Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Legenda strážovské kopané Antonín Presl slaví 75.narozeniny

LEGENDA STRÁŽOVSKÉ KOPANÉ

OSLAVUJE

75. NAROZENINY

 

 

ANTONÍN   P R E S L 

 

V pátek 19. června oslavil  své 75. narozeniny  Antonín Presl.

Pamětníkům se ve spojitosti s tímto jménem  vybaví v mládí  zdatný, technicky i střelecky výborně vybavený fotbalista , pro kterého nebylo problém hrát na kterémkoliv  místě v sestavě  mužů Strážova .  Strážovu byl Antonín Presl věrný po celý svůj život. Od žákovských let hájil dres místního fotbalového klubu a ten změnil pouze po čas vojenské základní služby kdy hrál v Dukle Liberec. Aktivně hrál za Strážov do 43 let, z toho 13 let kopal 1.B třídu a zde také působil jako trenér.

Jubilant ještě ani po té nepověsil kopačky na hřebík a do 53 let válel ještě za podnikovou jedenáctku Kovodružstva Strážov. Byl také dlouholetým členem výboru fotbalového klubu kde vykonával funkci místopředsedy.

Radost měl Antonín Presl ze svých synů Jirky a Tondy . Oba se „potatili“ ´, oba od malička rovněž okouzlil míč a zahráli si s tátou v dresu Strážova  řadu mistrovských zápasů. Stejně tak  jako tátu oba okouzlila  i slavná pražská SPARTA. Mladší ze synů Antonín patřil mezi dlouholeté opory TJ Klatovy a z tomto klubu vyrůstal i jeho syn a vnuk Antonína Presla, který se přes mateřský klub vypracoval až do dresu prvoligové Viktorie Plzeň.

Jubilant na fotbal nezanevřel a můžeme ho  pravidelně vídat na všech zápasech které se ve Strážově hrají . Naposledy jsme ho zastihli při utkání žáků minulý týden (viz foto). Přejeme oslavenci hodně pevného zdraví , osobní spokojenosti a  ještě hodně radosti z fotbalu i ze svého vnuka.

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku