Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PO KOSTRBATÉ GENERÁLCE V PÁTEK JIŽ NAOSTRO

PO KOSTRBATÉ GENERÁLCE V PÁTEK JIŽ NAOSTRO

 

Horažďovice – Pačejov   3 : 1 .

 

Po předcházejícím týdnu ve kterém Horažďovice nejdříve zvítězili ve středu  Putimi  na rezervou Písku 3:1 a sobotu v kombinované sestavě prohrály ve Strakonicích s místním béčkem  2:4  je čekala v úterý doma generálce na první kolo krajského přeboru. Soupeřem  Horažďovic byl ambiciózní tým který skončil v minulém ročníku 1.B třídy na 4.místě  Sokola Pačejov .

Do vedení poslal domácí Mičkal, který využil přihrávky Beneše a v zakončení se nemýlil. Po přestávce hosté hlavičkou Brůhy srovnali na 1:1. Pak se prosadil domácí Jiřík střelou z dálky  a prostřeli brankáře hostů a na konečných 3:1 upravil čtyři minuty před koncem  na konečných 3:1.

„Výkon  to byl z naší strany    dost kostrbatý“ uvedl k zápasu vedoucí družstva Horažďovic Milan Koželuh který dále ke generálce na krajský přebor řekl:  „Určitě jsme si odhráčů slibovali kvalitnější výkon.Naší hře chyběla lepší kombinace, přesnost , ale také větší agresivita hráčů i  nasazení. Nic méně bylo dobře, že hosté představili v dobrém světle, měli dobře organizovanou činnost , nechybělo jim nasazení a zápas přinesl pro trenéry i hráče poznatky se kterými se musí vypořádat“ .  

Poločas: 1 : 0. Branky: 32. Mičkal, 76.Jiřík, 86. Cihlář – 59. Brůha

Sestava Horažďovice: Macoun – Jiřík, Mirvald, Šedivý, Stulík(75. Vonášek), Sova Jiří(44.Greger), Jůda, Cihlář, Beneš, Janouškovec, Mičkal(75.Nauš).

Horažďovice již v pátek čeká ostrý start do Puma krajského přeboru  v Břasích , kde jim bude od 18:00 hodin prvním podzimním soupeřem domácí tým FC Rokycany.  

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku