Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PO LUBECH ČEKÁ NA KLATOVY OSTRÝ START V ROZVADOVĚ

PO  LUBECH  ČEKÁ NA KLATOVY OSTRÝ START  V ROZVADOVĚ

 

Ostrý start do soutěže čeká klatovské fotbalisty v krajském přeboru již tuto neděli kdy od 15:00 hodin nastoupí na hřišti nováčka přeboru TJ Rozvadov. Domácí tým s hvězdným vzestupem , kdy po ročním působení v 1.A třídě přišel další postup  do KP. U tohoto týmu je stejně jako tomu bylo kdysi u raketového startu  fotbalové  Přimdy  bývalý exligový fotbalista mimo jiné i pražské Sparty Jan Sopko. Tenkrát do byl jako hráč aktivní hráč, nyní jako kouč nováčka  z Rozvadova. 

Poslední  fotbalový víkend před ostrým nástupem do nové sezony   startovaly   Klatovy na známém memoriálu v Lubech. Klatovský kouč Karol Žák tak měl možnost vyzkoušet si při turnaji  několik různých variant  a jak sám uvedl tuto příležitost plně využil. „  Šest různých sestav v šesti poločasech předvedlo své možnosti a vyřešilo pár nejasností, které bylo třeba rozlousknout“. Co bylo pro Karola Žáka důležité , že se zpět po zraněních  znovu zapracovávali do sestavy Veselka, Votípka, Matějka, a Tribula. „ Pozitivním faktem bylo probuzení  střelců / Dvořák, Toman /  a chuť do hry, odvíjející se od  dobré fyzické kondice, kterou horké sobotní počasí dokonale prověřilo“ doplnil klatovský trenér , ale zároveň ho mrzí poměrně dost inkasovaných branek : „ Radost  z deseti  vstřelených branek  bohužel trochu sráží pět branek inkasovaných,  ty po hloupých chybách mrzí nejvíce. I tato čísla naznačila, kudy se trpělivě a důsledně ubírat při tvorbě nového týmu, který by měl důstojně reprezentovat město v  krajském  přeboru“.

Klatovský tým  hrál na turnaji v Lubech v této sestavě :Herman, Riška -  Veselka, Markel, Kotáb, Steinberger, Votípka, Tribula, Toman, J.Matějka, D.Matějka, A. Popelka, D. Popelka, Dvořák , Prokopec, Krška, Zahradník. 

 

Na turnaji v Lubech po výhře nad Nýrskem , prohře s Nepomukem 2  : 4 a závěrečné výhře nad domácím Startem Luby 4:1  obsadily Klatovy 2.místo . Pohrá za umístění převzal za tým Dvořák z rukou předsedy Startu Luby Emila Strádala.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku