Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 24. kolo 6. – 7.6.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

 

MĚČÍN VE VRHAVČI DOSTAL BŮRA

 

Ve 24.kole utrpěl lídr tabulky a jistý vítěz letošního ročníku OP Sokol Měčín teprve druhou prohru v OP.  Bez bodů se vrátil z Vrhavče s debaklem , který si budou Měčínští zřejmě  dlouho pamatovat, neboť je domácí vyprovodili ze svého hřiště nepopulárním bůrem.  Domácí si tak po výhře v minulém kole na horké půdě v Nezamyslicích vynahradili hubenou  bodovou bilanci z posledních  13 zápasů ve kterých  5x remizovali, stejný počet zápasů prohráli a jen dvakrát získali plný počet bodů.

Podruhé na jaře  deklasovala  Železná Ruda své soupeře na Horažďovicko z domácího hřiště  s vysokou porážkou. Po prohře Horažďovic B  6:2  zde prohrály vysoko 5:1 také  Velké Hydčice. Ruda doma již svým  čtvrtým vítězstvím v řadě  si  zajistila definitivní účast v OP i pro příští soutěžní ročník.

 

 

Vrhaveč  - Měčín 5 : 0.

J.Pacner

Domácí tým nastoupil k tomuto utkání s odhodláním vrátit soupeři podzimní porážku z jeho hřiště.Což se nakonec povedlo na 100%.V prvním poločase domácí hráči přehrávali svého soupeře kombinační hrou,kterou korunovali čtyřmi brankami a bylo prakticky o osudu utkání rozhodnuto.Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil a domácí nadále udávali tempo hry,čímž si vytvářeli další brankové příležitosti.Při jedné z nich stálo při hostech štěstí,když zazvonila tyč jejich svatyně.Za zmínku stojí pěkná individuální akce domácího Potužníka,který prošel přes tři hráče hostující obrany a chladnokrevně zakončil k bližší tyči podél padajícího brankáře.Jedinou možnost hostů ve druhém poločase zlikvidoval včasným vyběhnutím brankář Pressl.Po této nevyužité šanci již hosté zcela rezignovali a domácí v poklidu dovedli zápas do vítězného konce.

Poločas:  4 : 0.Branky: Fiala Karel 2, Potužník Jan, Tomaka Vilém, Hrach Václav; Rozhodčí: Cupl . Diváků: 50.

 Sestava Vrhavče: Pressl - L.Lorenc(M.Lorenc),Tomaka,Franěk,V.Hrach-Potužník,Pacner, Jiřinec, Vejskal,(Funěk)-Minařík,Fiala.
 

Železná Ruda  - V. Hydčice   5 : 1.

Když domácí prohrávali od 24.minuty 0:1 vůbec to nevypadalo na stav který byl po 90 minutách tohoto souboje. Domácí  si vytvářeli  šance a v závěru poločasu se jim podařilo výsledek otočit. Po přestávce se umoudřilo i počasí, přestalo hustě pršet  a dvěma góly Diviše kterými završil svůj hattrick  a jedním Dudy  získali přesvědčivé vítězství.

Poločas: 2 : 1. Branky: 45., 64. a 68. Diviš V., 40. Hanzlík Pavel, 59. Duda Jaroslav – 24. Tyrpekl Vladimír; Rozhodčí: Simbartl; Delegát: Lecjaks; ŽK: 1:3 . Diváků:50.

 

Janovice  - H. M. Boží     1: 1 .

Petr Abel

Z pohledu domácího mužstva patřilo toto utkání k méně vydařeným.Sympaticky hrající hosté měli v některých fázích utkání větší brankové příležitosti  a domácí mohli děkovat svému brankáři K.Šnejadarovi,že hosty vychytal. Domácí sice šli ve 23.minutě do vedení brankou Jandoše, ale to bylo za první poločas z jejich strany vše. Hosté vyrovnali po standardní situaci,kdy přímí kop Brabce prodloužil do brány Halas. Ve druhém poločase si obě vytvořila řadu brankových příležitostí,ale všechny zůstali nevyužity,Konečná remíza asi byla nespravedlivá vůči hostům,kteří měli v závěru utkání ještě dvě vyložené brankové příležitosti ,neboť domácí vrhli vše do útoku a zapomněli bránit.

Poločas:  1 : 1. Branky: 23. Jandoš Václav – 32. Halas Pavel; Rozhodčí: Kurc; ŽK: 1:2. Diváků:80.

 

Mochtín B -  Nezamyslice 1: 6 .

Karel Šot

Pouťový zápas se domácím vůbec nepovedl. Před největší letošní návštěvou podali svůj nejhorší letošní výkon a zaslouženě vysoko prohráli. Hosté se naopak v Mochtíně prezentovali výbornou hrou, svého soupeře přehrávali ve všech směrech. S předvedeným výkonem by bezproblémově mohli hrát i ve vyšší soutěži. K neudržení byl především autor hattricku Martin Soutor, který navíc nastřelil dělovkou ještě břevno. Domácí se dočkali čestného úspěchu až v samotném závěru utkání, kdy se hlavou prosadil Luboš Nový.

Poločas: 0 : 4. Branky: Nový Luboš - Soutor Martin 3, Mašek Petr 2, Musil Ondřej; Rozhodčí: Pressl; ŽK: 3:1,. Diváků: 200.   

 

Bezděkov  -   Veřechov 5 : 0 .

(převzato z web.stránek TJ Bezděkov)

Průběh  utkání připomínalo hru kočky z myší. V prvních 25. minutách domácí stihli  vsítit čtyři branky a hosté poté úplně rezignovali. I když  se Bezděkovští v závěru prvního poločasu polevili a přizpůsobili hře soupeře, hosté z Veřechova si žádnou výraznou šanci nevytvořili. Na počátku druhého poločasu Honza Müller dokonal svůj hattrick a  zápas se více méně dohrával už jen z povinnosti. Za celý zápas si  domácí vytvořili šancí na tři zápasy  a jen zásluhou dobře chytajícího brankáře hostů skončil zápas pouze 5:0 pro favorizovaný domácí tým.

Poločas: 4 : 0.  Branky: Müller Jan 3, Valečka Václav, Zhvakin Aleksandr; Rozhodčí: Balák; ŽK: 2:2 . Diváků: 30.  Sestava  TJ Bezděkov: L. Červenka - P. Panuš, P. Dums, Z. Svoboda, J. Ouda- P. Ouda ml., Mir. Bohatý, J. Müller (58. P. Bače), O. Teska- A. Zhvakin (60. J. Ponocný), V. Valečka (80. L. Hořejší)

 

Horažďovice B - Hrádek  4 : 3.

Michael  Forman

Domácí doplněni dvěma hráči A-týmu Tomášem Jůdou a Jiřím Sovou přivítali třetí mužstvo tabulky a tak se očekával kvalitní zápas. Utkání naprosto splnilo očekávání, k vidění byl zápas s mnoha góly, mnoha šancemi na obou stranách, důraznými souboji i emocemi, které byly naštěstí včas uhašeny. Domácí dvakrát dotahovali, poté vedli, hosté ještě srovnali a až v poslední minutě přinesl závěrečné rozuzlení  dorostenec Nauš, který po krásném pasu Tomáše Jůdy mazácky překonal hostujícího golmana. Domácím k vítězství pomohl i výborně chytající mladík Daniel Macoun a třemi golovými nahrávkami se prezentoval i "áčkař" Tomáš Jůda. Jako už tradičně se dvěma góly blýsl také dorostenec Nauš. I ostatní mladíci z dorostu si za svůj výkon zaslouží pochvalu.

Poločas: 1 : 1. Branky: 18. a 89. Nauš Josef , 73. Lávička Miroslav, 80. Sova Jiří – 13. a 37. Kutil Libor ,  52. Vomela Lukáš; Rozhodčí: Bína; ŽK: 1:1 . Diváků: 50.

 

Sušice B  - Dešenice   8 : 0 .

Šimeček

Domácí od první minuty začali velmi dobře, vytvořili si tlak, který v první půli korunovali dvěma brankami, i když šance měli na další  dvě.Dvounásobné vyloučení hostů pak rozhodlo o tom, kde zůstanou body, neboť druhým vyloučeným byl brankář za slovní doprovod směrem k rozhodčímu.Rozhodčí Bureš řídil utkání velmi dobře.

Poločas: 2 : 0. Branky: Marek Luděk 2, Blažek Lukáš 2, Potužák Radek 2, Mráz Martin 2; Rozhodčí: Bureš M.; ČK: 0 : 2  - Soušek Rostislav, Kubalík Václav  . Diváků:  50.   

 

 

 

 1. Měčín              24  18   4   2   67: 30    58  ( 25)

 2. Nezamyslice        24  15   4   5   63: 28    49  ( 13)

 3. Hrádek             24  12   6   6   58: 36    42  (  6)

 4. Sušice B           24  11   6   7   56: 39    39  (  3)

 5. Vrhaveč            24  10   7   7   45: 31    37  (  1)

 6. V. Hydčice         24  11   4   9   51: 39    37  (  1)

 7. Bezděkov           24   9   6   9   66: 53    33  ( -3)

 8. Dešenice           24   9   3  12   54: 73    30  ( -6)

 9. Železná Ruda       24   9   2  13   54: 65    29  ( -7)

10. Janovice           24   8   4  12   34: 47    28  ( -8)

11. Mochtín  B         24   8   2  14   38: 59    26  (-13)

12. Veřechov           24   6   5  13   25: 52    23  (-13)

13. H. M.  Boží        24   6   4  14   40: 57    22  (-14)

14. Horažďovice B      24   7   1  16   52: 94    22  (-14)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

 

NAD  SESTUPOVOU PROPASTÍ  VISÍ  TŘI TÝMY

 

Po vítězství  1.B třídě Pačejova v Hradešicích již hrozba sestupu ze III.třídy visí pouze nad jediným týmem, který se po dvou dalších kolech umístí v konečné tabulce této soutěže na posledním 14. místě.  Nejblíže zatím mají k propasti Myslív s SK Bolešiny. Při rovnosti bodů  rozhoduje jako další kritérium bilance vzájemných zápasů a ty hovoří jednoznačně pro Bolešiny 6 bodů a skóre 4:0. Vyhráno však nemají ani Kolinečtí, kteří mají jen o bod více než poslední dva uvedené kluby. V závěrečných  dvou kolech Bolešiny jedou do N.Hor a soutěž doma končí se Sokolem Neznašovy . Myslív má v předposledním kole doma soupeře z Malého Boru který v tomto kole “ darovanými“ body zachránil Neznašovy  a poslední kolo hraje v Chanovicích kde domácím již o nic nejde. Kolinec čeká v příštím kole těžký duel v Žihobcích  a končí doma stejně jako v minulém ročníku se Sokolem N.Hory. 

Definitivně není ani rozhodnuto o druhém postupujícím. Nejlepší vyhlídky mají Žihobce  ,ale stále jsou ještě ve hře Kvasetice a béčko Startu Luby. V posledních dvou kolech to bude  ještě hodně zajímavé , ale rozhodnuto může být již v předposledním kole pokud Žihobce doma získají plný počet bodů , neboť v posledním kole zajíždí do Lub a zde s body počítat nemohou.

 

Kolinec  - Týnec  4 : 0.

Milfort Milan

Domácí nastoupili opět s pěti dorostenci v základní sestavě. V prvním poločase se domácí trápili s koncovkou, ale obraz hry se změnil v druhé půli a zaslouženě cenné body zůstaly v Kolinci. Hosté se v závěru s výsledkem těžce smiřovali a stupňovali agresivitu, což mělo za následek drobná zranění několika mladíků v sestavě domácích.

Poločas : 1:0. Branky : 14. Flosman Jan, 55. Kudlic Petr, 68. Milfort Milan, 71. Kohout František
Rozhodčí : Vondráček. Diváků: 60. ŽK: 2:1.

 

Malý Bor – Neznašovy  3 : 4.
Faltys

Domácí potvrdili roli Jánošíka i tentokrát a hostům darovali body, které k boji o záchranu hodně potřebovali.
Poločas : 2 : 1. Branky : 3. a 73. Heřman Pavel, 6. Sládek Milan -  41. a 51. Voráček Jan, 62. Mundl Martin, 70. Mareš Michal.Rozhodčí : Petržílka Jiří. Diváků: 60. ŽK: 2:4.

Bolešiny  -  Chanovice B   0 : 0

Vlastimil Trojan

Vyrovnaný zápas,v prvním poločase měli převahu hosté,v druhém domácí.Ke konci zápasu chtěl každý tým svrhnout vítězství na svou stranu a vytvořil si po jedné golové šanci,ale nikdo neproměnil. spravedlivá remiza.

Poločas : 0 : 0. Rozhodčí:  Blaheta. ŽK: 0 : 1. Diváků: 60.

 

Kvasetice  -  Myslív   5 : 2

Závěr vyrovnaného prvního poločasu přinesl brankovou přestřelku . Na vedoucí branku Kvasetice ze 38.minuty odpověděli hosté o tři minuty po té vyrovnám které zařídil Kubala, ale poslední slovo měl minutu před koncem první půle Petr Liška který zajistil domácím jednobrankový náskok do druhého dějství.To již probíhalo za plné režie domácích. V 62. minutě se střelecky probudil Pavel Ballý a v 69.minutě se střelecké štěstí usmálo i na Ondřeje Klímu. Myslív ještě kontroval v 78.minutě Bláhou, ale poslední slovo měl  svou druhou úspěšnou trefou Pavel Ballý.   

Poločas : 2 : 1.   Branky:  62. a 82. Ballý Pavel , 44. Liška Petr, 38. Ballý Michal, 69. Klíma Ondřej – 41. Kubala Jiří,  78. Bláha Michal,; ŽK: 3:2 .  Diváků:  50.

 

Velhartice   -  Měcholupy   2 : 2.

Petr Pavlík

Domácí  v tomto zápase chtěli naplno bodovat a pojistit si svou pozici mimo místa ohrožená sestupem. To však nebylo proti hostům z Měcholup vůbec snadné. Zprvu vše vypadalo nadějně, to když se v 7 minutě trefil krásnou střelou z ostrého úhlu Pilík. Hosté poté převzali roli režiséra hry a domácí zatlačili do úporné defenzivy. Z jejich velkého tlaku se podařilo vyrovnat, ve 39 minutě srovnal Jakubec. Tentýž hráč ihned po přestávce (47 minuta) zvýšil, z hodně přísné penalty, na 1:2. Domácím se pak podařilo připravit docela velké množství šancí, ale ze žádné branku nevstřelili. Když už to vypadalo, že o výsledku je již rozhodnuto, natáhl Petr Kučera ke střele a jím z velké dálky vyslaný projektil zastavila až síť branky hostí a doma zůstal alespoň bod.

Poločas : 1 : 1. Branky: Kučera Petr, Pilík Luboš - Jakubec Lukáš 2; Rozhodčí: Haviar .  Diváků:  60.

 

Luby B  -  Hradešice B    9  : 3.

Poločas:  4 : 2.  Branky: Sydorenko Vasyl 4, Smolík Vladislav 3, Javorský Josef, Havlovic Marek - Florian Martin, Kopal Jiří, vlastní; Rozhodčí: Pastyřík; ŽK: 1:2 . Diváků:  100 .

 

Nalžovské Hory -   Žihobce 2: 2 .

Poločas: 0 : 1. Branky: Podlešák Antonín, Jedlička Antonín - Lemberger Martin, Matějovic Václav; Rozhodčí: Javorský; ŽK: 2:2 . Diváků: 50.   

 

 

 

 1. Chanovice B     24  16   4   4   75: 31    52  ( 16)

 2. Žihobce         24  14   7   3   64: 40    49  ( 13)

 3. Luby B          24  13   6   5   69: 34    45  (  9)

 4. Kvasetice       24  13   6   5   57: 34    45  (  9)

 5. Měcholupy       24  10   6   8   48: 37    36  (  0)

 6. Malý Bor        24  10   4  10   48: 44    34  ( -2)

 7. Nalž. Hory      24   8   5  11   49: 66    29  ( -7)

 8. Velhartice      24   7   7  10   49: 55    28  ( -8)

 9. Týnec           24   8   4  12   40: 59    28  ( -8)

10. Neznašovy       24   7   5  12   34: 40    26  (-10)

11. Hradešice  B    24   7   5  12   36: 62    26  (-10)

12. Kolinec         24   7   2  15   41: 69    23  (-13)

13. Bolešiny        24   4  10  10   32: 50    22  (-14)

14. Myslív          24   5   7  12   37: 58    22  (-14)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku