Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Ani ve čtvrtém zápase nenastoupily Klatovy v kompletní sestavě (Švihov - Klatovy kom. 4 : 2)

Švihov - Klatovy komb.    4 : 2  ( 3 : 1 )

 

Ke čtvrtému přípravnému zápasu exdivizní Klatovy hraném na hřišti v Ježovech  nastoupily opět v silně kombinované sestavě. Do hry zasáhlo pouze třináct hráčů, zranění a nemoci neumožnily nastoupit několika hráčům A týmu.

Švihov s novými posilami se představil jako silný celek s ambicemi na postup do vyšší třídy.

Po půlhodině hry vedl již 3:0 a hosté  chvílemi nevěděli, kde jim  hlava stojí. 

   Švihovská snaha o kombinační a jednoduchý fotbal  slavila úspěch i ve druhé půli, kdy několika brejkovými akcemi rozhodily    nesehranou obranu hostů a jen díky neproměňování vyložených šancí nebyl debakl větší.  Klatovští   se ve snaze o profesorský fotbal ztrácely v individuálních chybách a nekolektivní pojetí  nemělo a nikdy nebude mít ve fotbale naději na úspěch - ani proti soupeři papírově mnohem slabšímu. Střelecky se proti bývalým klubovým hráčům prosadil Sýkora, který po startu v dorostu Klatov se vrátil společně s Burešem do mateřského klubu.

Trenér Klatov Karol Žák :  „  Věřím, že toto utkání bude dostatečným varováním a zároveň výzvou   k  poctivému přístupu  k dalším tréninkům a zápasům , která v nejbližší době přijdou. Omluvou pro jejich malátný výkon může být snad jen velká únava z právě končící fáze hrubé přípravy.“

Branky za domácí: Sýkora  3, Biedermann .  

 Sestava Klatov : Riška -  Ježek, Vacovský. Kraus, Steinberger - Bouberle, Brejcha, Brož  ( 46. Kotáb )   Meszáros ( 15. Markel ) - Toman, D. Popelka  ( 78. Brož)





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku