Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
HURIKAN ŘÁDIL NA DLAŽOVSKÉM HŘIŠTI

HURIKAN  ŘÁDIL  NA DLAŽOVSKÉM HŘIŠTI

 

V Dlažově se konal JIŽ XV. ročník memoriálu Jiřího Kodeše. Fotbalisté místního Sokola touto akcí každoročně uctívají  památku duše dlažovské kopané .

V turnajovém klání se střetla  čtyři mužstva, která se utkala systémem každý s každým. Premiéru na memoriálu měl  tým ´"Hurikani Plzeň“. Všechny zápasy se hrály v přátelském duchu a celkem při nich padlo  20 golů. Vyvrcholením turnaje byl zápas Pocinovice - Hurikani , který přinesl 3 krásné branky a urputný boj o první místo. Nejhezčí branku zaznamenal Jiří "Ital" Roda z Dlažov ,který v zápase s Dlažovem B - "Zuzana" krásným lobem překvapil brankáře´soupeře.
      Tradičním zpestřením turnaje byla soutěž v pokutových kopech , které se zúčastnilo 33 hráčů. Vítězem se stal hráč Dlažova B - Viktor Beltram a na druhém místě skončil jeho spoluhráč ze stejného týmu  Haas. Vítěz si odvezl jako cenu sele .
Vítězem soutěže golmanů se stal Josef Sedláček "Kouba" z Pocinovic.
Výsledky :Dlažov - Pocinovice 0 : 2, Hurikan - Dlažov B   4 : 0,  Dlažov - Dlažov B    5 : 0, Hurikan - Dlažov   1 : 0, Pocinovice  - Dlažov B  5 : 0´,  Hurikan - Pocinovice  2 : 1,

Pořadí :1. Hurikan, 2. Pocinovice, 3. Dlažov, 4. Dlažov B





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku