Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 13. kolo 15. – 16.8. 2009

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

UPOZORNĚNÍ : KOMENTÁŘE K UTKÁNÍ(podrobnosti k průběhu, sestavy a další informace budou zveřejňovány pouze ty , které budou kluby (domácí nebo hosté) nahlášeny písemně a e-mailovou poštou a u nich uvedeno jméno autora , který bude zveřejněn také u tohoto příspěvku !!!!!!

Další informace nebudou

 

VEŘECHOV JE BEZ RAŠKY V ÚTOKU BEZZUBÝ

 

 

 Bez velkého překvapení odstartoval nový ročník nejvyšší okresní soutěže  mužů. Jediným týmem který na body v domácím prostředí nedosáhl byl Vřeřechov. Ten podlehl Vrhavči, když nastoupil bez svého kanonýra Pavla Rašky a bez něho je tento tým v součastné době v útočné činnosti bezzubý. Očekávalo se rovněž vítězství nováčka přeboru Chanosu Chanovice B doma nad rezervou Mochtína. Hosté vystřelili dvakrát na bránu a dvakrát byli stoprocentně gólově úspěšní. Na konečných 2:2 v Chanovicích vyrovnávali brankou Voráče v nastaveném čase.  Druhý staronový účastník přeboru TJ Žihobce byl úspěšnější a doma si poradil  s hosty ze Železné Rudy.

    

 

Velké Hydčice – Dešenice  1 : 0.
Petr Kotrba

V prvním utkání podzimní části okresního přeboru se na hřišti ve Velkých Hydčicích za horkého počasí utkali domácí Tatran s Dešenicemi již tradičním soupeřem. Domácí sice měli územní převahu , ale šance si nevypracovali . Přesto mohli jít do vedení v 31.min. kdy kopali PK , který bohužel neproměnil domácí Kropáček Martin a do konce poločasu se již nic nestalo. Podobný průběh utkání vidělo 30 diváků i v druhém poločase, kdy se ale domácím podařilo vstřelit vítěznou branku v 68.min. Barborkou Ondřejem , který se trefil z hranice šestnáctky nekompromisně pod břevno.. Následně se do šance dostali i hosté , kteří však nezakončili samostatný únik brankou.

Poločas: 0 : 0. Branky: 68. Barborka Ondřej. Rozhodčí : Brůha Radek. Diváků : 30. ŽK: 1 : 1.

Nezamyslice – Hory Matky Boží   7 : 1 .

Radek Bernard

Na  perfektně připraveném hřišti se hrál v Nezamyslicích 2/3 zcela vyrovnaný fotbal. Ač tomu výsledek neodpovídá, tak hosté byli 60 .minut druhému celku loňského ročníku OP  vyrovnaným týmem. V I. poločase ovšem nevyužili žádnou ze svých slibných šancí, a tak zkušení domácí, toho využili a vstřelili dvě branky po zaváhání nesehrané horské obrany.

Ve II. poločase musel sice po zranění odstoupit P. Halas ze středu zálohy, ale i tak vsítili hosté brzo kontaktní branku po krásném pase zkušeného P. Procházky (nová posila týmu za odcházejícího J. Brabce) a M. Ostádal se při svém úniku zhostil této šance na výtečnou a snížil na 2 : Vzápětí mohl po centru od Z. Hoffmanna vsítit vyrovnávací branku V. Vojta, ale ve vyložené šanci před domácím brankářem neuspěl. Domácí nebezpečí  odvrátili, tak sympatickou snahu hostů, kteří v těchto chvílích
zle zatápěli domácí obraně - 3 : 1. Čtvrtá branka v síti horáků na sebe nenechala dlouho čekat. Tento gólový úspěch domácích pohřbil v
šechny teoretické naděje hostujícího týmu a jejich hra zasáhla spousta trhlin a beznaděje. Od tohoto okamžiku se naopak zvedl výkon domácích, jenž se změnil v nečekanou exhibici (po dosavadním průběhu utkání). Na hostující branku se valil jeden útok za
druhým a Nezamyslickým přálo i
štěstí, když zkušený brankář hostí pustil  za savá záda i málo důrazný oblouček ze zhruba 35 m (5 : 1). Konečné skóre se zastavilo na hrozivém podílu 7 : 1.

Poločas:  2 : 0. Rozhodčí: Dušek Václav. ŽK 1 : 4. Diváků: 80.

Branky: Kopačka Josef 2, Soutor Martin 2, Burda Josef, Ritter F., Vinický A.- Ostádal M.

 

Hrádek  -  Bezděkov 2 : 0 .

V prvním poločase se hrál v Hrádku zcela vyrovnaný fotbal. Hosté překvapili kvalitní hrou  i bojovností. Po přestávce jim ale docházeli daleko rychleji síly než hráčům Svatoboru a  to rozhodlo o jejich zaslouženém vítězství.

Poločas 0 : 0. Rozhodčí: Bošek.  Diváků:  100  . ŽK 2:2.Branky: 68.  Riepl J. a 79. Holeček R.,

 

Veřechov -  Vrhaveč 1 : 2 .

Hosté v prvním poločase  výrazně domácí přehrávali a do šaten k poločasové  přestávce odcházeli zásluhou úspěšné trefy Minaříka s jednobrankovým náskokem.  Vrhavči vyšel také vstup do druhé části hry a  a Jiřincem zvýšili svůj náskok na rozdíl dvou branek. Domácí ve druhé části hru vyrovnali, ale v útočné činnosti jsou bez svého kanonýra Pavla Rašky  naprosto neškodní.

Poločas: 0 : 1. Branky: 90. Želíska Jan – 14. Minařík Michal, 48. Jiřinec Pavel; Rozhodčí: Abraham; ŽK: 2:1 ; Diváků: 50.  

 

Žihobce -  Železná Ruda   2 : 0 .

L.Peleška

První velkou šanci měli ve 14.min. hosté, kdy se dostali hned 2x ke střele z hranice malého vápna, 2x jim ale míč z brankové čáry vykopl záložník V.Staněk. Z následujícího protiútoku poslal domácí tým do vedení M.Lemberger po přihrávce "do uličky" od O.Nemravy. Domácí mohli v zápětí své vedení zvýšit. Do brejku se dostal M.Drobný, brankaře sice překonal, ale jeho střela skončila na tyči. Domácí byli i po zbytek poločasu střelecky při chuti , ale další šance jim už gólman hostů vychytal.
Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná až do 67.min., kdy poslal opět O.Nemrava do brejku R.Šikla a ten prostřelil vybíhajícího brankaře hostů. Poté už si domácí dvoubrankový náskok pohlídali.

Poločas:1 : 0. Rozhodčí: Javorský . Diváků: 80.  ŽK 2:2

Branky: Lemberger M., Šikl  R.

 

TJ Sušice B  - Janovice  2 : 0.

Utkání začalo za úmorného tepla .Domácí přestože nastoupili v nekompletní sestavě si dokázali vytvořit již v prvním poločase několik brankových příležitostí. Hosté hrozili z nebezpečných brejků a ze standardních situací..Zlom utkání přišel v 65 min, kdy domácí kapitán Šimeček otevřel skoré. Krátce poté byl vyloučen hráč hostů po druhé žluté kartě a domácí plně převzali iniciativu, kterou korunovali v 80 min. druhou brankou po krátkých narážečkách skóroval Vláďa Klíma.Utkání řídil rozhodčí Koura s přehledem..

Poločas : 0   :   0. Branky : Šimeček Jar., Klíma Vladimír. Rozhodčí: Koura; Diváků 50. ŽK : 3 : 4, ČK 0 : 1.

Chanovice B -  Mochtín B   2 : 2 .  

Zápas se hrál podle not domácích fotbalistů kteří ale nezvládli koncovku a z vytvořených šancí si nepojistili tříbrankové vedení. To se jim stalo osudné, když hosté  dvanáct minut před koncem snížili a v nastaveném čase gólem Voráče vyrovnali na končených 2:2.

Poločas: 1 : 0. Branky: 25. Polena Michal, 78. Vivatenko Jurij -  78. Nováček Václav, 91. Voráč Jan. Rozhodčí: Petržilka;  Diváků: 120. ŽK: 1 : 1.

 

 

 

 1. Nezamyslice         1   1   0   0    7:  1     3  (  0)

 2. Sušice  B           1   1   0   0    2:  0     3  (  0)

 3. Hrádek              1   1   0   0    2:  0     3  (  0)

 4. Žihobce             1   1   0   0    2:  0     3  (  0)

 5. Vrhaveč             1   1   0   0    2:  1     3  (  3)

 6. V. Hydčice          1   1   0   0    1:  0     3  (  0)

 7. Chanovice   B       1   0   1   0    2:  2     1  ( -2)

 8. Mochtín  B          1   0   1   0    2:  2     1  (  1)

 9. Veřechov            1   0   0   1    1:  2     0  ( -3)

10. Dešenice            1   0   0   1    0:  1     0  (  0)

11. Železná Ruda        1   0   0   1    0:  2     0  (  0)

12. Bezděkov            1   0   0   1    0:  2     0  (  0)

13. Janovice            1   0   0   1    0:  2     0  (  0)

14. H. M.  Boží         1   0   0   1    1:  7     0  (  0)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

NA ÚVOD III. TŘÍDY BYLI ÚSPĚŠNĚJŠÍ HOSTÉ

 

V předehrávaném 13.kole III. třídy mužů  se více dařilo hostům kteří vyhráli čtyři ze sedmi odehraných duelů. Z dosažených výsledků nejvíce na sebe upozornily Bolešiny, které pokračovaly  v po úspěšném jaru i v novém ročníku a přivezly body z Neznašovy. Oba nováčkové Velký Bor i Běšiny hráli na domácím hřišti. Na body ale dosáhl pouze oproti jaru výrazně posílený Velký Bor  . Snad jen určitým překvapením tohoto úvodního kola je prohra Malého Boru s na jaře nepříliš oslňujícím a o zá hranu bojujícím Kolincem.

 

Neznašovy -  Bolešiny    0 : 1 .

L.Molnár

Celý první poločas si domácí udržovali mírnou  převahu, ale vyloženou brankovou šanci si nevytvořili.
Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale hosté s přibývajícím časem získávali mírnou  převahu.kterou se jim podařilo brankově využít v 70 minutě , když po přihrávce Koželuha dokázal Roháč Jan utéct domácí obraně, udělal kličku brankáři a vstřelil gól do prázdné branky. Domácí se snažili o vyrovnání, ale postupem času jim začali docházet síly. Svoji největší příležitost ke vstřelení branky nevyužili, když v 87 minutě neproměnil Žák pokutový kop. Hosté už si zbytek utkání pohlídali a odvezli si z Neznašov tři body. Zápas odřídil  výborným výkonem zkušený rozhodčí Blaheta Josef.

Poločas: 0 : 0.  Rozhodčí: Blaheta. Diváků:  40 . ŽK: 0 : 1. Branky: 70. Roháč Jan;

Sestava hosté: Sýkora, Roháč Petr, Mazanec, Kolář, Novák, Bošek (65 Molnár), Zahálka, Slováček, Koželuh, Hess Martin (46 Jandík), Roháč Jan.

 

Měcholupy  -   Hradešice    B  5 : 1.

Hosté začali dobře a šli v závěru první půlhodiny hry do vedení. Domácí odpověděli otočením výsledku, když do konce první půle dvakrát skóroval Lukáš Jakubec , jedenkrát z trestného kopu a podruhé z rohového kopu. Druhá půle již vyzněla jasně pro domácí kteří potvrdili  že míří v tomto ročníku do horních pater tabulky.

Poločas:  2 : 1. Diváků: 50. Rozhodčí: Bureš M. Hráno Bez karet.

Branky: 33. a 45. Jakubec Lukáš  , 48. Novák Petr,  55. Dražka Petr, 80. Blahouš L. – 27. Šmrha Miroslav  ml.

 

Velký Bor  -  Kvasetice  2 : 0 .

Vítěznou premiéru posilněného  domácímu nováčkovi ulehčili výrazným způsobem hosté, kteří přijeli pouze s jedenácti hráči a když se jim po půlhodině hry  zranil jeden hráč dohrávali hodinu hry pouze o deseti.  

Poločas: 1 : 0. Rozhodčí: Mazán .  Diváků 120 . ŽK : 5 : 1.  

Branky: 21. Červený T., 59.  Turek Václav;

 

 Týnec - Horažďovice B    6 : 3 .

O místní pouti zůstaly body doma. Hosté kteří přijeli k zápasu s výrazně omlazeným kolektivem se prezentovali slušnou hrou, ale lepší koncovka domácích rozhodla o vítězství domácího týmu.

Poločas: 2 : 1.  Rozhodčí Haviár. Diváků: 50. ŽK: 1 : 3

Branky: Havránek L. 2( 1x PK), Schovanec , Václavíček Z., Komínek V., Janoušek D. - Forman M. ml. 2, Nauš J.

 

Malý Bor – Kolinec   0 : 1.

Faltys

Utkání velmi dobré úrovně, ve kterém hosté dokázali narozdíl od domácích proměnit alespoň jednu gólovou šanci. Přesto domácí s radikálně omlazeným týmem podali velmi dobrý výkon a k zisku bodů chybělo tentokrát opravdu  málo.

Poločas: 0 : 0. Branky : 47.Javorský Štěpán. Rozhodčí : Veverka Jan. Diváků: 100. ŽK 1:2.

Běšiny  -  Velhartice  1 : 4 .

Foto z utkání ZDE

Zkušenější hosté tahali po celé utkání za delší konec  a předčili snaživého domácího nováčka ve v proměňování šancí. Běšiny  stačily pouze zareagovat na vedoucí branku vyrovnáním které zařídil Filip Mayer, ale  v dalším průběhu již skórovali pouze hosté.

Poločas: 1 :  2. Branky: 28. Mayer Filip -  8. Bejvl Josef, 39. Poledník Pavel, 49. Kučera Petr; 86. Bejvl Roman(PK). Rozhodčí: Habada; ŽK: 1:1.  Diváků : 110 

 

Nalž. Hory -   Luby B    2 : 3 .

Domácí nedokázali  udržet slibné a rychle získané dvoubrankové vedení . Favorizovaní hosté ještě do přestávky srovnali skóre a v 70.minutě  dali Javorským vítěznou branku.

Poločas : 2 : 2. Diváků : 80  . Branky: 2. a 15. Štěch Petr  -   35. Lávička Adam, 39. Švec Radek, ,70. Javorský Josef; Rozhodčí: Brůha; ŽK: 0:4

 

 

 

  1. Měcholupy           1   1   0   0    5:  1     3  (  0)

  2. Týnec               1   1   0   0    6:  3     3  (  0)

  3. Velhartice          1   1   0   0    4:  1     3  (  3)

  4. Velký Bor           1   1   0   0    2:  0     3  (  0)

  5. Luby B              1   1   0   0    3:  2     3  (  3)

  6. Kolinec             1   1   0   0    1:  0     3  (  3)

  7. Bolešiny            1   1   0   0    1:  0     3  (  3)

  8. Nalž. Hory          1   0   0   1    2:  3     0  ( -3)

  9. Neznašovy           1   0   0   1    0:  1     0  ( -3)

 10. Malý Bor            1   0   0   1    0:  1     0  ( -3)

 11. Kvasetice           1   0   0   1    0:  2     0  (  0)

 12. Horažďovice B       1   0   0   1    3:  6     0  (  0)

 13. Běšiny              1   0   0   1    1:  4     0  ( -3)

 14. Hradešice B         1   0   0   1    1:  5     0  (  0)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku