Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
MEMORIÁL FRANTIŠKA PAVLOVSKÉHO A JOSEFA SMITKY- pořadatel Svéradice

MEMORIÁL FRANTIŠKA PAVLOVSKÉHO  A JOSEFA SMITKY

Výsledky turnaje přineseme v průběhu neděle

Na zahájení Memoriálu Františka Pavlovského a  Josefa Smitky převzaly  obě manželky těch na jejíž počet se tento turnaj pořádá  p. Pavlovská (uprostřed) a p. Smitková (vpravo)kytičku a psolu s nimi byli zahajovacímu ceromoniálu přítomni i  synové  z nich jeden Stanislav Pavlovský  (zcela vlevo) je i na v závěru fotoobjetivu. (viz foto www.http://fksveradice.sweb.cz/fotogalerie.html)

 

Další část foto z turnaje najdete ZDE
(foto M.Sedlmaier)

 

MEMORIÁL FRANTIŠKA PAVLOVSKÉHO

A

JOSEFA SMITKY 2009

 

Václav  Dušek

Již 17.ročník Memoriálu Františka Pavlovského a Josefa Smitky shlédlo na 250 diváků ve sportovním areálu ve Svéradicích. K vidění byly tři zajímavé duely hrané 2x25 minut, které účastníkům posloužili k přípravě na nový soutěžní ročník. Součástí bylo také utkání mezi minižáky Horažďovic a Chanovic.

 

Výsledky memoriálu :

 

FK Svéradice - FK Horažďovice 1:2 (1:1)

Horažďovičtí se turnaje účastnili bez pěti opor základní sestavy, ale i tak předvedli svoji kvalitu. Do utkání však lépe vstoupili domácí, když se náhle zjevil v zajímavé pozici Lukáš Soukup a vtipným lobem zaskočil brankáře Kozlíka. Hosté pak přidali a do přestávky se jim podařilo vyrovnat po pěkné kombinační akci, na jejímž konci stál Petr Mičkal. Ve druhém poločase byli horažďovičtí aktivnější, ale rozhodnout mohli domácí, když Vlček postupoval sám na branku, ale na poslední chvíli mu zakončení znemožnil vracející se Mirvald. První tři body v turnaji nakonec strhl na stranu Horažďovic zkušený Cihlář.

Branky: 4.Soukup Lukáš - 22.Mičkal Petr, 42.Cihlář Jaroslav

Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - Lehečka Josef, Dykalov Jurij, ŽK: 0:1

Svéradice: M.Soukup - Kába, Švec, Marek, Bouše - Vonášek (26.J.Martínek), Jiřinec, Herout, Makovec - Václavek (26.Vlček), L.Soukup (26.Větrovec)

Horažďovice: Kozlík - Vonášek, Jiřík, Mirvald, Cihlář - Beneš (26.Jan Sova), Jůda, Koc, Jiří Sova - Nauš (26.J.Forman), Mičkal

 

FK Horažďovice - Chanos Chanovice   3 :3 (2:2)

Utkání účastníků krajského přeboru nabídlo atraktivní podívanou. Horažďovičtí mladíci provětrávali chanovickou obranu a výsledkem bylo dvoubrankové vedení zásluhou střelecky disponujícího Mičkala. Ještě do přestávky však stejnou mincí odpověděla největší chanovická letní posila Vlastimil Beránek. I ve druhém poločase Horažďovice po další pěkné brance Nauše tahaly za delší konec, ale Chanovice nakonec stihli vyrovnat po kombinační akci, kterou s přehledem zakončil Langer.

Branky: 7.Mičkal Petr, 18.Mičkal Petr, 33.Nauš Josef - 20.Beránek Vlastimil, 24.Beránek Vlastimil, 48.Langer Jakub

Rozhodčí: Lehečka Josef - Dykalov Jurij, Pastyřík Vladimír, ŽK: 0:1

Horažďovice: Kozlík - Vonášek (26.Nauš), Jiřík, Jan Sova, Mirvald - Cihlář, Jůda (45.J.Forman), Koc, Sova - Beneš, Mičkal

Chanovice: Jarolím - M.Polena (26.Houdek), Boček, Picka (29.Šimsa), Patsch - Ticháček, Beránek, Langer, Kislingr - Dytrt, Černohorský

 

Chanos Chanovice - FK Svéradice    2 : 1 (1:0)

V závěrečném utkání potřebovaly Chanovice k jistotě prvenství v turnaji zvítězit o dvě branky. Po hrubé chybě obrany Svéradic je poslal do vedení Beránek, čímž dohnal Mičkala v pořadí střelců. Pak však tlak Chanovic opadl a naopak ve druhém poločase se svéradický Jiřinec protlačil k vyrovnání. Chanovice vrhly všechny síly do útoku avšak v obraně nechávaly čím dál tím větší okénka a svéradičtí se tlačili do šancí. Tu nejslibnější neproměnil Větrovec. Makovec pak vyhrál souboj s brankářem Jarolímem, který jej stačil jen faulovat, ale po následném přímém volném kopu Herouta chanovická obrana opět odolala. Rozhodnutí tak přišlo v samotném závěru. V posledních vteřinách podnikly Chanovice protiútok, Langer z pravé strany naservíroval míč do pokutového území a Dytrt jeho nabídku napálil do sítě.

Branky: 12.Beránek Vlastimil, 50.Dytrt Jan - 31.Jiřinec Michal

Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - Dykalov Jurij, Lehečka Josef, bez karet

Chanovice: Jarolím - M.Polena (26.Langer), Picka, Kubeček, Patsch - Houdek, Šimsa (26.Kislingr), Beránek, Ticháček (26.Černohorský) - Solový, Král (26.Dytrt)

Svéradice: M.Soukup - Kába, Švec, Václavek, Bouše - Vonášek (42.Vlček), Marek (21.Jiřinec), Herout, J.Martínek - L.Soukup (26.Větrovec), Makovec

 

O VÍTĚZI ROZHODL  DODATEČNÝ PENALTOVÝ  ROZSTŘEL

Došlo tak k zajímavé situaci. Horažďovice i Chanovice získaly 4 body se shodným skóre 5:4. Horažďovičtí se tak již v civilu zhostili penaltového rozstřelu, do branky si půjčili domácího Soukupa, jelikož jejich brankář Kozlík již dějiště Memoriálu opustil, ale nakonec jim to nebylo nic platné, neboť Chanovičtí Beránek s Langerem své pokusy s jistotou proměnili, naopak Cihlář a Jiří Sova ztroskotali na brankáři Jarolímovi. Prvenství v Memoriálu Františka Pavlovského a Josefa Smitky tak obhájily Chanovice.

Tabulka turnaje

1.

Chanovice

2

1

1

0

5 : 4

4

2.

Horažďovice

2

1

1

0

5 : 4

4

3.

Svéradice

2

0

0

2

2 : 4

0

 

 

Vítěz turnaje Chanos Chanovice  "A"

 

 PŘÍPRAVKA

 

Chanovice - Horažďovice   12 : 1 (8:0)

Chanovičtí dokázali věkovou převahu vyjádřit vysokým vítězstvím. Šesti brankami se v dresu Chanovic blýskl kmenový hráč Svéradic Marek Hájek.

Branky: Hájek Marek 6, Kovář Michal 2, Polena Filip 2, Kříž Martin, Pouska David - Boček Jan

Rozhodčí: Dykalov Jurij

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku