Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PODRUHÉ ZA SEBOU NASTOUPILY KLATOVY NA UMĚLÉ TRÁVĚ

PODRUHÉ  ZA SEBOU NASTOUPILI NA UMĚLÉM POVRCHU

 

   Po sobotním prvním přípravném duelu Klatov odehraném na hřišti v Sušici který skončil výhrou domácích 4:3 nastoupili ve středu k dalšímu zápasu na umělém povrchu  v Domažlicích. za Klatovy nastoupili nově zkoušení hráči - Brož ze Švihova,  Švátora z Mochtína, v brance první část hry odchytal  Simbartl,  po delší zdravotní pauze si na jeden poločas k dění na hřišti přivoněl také  navrátilec A. Brejcha.  

 

DOMAŽLICE  -  KLATOVY        6  :  1    ( 4 : 0 ) 

Domažlicích byla v první půli k vidění jednoznačná herní vyspělost domácích. Druhý poločas přivedl na hřiště úplně jinou kompletní jedenáctku hostitelů a herní projev klatovských hráčů se trochu zlepšil, takže obraz hry působil vyrovnanějším dojmem. Tomu odpovídají i poločasové výsledky.

Jedinou branku  hostů vstřelil v 85.minutě  Bouberle, který z pozice pravého záložníka prošel zprostředka od postranní čáry napříč celou obranou a levačkou obstřelil brankáře. Tím zároveň stanovil konečnou podobu výsledku a korunoval tím i enormní snahu týmu po vstřelení čestného úspěchu.

 „V teplém počasí jsme za soupeřem zaostávali  hlavně  ve hře jeden na jednoho  a také nesouhra nově se tvořícího kolektivu vykonávala své. Utkání se silným soupeřem v  těchto fázích přípravy je důležité hlavně pro porovnání momentální fyzické připravenosti a pro včasné odhalení  herních  technickotaktických nedostatků.“ řekl po  utkání  trenér Klatov Karol Žák  . Ten ocenil že nelze upřít jeho svěřencům snahu a bojovnost . a ke zkoušeným hráčům řekl: „Nové akvizice naznačily, jaké jsou jejich možnosti, s čím se dá výhledově počítat“. Výsledek pro klatovského  kouče  není  rozhodující, důležité je že   herní příprava nabírá na obrátkách . „Tento zápas naznačil, jakým směrem zaměřit několik málo tréninkových jednotek, které ještě do zahájení soutěže zbývají“. Karola Žáka jen mrzí zranění Lukáše Voráčka. „ Původně  vypadal jeho  kotník hodně špatně, ale doufám  že  zranění  nebude tak vážné a že Lukáš bude co v nejkratší době týmu opět  k dispozici“.

Sestava Klatov :   Simbartl ( 46. Herman )  -   Bouberle, Veselka, Kraus, Švátora ( 46. Ježek)  -  L. Voráček ( 32. Hromada ),   Votípka, Brejcha  ( 46. Meszaros ),  Matějka  -   Brož   ( 81.  Švátora  ) ,   Tribula .

Branky za Klatovy : Boubele.

Další přípravný zápas sehrají Klatovy v sobotu v Přešticích v místním účastníkem KP TJ Přeštice. Zápas začíná v 18:00 hodin.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku