Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 1. - 2.8.(aktualizace o foto z utkání Janovice B - Mochtín B)

Sušice   -  Přeštice    0  :  3 .

Mataše

Začátek utkání byl s obou stran opatrnější,poté nastřelil domácí Kysilka břevno hostující brány.Od tohoto okamžiku až do konce poločasu měli převahu hosté kterou využili ke vstřelení tří branek během patnácti minut.Do druhého poločasu udělali oba trenéři několik změn v sestavách,hra se vyrovnala ale branky již žádné mužstvo nedosáhlo.

Poločas:  0 : 3. Branky : 30 min.Benedikt,34. Lambor, 44.Pavlík 

Sestavy:

Sušice :Míček - Brož,Kalný,Marek,Bešta - Kysilka,Hrach,Kotrba,Budil - Farták,Melka (střídali Kubů,Rendl,Šablatura,Pohořal,Klíma,Novák).

Přeštice :Regner -Nekola,Silovský,Benedikt,Smazal - Hrdlička,Zdeněk,Bouc,Lambor - Švarc,Pavlík ( Masný,Stehlík,Zoubek).

Utkání  s přehledem řídila trojce rozhodčích Abrahám - Veverka,Koura.    

 

Strakonice B – Horažďovice   4 : 2 .

Hosté nastoupili k utkání s hráči ze širšího kádru, když z toho základního chyběli Cihlář, Mirvald, Šedivý a Forman. Po vyrovnaném prvním poločase  získali domácí dvoubrankové vedení. Hostům se podařilo skóre srovnat, ale v závěru opět dvakrát inkasovali .

Poločas:  0 : 0. Branky za Horažďovice : 63. Šafanda, 69. Míčkal.

Sestava Horažďovice : Kozlík – Jiřík, Stulík, Sova J., Šafanda, Jůda, Koc, Janouškovec, Beneš, Míčkal(střídal Greger). 

 

Mochtín – Strážov   1 : 4.

Karel Šot

Hráno na hřišti v Janovicích. Hostům se povedl vstup do utkání, kdy již v 8.minutě skóroval zblízka hbitý Lorenc, který byl na konci pěkné kombinační akce Strážova založené po levé straně. Pak se ve vyrovnaném průběhu první půle zrodily další golové šance na obou stranách, ale ani jeden tým je nedotáhl v gol. Po přestávce mohl Mochtín srovnat Čeledou, ale jeho slibná golovka skončila jen na boční síti Javorského branky. Mochtín měl územní převahu, chtěl vyrovnat. Strážov pozorně bránil, byl přesnější v kombinaci, čekal na chyby soupeře. A ty přišly. V 65. a následně hned v 67. minutě dvěma slepenými goly navýšil skore na 3:0, když golově se prosadil Zbyněk Vítovec a opět mladíček Lorenc.  Mochtín hrál stále ofenzivně, byl aktivnější, šance střídajících hráčů Břečky a Lapáčka a hlavně hlavička Babky z malého vápna volaly po golech. Jenže zakončení je achillovou patou Mochtína již delší čas a stále trvá. Strážov naopak školil i nadále Mochtín z produktivity, když v 74.minutě se znovu dostal do slibné akce, kterou Michal Chaluš zakončil 4 golem. Domácí se čestného úspěchu dočkali až v 90.minutě, po rohovém kopu míč zblízka dopravil za záda výborného Javorského Jiří Dolejš.  Hráno bez karet, bezchybně slušně hraný  zápas odřídil rozhodčí Robert Diviš z Janovic, přihlíželo na 70 diváků.

Trenér vítězného kolektivu  Petr Presl Strážov: „Bez čtyř hráčů základní sestavy Helma Václava Matějky, Štěpána Presla a Mayer se hra nedařila ideálně a v extrémně teplém počasí  síly více než je obvyklé ubývaly. Přesto se nám dařilo vypracovat několik pěkných kombinačních akcí. Zbytečnou nepozorností v samotném závěru zápasu  jsme povolili soupeři  zatížit čestným úspěchem jediné brankové konto, když jsme v předcházející tři  přípravné  zápasy ani jednou neinkasovali.Za týden nás ale čeká v prvním  měření sil v o mistrovské body a to bude  zcela jiné utkání“. 

Poločas:  1 : 0. Branky : 20.Lorenc, 55.Lorenc, 67. Chaluš , 78. Vítovec – 90. Dolejš. Rozhodčí: Diviš.

Sestava Strážov : Javorský – Čížek, Michel, Presl M., Presl P., Matějka T., Vítovec, Janka, Franc, Lorenc(Šlégl), Chaluš.

Sestava Mochtína : Rajtmajer P., Troch R. (Plánička Zd.), Bejvl M., Podráský Ji., Jarabica St., Dolejš T.(Břečka M.), Hořejší L., Kašpar L., Čeleda Ji., Babka T.(Lapáček Zd.), Dolejš Ji.

 FOTO Z UTKÁNÍ     Z D E !!!

 

Janovice B – Mochtín B    1 : 5.

Nováček  soutěže IV.třídy skupiny A si k přípravě na vstup do soutěže pozval účastníka okresního přeboru .Zápas skončil podle předpokladů přesvědčivou  a zaslouženou výhrou hostů.

Poločas: 0 : 3. Branky : Macura – Jan Petrů 2, Břečka, Lapáček, Nováček. Rozhodčí: Diviš.

 

VÍCE  FOTO Z UTKÁNÍ    Z D E  !! 

 

Neznašovy – Strážov B   2 : 2.

Domácí si dokázali vytvořit v prvním poločase nejméně pět gólových příležitostí, která ale neproměnili, když třikrát jim v tom  zabránil brankář strážovské rezervy Nový. Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná  s dvěma nevyužitými gólovkami hostů a domácí Mundl  nastřelil spojnici břevna a tyče strážovské branky.

Poločas: 2 : 1. Branky za Strážov B : Chaluš, Čermák. Rozhodčí : Molnár.

Sestava Strážov B : Nový J. – Doloros P., Fremut , Švůgr, Kolář M., Hosnedl M., Kalista K., Kolloross P., Kiesenbauer , Kalista R., Weber P. Střídali: Chalu, Kolář J. a Čermák.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku