Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal : SUŠICE - STRÁŽOV 0 : 3

STRÁŽOV I BEZ ČTYŘ OPOR  PORAZIL SUŠICI

 

V kombinovaných sestavách nastoupily celky domácí Sušice a hostů ze Strážova ke středečnímu přípravnému zápasu : Pro hosty , nováčka 1.A třídy to byl první přípravné utkání    na podzimní sezónu ve kterém nastoupil bez pěti hráčů základního kádru  Petra Presla, Luďka Janky, Broňka Mayera ,  Jana Lorence as Jiřího France .

 

 Sušice - SK Kovo Strážov 0 : 3 ( 0 : 2)


 Za velmi teplého počasí byl na umělé trávě v Sušici sehrán pohledný zápas, kterému přihlíželo početné publikum, především z řad sušických fanoušků. Ti hned ze začátku utkání viděli velmi bojovný a pohledný výkon svých hráčů, nicméně bez výraznějšího zakončení. Hráči Strážova si začali postupně přivykat vyššímu tempu hry a hra se postupně vyrovnávala. A asi i k překvapení domácích hráčů začal Strážov skórovat. Za první poločas hned dvakrát, nejprve po rohovém kopu hlavou Tomáš Matějka. Následně pak po Matějkově skvělém pasu využil zaváhání domácí defenzivy i Štěpán Presl. Takže přesto, že domácí hráči byli v prvním poločase bojovnější, dříve u balonů a dobře kombinovali, odcházeli do šaten s dvoubrankovým mankem.

 V druhém poločase se hra vyrovnala ještě více. Uprostřed hřiště skvěle dirigoval hru Sušice František Hrach, ale veškeré snahy sušických útočníků končili většinou v důstojné vzdálenosti od Javorského branky. Naopak za Strážov ovládli hru ve středu hřiště bratři Matějkové a hra tak měla velmi dobré tempo a spád. Sušičtí hráči se během druhé půle dostali do dvou vyložených šancí, ale skvěle chytající Javorský jejich snahy překazil. Prakticky na konci zápasu udeřilo na druhé straně, po hezké individuální akci Petra Webera a V. Matějky vsítil třetí branku Strážova Z. Vítovec.

Sestava Sušice :  Kubů - Brož,Jech,Marek,Bešta - Štefan,Melka,Hrach,Kysilka - Farták,Junek. Střídali:Míček za Kubů ,Tuček za Junka.  Rozhodčí:Abrahám,Petržílka,Blažek   diváků:80

 Sestava Strážova: Javorský - Michel, Čížek, Helm, Chaluš - Vítovec, Matějka V., Matějka T., Kalista Karel - Presl Š., Weber

 Branky : 22. Matějka T., 40. Presl Š., 85. Vítovec Z.  ŽK : 0 : 1.  Rozhodčí: Abraham. Diváků: 80.
Po zápase řekl asistent trenéra Lukáš Helm:

" Chtěl bych všem klukům moc poděkovat, neboť v těžkém počasí s velmi dobře atleticky disponovaným soupeřem udrželi tempo až do konce, i když rozjezd jsme měli poněkud pomalejší. Obzvlášť mě pak potěšil výkon Štěpána Presla, Karla Kalisty a po pauze hrajícího Petra Webera ! Jinak si myslím, že zápas splnil to, co jsme od přípravného zápasu očekávali, především to, že ještě musíme notně zapracovat na fyzické stránce naší hry. Ale ještě jednou děkuji hráčům Strážova, tak hráčům soupeře za sehrání kvalitního a korektně vedeného zápasu."





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku