Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL 8. – 9. srpna

 

 

 

 

 

V GENERÁLCE NA DIVIZI PORAZILI DOUBRAVKU

 

Klatovský dorost sehrál poslední přípravná utkání před  premiérovým utkáním divize nového ročníku kterou  oba mládežnické kolektivy čekají  v sobotu  15.srpna v Písku.

Starší dorost :

Klatovy – Doubravka   5 : 3.

V utkání bohaté na branky po nerozhodném prvním poločase strhli vítězství na svojí stranu svěřenci trenéra Jana Gašpára.

Poločas : 1:1. Branky za domácí:  Janda 2, Schwarz, Štastný, Denk
Sestava Klatov: Kašpar, Kološ (46 min.Pivoňka), Kazmirčík, Ulrych, Mundl, Skala, Janda, Schwarz(46 min.Denk), Hnojský(46 min.Matoušek), Křížek(70 min.Brož), Štastný(80 min.Uruba).

Rozhodci : Blaheta. Diváků : 50
Klatovy – Doubravka 1 : 4.

Mladší :  1 : 4. Poločas: 1 : 2. Branku za Klatovy Rendl.

Trenér domácích  Vladimír Kudláček  příliš improvizování  s úzkým kádrem hráčů v sestavě neměla tak palmu vítězství z tohoto souboje si odneslo zaslouženě hostující Senco..

Sestava Klatov: Opl, Brož, Matějka, Pivoňka, Rendl, Staněk, Kurc, Čížek(65 min.Mundl) , Kolář, Matoušek, Lužný

Rozhodčí : Blaheta. Diváků: 50.

Ostatní výsledky přípravných zápasů staršího dorostu Klatov .

 

 

PŘÍPRAVNÝ FOTBAL     8. – 9. srpna

 

 

Sokol Mochtín(muži)  - SK Vršovice 1911(dorost)    14 : 1

Mochtínské áčko mužů mělo odehrát další přípravný zápas na hřišti v Janovicích se Sokolem Černice, účastníkem I.B tř.,sk.C. Hosté se však v pátek ze zápasu omluvili a tak byl narychlo zajištěn náhradní soupeř. Vršovičtí dorostenci, kteří přijeli na Šumavu na soustředění, však nebyli pro mochtínské mužstvo rovnoceným soupeřem. Odjeli s pořádným výpraskem. 

Poločas:  9 : 0. Střelci branek vítězů: Pavel Zoubek a Tomáš Babka - 3,  Jiří Dolejš, Jiří Čeleda a Petr Švátora  2, po jedné Martin Tykal a Mirek Břečka. Za hosty z Prahy střílel čestný úspěch za stavu 12:0 Martin Štekr. Rozhodoval Jiří Dolejš starší. 

 

Měčín - Letiny  3: 2 .
Utkání mělo velmi dobrou úroveň, kdy se hrál útočný fotbal oba týmy si vytvořily několik brankových příležitostí ale oba brankáři byli vždy na místě..

Poločas: 1 : 1. Branky za domácí - Lukáš Houlík, Jaroslav Krotký a  David Kubík, Rozhodčí: Štěpán Vizingr.

Na další přátelské utkání zajiždí hráči Měčína  kteří se připravují v roli nováčka na vstup do 1.B třídy v sobotu do Záhoří a v neděli se utkají v Plzni se Sokolem Letná.

 

Hory Matky Boží – Nalžovské Hory  3 : 3.

Souboj dvou „horáků“  který byl pro oba poslední přípravou na nový ročník skončil o místní pouti na hřišti v Horách M.Boží smírnou remízou.

Poločas: 1 : 1. Rozhodčí laik(R.Bernard). Branky za domácí:  Z. Hoffman  2(1 PK), Karásek J.

 

Bolešiny – Strážov  „B “ 11: 0.
Strážovská rezerva   bez čtyř hráčů základní sestavy si uřízla na hřišti soupeře, který se ještě na jaře zachraňoval ve III.třídě pořádnou  ostudu!  Bolešiny byly od začátku až do konce utkání  aktivnější a diktovaly tempo. Hosté nedokázali domácí hráče v útočné fázi dostatečně pokrýt a ty toho dokázali brankově využít.

Poločas : 4 : 0. Branky : Roháč Jan 4,Hess Martin 2,Slováček David 1,Sýkora Zdeněk 1,Mazanec Sláva 1,Molnár Ludovít 1,Juřina Roman 1.Rozhodčí: Koura. Diváků: 30.
Sestava domácí: Sýkora Zdeněk, Roháč Petr, Ludovít Molnár, Michal Kolář, Bošek Petr, Hess Petr, Juřina Roman, Slováček David, Matějka Pavel, Roháč Jan, Hess Martin. Střídali - Mazanec Sláva, Novák Jindřich.
Sestava hosté: Vaňek Luboš, Koloros Petr, Velíšek Lukáš ,Kolář Martin, Kolloros Petr, Kisinbauer Martin, Kisinbauer Lukáš, Soušek Jakub, Čermák Josef, Hosnedl Marek, Střídal: Gondek Štefan, Weber Petr.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku