Bříza         2   0   0   2    3:  7     0  ( -3)

  16. Chanovice           2   0   0   2    1:  6     0  ( -3)

 

 

 

 

 

 

 

1. A  T Ř Í D A

 

 

SOUBOJ S NOVÁČKY „STAROUSEDLÍCI „ NEZVLÁDLY

 

Jestliže  u komentáře k úvodnímu kolu zástupců Pošumaví v 1. A třídě bylo mimo jiné uvedeno, že výsledky našich týmů nebyly nic moc, pak ani druhé kolo dopadlo z tohoto pohledu ještě hůř.  Jediným celkem který ze trojice  starousedlíků v této druhé nejvyšší krajské soutěži   Sušice , Nýrska , Lub a nováčka SK Strážov  ještě neprohrál je Okula Nýrsko. Ta měla v prvních dvou kolech výhodu domácího prostředí, ale dva nerozhodné výsledky s nováčky ze Zruče a Strážova  a zisk dvou bodů není takový počet  bodů  se kterou  realizační tým Okuly kalkuloval. Ani Sušice po domácí výhře nad Příkosicemi  na hřišti dalšího nováčka ve Stodu ambiciózním domácím křidélka které jim pomohly vzlétnout do horních pater tabulky po výhře ve Zbůchu nepřistříhala a vrátila se domů bez bodů. Ukazuje se, že nahradit takové typy koncových hráčů jakými  byli Kočí nebo Hubáček  nebude pro tým z města na Otavě tak snadnou záležitostí. Po prohře v Nepomuku čekal Luby další zápas rovněž na hřišti nováčka   ve Zruči. Luby stejně jako v prvním kole odcházely i ve Zruči za nerozhodného stavu, ale nakonec tři body po těsné prohře 1:0 zůstaly domácích a ti jsou po dvou kolech bez ztráty bodu . O tom, jak jsou na tom nováčkové ve vzájemných zápasech napoví již následující víkendové kolo ve kterém Zruč zajíždí na hřiště do Strážova.

 

Nýrsko  - Strážov  1 : 1.

Miroslav Sedlmaier

FOTO Z UTKÁNÍ  ZDE

Od úvodních minut měli hosté kteří nastoupili v kombinované sestavě více ze hry a byli častěji na návštěvě před domácím brankářem  Vaverkou. V 17.minutě jejich převaha vyústila s sérii třech rohových kopů se kterými si domácí obrana dokázala poradit.  Ve 26.minutě hosté poprvé rozvlnili síť domácí svatyně, ale branka jim nebyla pro ofsajd uznána. Ve stejné minutě se ale již skóre na straně domácích přesto již měnilo. Na branku Okuly vyslal střelu Čížek  kterou stačil Vaverka pouze vyrazit , ale Chaluš vyražený míč vrátil pohotově za záda domácího strážce svatyně 0 : 1. Ve 39.minutě byl Strážov velmi blízko další brance, když po rohovém kopu Steiner  vykopával míč z brankové čáry. Ve 44.minutě chyboval domácí Loos,  následovala šance Štěpána Presla  kterou Vaverka vychytal.Konec první půle učinila střela Petra Presla kterou opět domácí gólman zlikvidoval.

Do druhé půle udělali domácí dvě změny v sestavě kdy místo nepříliš jistého Bastla přišel do hry Valenta a Smolíka vystřídal Jiří Kadlec . Hra se vyrovnala ale hosté domácí k ohrožení své hranky nepřipustili. Za zmínku stojí situace v  66.minutě kdy z přímého kopu pálil Petr Presl, ale  Vaverka byl opět mužem na svém místě. V době kdy se domácí  začínali nadechovat k závěrečnému náporu přišla v 74.minutě  hrubá chyba mladíka Flóra , který si za své slovní extempore  vykoledoval druhou ŽK a musel předčasně pod sprchy. Okula i v oslabení se tlačila do útoku .  Nejdříve v 82.minutě vyslal varování Hvězda jehož výstavní točená střela jen o centimetry se vytočila milo pravou tyč Javorského branky.  O dvě minuty později chyboval Petr Presl když otálel s odehráním míče do bezpečí a po následném faulu na Loose měli domácí z výhodné vzdálenosti šanci z přímého kopu . Míč ve vzdálenosti 25 metrů od strážovské branky si  postavil domácí hrající kouč Karel Kalivoda a lišácky obstřelil  nepříliš dobře postavenou zeď z hráčů Strážova a míč doplachtil k levé tyči Javorského branky  1 : 1. V 88.minutě měl možnost strhnout vítězství na stranu hostů Janka,  z vyložené šance ze  šesti metrů napálil míč vedle pravé tyče výborného brankáře domácích  Vaverky. Poslední naději na zvrácení výsledku pro hosty se zarýsovala minutu před koncem normální hrací doby , když za druhou ŽK obdržel nestor nýrského trávníku Jirka Kadlec červenou kartu a domácí dohrávali o devíti, ale  hosty již ke skórování nepřipustili.

Před utkáním  do kterého hosté  nastupovali bez několika hráčů základní sestavy a s ne uzdraveným hrajícím koučem Petrem Preslem by konečný  výsledek určitě brali. Po průběhu zápasu kdy vedli do od 26.minuty brankou Chaluše  a hráli  od 74. v početní převaze o jednoho  a v závěru dokonce o dva hráče   nakonec o dva další body přišli. Zápas zejména v poslední čtvrt hodině hry Strážovu nepodařilo zvládnout po taktické stránce. Nedokázali v této části hry držet míč na svých kopačkách a dali šanci domácím i v oslabení myslet na vyrovnání. Plné absolutorium si zasluhuje v dresu Strážova  třiačtyřicetiletý Milan Presl , který již zanechal aktivní činnosti , ale naskočil v sestavě v obraně za chybějící Michela a podal bezchybný výkon. Klobouk dolů před výkonem domácího obránce, bývalého divizního hráče domácích, který ve svých osmačtyřiceti létech  zvládl úkol krajního obránce a předvedl se rovněž jako velmi dobrý střelec.

 

Jsem velice zklamán z předvedeného výkonu a zejména z přístupu našich mladých hráčů k tomuto derby“, řekl  z zápasu hrající kouč Okuly Nýrsko Karel Kalivoda. „ Je pravdou , že mnohým mladíkům svazovala nervozita nohy, ale celkově v našem týmu došlo k výpadku herní i osobní disciplíny hráčů . Zbraně na které jsme vždy stavěli  jsme nechali v kabinách  a po velmi slabém výkonu který není hoden  této úrovně soutěže jsme ztratili další body. Po dvou zápasech doma máme jeden bod a tento výpadek nás mrzí. Ukazuje se, že někteří hráči mají problémy s jejich zařazením z dorostu do dospělých a pro nás je to k zamyšlení jak dál.“ K tomu , že musel nakonec sám jako trenér naskočit do zápasu ve kterém svým výkonem byl jeden z nejlepších v domácím týmu  Karel Kalivoda uvedl: „ Toto řešení bylo vyvoláno z důvodu zranění hráčů a nedostatkem vhodných typů na post ve středu obrany a proto jsem musel zaskočit. Rozhodně toto  není v souladu s mojí představou o své trenérské práci a jen vyústěním součastné situace v týmu“. 

 

Trenér Strážova Petr Presl:: „Oba dosud odehrané úvodní zápasy vyšší soutěže ukázaly pozitivní fakt, že se dokážeme  výkonnostně  se soupeři měřit a herně jsem v obou určitě nepropadli. Je jen škoda, že v obou zápasech jsme se nedokázali vyvarovat individuálních chyb  kterými jsem se připravili  o lepší bodový zisk. I přesto pokládám výsledek v Nýrsku vzhledem ke komplikacím které nastaly v sestavě z důvodu chybějících hráčů za úspěšný. Faktem ale je, že slibné vedení jsme si měli v závěru taktičtější hrou již pohlídat“. 

Poločas: 0 : 1. Branky: 84. Kalivoda  -   26. Chaluš.

Rozhodčí: Hromka Pavel, Kratochvíl, Kraus. ŽK 5 : 2 , ČK 2 : 0(74.Flór, 89.Kadlec J.). Diváků: 250.

Sestava Strážov : Javorský - Presl Milan , Chaluš, Helm, Čížek, Franc, Presl Petr, Vítovec, Janka, Matějka T., Presl Š. (80.Mayer Broněk).

Sestava Nýrsko : Vaverka- Bastl,(46.Kadlec J. ), Smolík(46.Valenta T.), Hvězda, Loos, Kalivoda K., Steiner R.(77.Vacovský T.), Šlehofer(Jánský O.), Lehečka J., Flór , Kadlec O.)   

 

Stod – Sušice   3 : 0.
František Melka

Video z utkání - branky  ZDE !

 Na začátku se obě mužstva jen oťukávala, pak to byli ale domácí, kdo měl první šanci, ale střelu po přetaženém rohovém kopu brankář Míček vyrazil. Naopak hosté měli dvě výborné šance. Kysilka nastřelil břevno a Farták z metru nepropálil domácího gólmana. Závěr poločasu ale hostům vůbec nevyšel, nedokázali udržet míč na kopačkách a domácí si vytvořili tlak, který v 38.min a v 43.min přetavili v dvoubrankový náskok, kdy se obrana hostů chovala k domácím útočníkům až příliš uctivě.
Druhý poločas začala Sušice velmi dobře, během deseti minut si vytvořila další dvě tutovky, kdy Farták opět z metru neprotlačil míč přes brankáře a o chvilku později postupoval Pohořal sám na brankáře, v rozhodujícím momentu byl ale zezadu podkopnut domácím obráncem. Penalta se ale nekopala a naopak hosté po dalším zaváhání v obraně inkasovali třetí lacinou branku a o výsledku bylo rozhodnuto. V 90.min ještě zahrávali domácí pokutový kop, který ovšem brankář Míček chytil.
Poločas : 2 : 0 .Sestava hostů- F. Míček, J. Bešta, M. Brož, M. Kalný, L. Junek, J. Kysilka, F. Hrach, J. Melka, M. Kotrba/70.min D. Šablatura/, M. Budil/46.min P. Pohořal/, J. Farták/70.min P. Chmelík/

„ Dnes jsme nehráli dobře a domácí vyhráli zcela zaslouženě“.tak zněla úvodní slova k zápasu se Stodem muže nejpovolanějšího , trenéra Sušice Františka Melky. Sušický kouč  vidí  hlavní  důvody toho, že se vrátili z hřiště nováčka bez bodového zisku :   Náš výkon byl příliš upracovaný, kazili jsme jednoduché přihrávky, nedokázali jsme v útoku přidržet jediný míč a obrana nepracovala tak, jak je v takovém zápase třeba.“ V závěru svého hodnocení František Melka   připomenul jeden fakt, který  ho na zápase trápil nejvíce :   Inkasovali jsme laciné tři branky, které nedávají dobrou vizitku obranné činnosti celého mužstva.“ .

Toto je o to zarážející, neboť v domácím zápase před týdnem v úvodního kole  Čechii Příkovice  jeho svěřenci zatížili třemi góly. Na druhé straně je ale faktem, že ani v přípravných zápasech se brankami v síti soupeřů neroztrhl pytel a že hledání náhrady za takového střelce jakým byl Kočí nebo zkušený Hubáček nadále pokračuje.

 

Zruč – Luby   1 : 0.

Karel Šůs

V krásném areálu TJ Zruč začali oba soupeři nebojácně s příkladnou vůlí po vítězství.První poločas vyzněl,alespoň na gólové šance, jednoznačně pro Luby.Už v 5.minutě střílel P.Hodl z levé strany šestnáctky po zemi , ale trefil pouze brankáře.Běžela 16.minuta utkání a T. Voráček opět vyzkoušel pozornost domácího gólmana.Hezká hlavička se po teči domácího brankáře otřela o břevno.Snad největší příležitost lubských promarnil P.Papay.Po centru T.Voráčka z levé strany střílel hlavou a balon padající na zem se zastavil mezi nohama brankáře.O 5 minut později zakončoval z voleje M.Křížek slibně rozehraný roh D.Šnourem.Brankář domácích byl však opět na místě.Nutno říci, že i hosté si vytvořili v 1.poločasu několik slibných střeleckých příležitostí,ale balony létali naštěstí mimo naši branku.

Druhý poločas začínal za bezbrankového stavu.Ještě ve 48.minutě se dostal do rychlého brejku P.Hodl,ale balon ho v rychlosti neposlechl a k zakončení se nedostal.Poté už přišla nešťastná 57.minuta utkání.Soupeř rozehrával přímý kop z levé strany a nebezpečný prudký balon,který dopadl v šestnáctce prošel až k levé tyči Kalašovy branky.Údajně byl tečován rukou některého  domácího hráče.Rozhodčí však zřejmě nic nepostřehli.Závěrečných 30 minut utkání Lubští sice bojovali o zvrat v utkání,ale soupeř hrál zodpovědně a do žádné další šance nás do konce utkání nepustil.Z mého pohledu šlo o dost nešťastné utkání ze strany lubských hráčů,ale bohužel fotbal se hraje na vstřelené branky a ne na vytvořené gólové šance.

Jeden z dvojice trenérů Startu Luby Karel Šůs  k zápasu ve Zruči dodal :" Tento duel  odkryl nám,trenérům,velmi mnoho herních nepřesností ,chyb při zakončení i v rozehrávce středové řady a velmi špatné rozehrávání standardních situací.Tudy musí vést cesta ke zlepšování."

Poločas: 0 : 0.Sestavy :   Domácí -  Chvojka, Karpíšek  R., Trnka, Řezáč, Polák, Mastný, Karpíšek , P.,Hucl, Lauko, Hojer, Bohuš, /Jelínek, Roubal, Vinc, Mařík, Kik /.
Hosté -Kalaš, Papay, Juřina, Voráček T., Vejskal, Hodl, Pikhart, Křížek M., Šnour, Smolík P., Šůs,/ Turner, Voráček J.,  Havlovic, Koželuh, Papež,/ .

 

VÝSLEDKY 2.KOLA

 

 

 Příkosice  - Křimice 5: 2 ( 1: 0) 

Branky: Novák 2, Krejdl, Krystl, Lisý - Adam 2; ŽK: 4:3

Chlumčany B  - Zbůch 5: 1 ( 3: 0) 

Branky: Dušek 3, Stehlík, Tomášek - Fořt; ŽK: 2:5; ČK: 0:1

Zbiroh  -  Nýřany 2: 0 ( 1: 0)  

Branky: Jurina, Marchal; ŽK: 2:1

Staňkov  - Nepomuk 1: 5 ( 0: 4)  

Branky: Bočan - Ptáček 2, Vosyka 2, Švec; ŽK: 1:2

Domažlice B   - Manětín 2: 0 ( 2: 0) 

Branky: Hartl, Palůch; ŽK: 4:2; ČK: 0:1

 

 

 

     1. Nepomuk             2   2   0   0    9:  1     6  (  3)

     2. Chlumčany           2   2   0   0    9:  2     6  (  3)

     3. Stod                2   2   0   0    6:  2     6  (  3)

     4. Domažlice B         2   2   0   0    5:  1     6  (  3)

     5. Zbiroh              2   2   0   0    4:  1     6  (  3)

     6. Zruč                2   1   1   0    2:  1     4  (  1)

     7. Příkosice           2   1   0   1    6:  5     3  (  0)

     8. Sušice              2   1   0   1    3:  4     3  (  0)

     9. Nýrsko              2   0   2   0    2:  2     2  ( -4)

    10. Strážov             2   0   1   1    2:  3     1  ( -2)

    11. Manětín             2   0   1   1    1:  3     1  ( -2)

    12. Staňkov             2   0   1   1    1:  6     1  ( -2)

    13. Luby                2   0   0   2    1:  5     0  (  0)

    14. Zbůch               2   0   0   2    3:  8     0  ( -3)

    15. Křimice             2   0   0   2    3:  8     0  ( -3)

    16. Nýřany              2   0   0   2    1:  6     0  ( -3)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku