Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 22. kolo 23. - 24.5.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

 

LOŇSKÝ KANONÝR  OPĚT ÚŘADOVAL

 

Ve 22.kole okresního přeboru došlo ke kuriózní situaci v utkání Dešenice – Hrádek. Že domácí překvapivě porazili půltuctovým nářezem  třetí tým tabulky se může stát, že v zápase padne sedm branek také, ale že na domácích šesti gólech se bude podílet pouze  jeden hráč, pak to v takovéto soutěži je velká rarita!   Tím úspěšným střelcem nebyl nikdo jiný, než dešnický kapitán týmu a kanonýr , dvaatřicetiletý  Michal Poupa. Ten se přírůstkem šesti branek rázem probojoval na čelo tabulky střelců kde obhajuje loňské prvenství nejlepšího střelce přeboru které získal za 35 vstřelených branek. V souboj o prvenství nejlepších střelců pochopitelně ještě nekončí,  ale v ten v Dešenicích mezi dosud nejlepším střelcem tohoto ročníku OP Radkem Holečkem a Michalem  Poupou vyzněl 6:1 pro domácího kapitána.

V celkovém pořadí v  tabulce se na čele  nic nezměnilo. Jedinou změnou  je nárůst bodového náskoku  před svými pronásledovateli vedoucího Sokola Měčín na devět bodů . Čtyři kola před koncem mohou pomalu chladit šampaňské k oslavě postupu a, respektive po několikaleté odmlce   k návratu do 1.B třídy ! V tomto kole se střely v Horažďovicích poslední dva týmy tabulky a dopadl úspěšněji pro domácí, což bylo letos pro ně teprve druhé vítězství.

 

Mochtín B -   Vrhaveč   1 : 0.

Karel Šot

Tradiční derby zápas přinesl vyrovnaný a bojovný fotbal. Hosté byli fotbalovější, ale dobře hrající obrana Mochtína je do šancí nepouštěla. Ve 30.minutě se dostal do úniku Jan Voráč a z úhlu otevřel skóre - 1:0. Ten samý hráč pak o pět minut později mohl skóre navýšit, ale gólman hostí David Hrach byl tentokráte proti, zneškodnil i následnou dorážku Břečky.. Po přestávce měli hosté více ze hry. Kopali hodně rohů i volných přímých kopů. Všechny přinesly hodně vzruchu před domácí brankou, ale ani jednou míč v brance neskončil. Těsnou výhru domácí rezerva uhájila, získala cenné tři mistrovské body. S přehledem rozhodoval M.Balák.

Poločas: 1 : 0 . Branky: 30. Voráč Jan; Rozhodčí: Balák; ŽK: 1:3 . Diváků: 90.

 

Železná Ruda -  Nezamyslice  2 : 0

O záchranu hrající domácí v klání s druhým týmem tabulky  šli tříbodovému zisku více naproti. V prvním poločase z vytvořených čtyř gólových šancí proměnili  jedinou, když  ve 35.minutě vstřelil vedoucí  branku Jakub Lehečka. Vítězství Rudy  pečetil v 69.minutě Alexander Göndör

Poločas: 1 : 0.  Branky: 35.  Lehečka Jakub,  69. Göndör Alexander ; Rozhodčí: Abraham . ŽK: 1:1 . Diváků : 100.

 

Janovice  -  Měčín    0 : 1 .

Petr Abel

Vyrovnané utkání,které soupeř rozhodl ve 20.minutě prvního poločasu,kdy hostující Homr využil přečíslení domácí obrany a vstřelil jedinou branku utkání. Hosté svým koncentrovaným výkonem jednobrankové vedení uhájili až do konce zápasu.

Poločas: 0 : 1.Branky: 20. Homr Miroslav; ŽK: 2:5 . Diváků: 100.

 FOTO Z UTKÁNÍ  JANOVICE-MĚČÍN ZDE

Dešenice  - Hrádek  6  : 1 .

Souboj s třetím celkem tabulky byl zápasem domácího kapitána Michala Poupy.

Domácí hráli od úvodních minut jako vyměnění. Jakoby posíleni sebevědomím po vítězném zápase o šest bodů v minulém týdnu ve Veřechově se do svého soupeř zakousli  . To by ale nesměl  být v brance hostů Ryba, který prokázal své kvality a minimálně tři tutovky domácím zlikvidoval.  Přesto na všechno nestačil a mezi  za 12 minut mezi 23. – 35.minutou musel třikrál lovit míč ze své branky a vždy ho překonal muž zápasu Michal Poupa, který tím zakončil čistý hattrick. Po té kdy do tohoto kola vedoucí muž střelecké tabulky Radek Holeček snížil na 3:1 čekal po přestávce na oba týmy druhá část zápasu. Hned v první minutě  se opět  střelecky prosadil čtvrtým gólem Michal Poupa  a to nebylo v jeho provedení ještě vše. Domácí kanonýr ještě v 63. a 68. přidal další dvě branky a uzavřel brankový nářez hostů na rovný půltucet.

Poločas: 3 : 1. Branky: 23.,26.,35.,46.,63.,68. Poupa Michal  - 38. Holeček Radek; ŽK: 2:1. Rozhodčí: Bureš Jiří. Diváků: 90.

  FOTO Z UTKÁNÍ  DEŠENICE-HRÁDEK  ZDE

Sušice ,,B,, - Veřechov  1 : 0.
Šimeček

Hosté z Veřechova hráli v horkém počasí vyrovnaný zápas s domácími, kteří byli již před utkáním mírným favoritem. Rychlá branka v začátku utkání domácí ukolébala a když se neujaly další dvě vyložené šance dospěl zápas k nervoznímu utkání s řadou nepřesností na obou stranách. Domácí svůj hubený náskok již nepustili a tak utkání skončilo tím nejmenším možným rozdílem.

Poločas: 1 : 3. Branky : Marek . Rozhodčí: Bína . ŽK: 1 : 3. Diváků: 100.

Bezděkov -  V. Hydčice 3 : 3 .

utkání domácí jako obvykle vstoupili velice dobře. V 18. minutě po centru ze strany nejvýše vyskočil Petr Bače a přesnou hlavičkou nahrál na Sašu Zhvakina, který se taktéž hlavou nemýlil. Poté hosté přidali a několikrát  domácí od vstřelené branky zachránil jejich gólman Libor Červenka. Hosté z Hydčic se přeci jen dočkali vyrovnání ve 30. minutě, kdy se trefil Korda. Za šest minut později Bezděkovští opět šli do vedení. Na rohový kop si znovu nejvýše vyskočil Petr Bače a stanovil poločasové skóre na 2:1. Ve druhém poločase se hrál fotbal nahoru dolů. Oba týmy měly několik šancí ke vstřelení branky. V 80. minutě se pěkně z dálky trefil opět aktivní Petr Bače. A nic nenasvědčovalo tomu, že tři body nezůstanou doma.  Jenže v 82. minutě skončila v brance střela Barborky a hosté se nadechli k závěrečnému náporu. V poslední minutě se trefil Kropáček a domácí  tak přišli o tři body. Byly to body ztracené  úplně zbytečně a to vlastní nemohoucností vstřelit branku. Šancí si domácí k tomu  měli požehnaně. Utkání odřídil velmi dobře rozhodčí Cupl.

Poločas:  2 : 1. Branky: 18. A. Zhvakin, 36. a 80. P. Bače - 30. Korda, 82. Barborka, 90. Kropáček

 

Horažďovice B  - H. M. Boží    3  : 2 .

V zápase nepříliš valné úrovně ve kterém bylo znát, že proti sobě nastoupily týmy z konce tabulky. První půle se hrála za převahy domácích. Z několika šancí nebyla využita ani ta z kategorie vyložených , když domácí Nauš šel sám na brankáře hostů. Domácí nastoupili po několika kolech opět s Mírou Lavičkou v útoku a ten se mimo jedné branky z penalty zasloužil svojí druhou brankou tři minuty před koncem o  druhé jarní vítězství horažďovické rezervy.

Poločas:  2 : 2. Branky:20.(PK) a 87. Lávička Miroslav , 36. Nauš Josef –, 4. Hoffmann Zdeněk, 39. Vojta Václav; Rozhodčí: Kurc; ŽK: 2:1. Diváků:  60 

 

 

 

 

 1. Měčín              22  17   4   1   60: 22    55  ( 25)

 2. Nezamyslice        22  14   4   4   57: 26    46  ( 13)

 3. Hrádek             22  12   6   4   54: 30    42  (  9)

 4. V. Hydčice         22  10   4   8   48: 34    34  (  1)

 5. Sušice B           22   9   6   7   46: 38    33  (  0)

 6. Vrhaveč            22   8   7   7   39: 31    31  ( -2)

 7. Bezděkov           22   7   6   9   55: 52    27  ( -6)

 8. Janovice           22   8   3  11   33: 44    27  ( -6)

 9. Dešenice           22   8   3  11   47: 60    27  ( -6)

10. Železná Ruda       22   8   2  12   46: 57    26  ( -7)

11. Mochtín  B         22   8   2  12   32: 46    26  (-10)

12. Veřechov           22   6   5  11   25: 44    23  (-10)

13. H. M.  Boží        22   6   3  13   38: 50    21  (-12)

14. Horažďovice B      22   5   1  16   45: 91    16  (-17)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

V KVASETICÍCH DOŠLO NA DĚLBU  BODŮ

 

Zajímavý souboj se očekával v Kvaseticích kde dosud třetí tým tabulky hostil lídra tabulky rezervu Chanosu Chanovice.  Zatím co se zápas oběma soupeřům vydařil, jedinému komu se utkání nepovedlo byl indisponovaný rozhodčí Václav  Husník.  Z potencionálních kandidátů na sestup jsou po tomto kole nejspokojenější Velhartice , které výhrou  doma nad Neznašovy potvrdily, že na jaro jsou jejich hráči dobře připraveni a nemíní hazardovat s hrozbou sestupu. Poslední dva celky v tabulce Bolešiny a Kolinec doma remizovaly a  to jsou body, které by mohly v závěru právě chybět. Poprvé po delší době jeden z favoritů na postup Start Luby B o sobě dal vědět tím, že postoupil na třetí místo, ale na druhé postupové místo schází lubské rezervě stále šest bodů a to je čtyři kola před koncem dost.

 

 

Bolešiny  -   Malý Bor 2 : 2.

Bojovného ducha znovu prokázali  o záchranu bojující domácí. Ti se soupeřem , který byl  v prvním poločase jasně lepší a tahal v zápase za delší konec  po té kdy prohrávali již o dvě branky zvedli hlavy a zachránili cenný bod.

Poločas:  1 : 2. Branky: 44. Juřina Roman, 63. Zahálka Pavel – 18. Heřman Pavel, 20. Vodička František; Rozhodčí: Bína.  ŽK: 0:2 . Diváků:  80 

 

Kvasetice  - Chanovice B   1 : 1 .

Hosté vedli po prvním poločase  s přispěním  smolné teče domácího obránce Klímy  0:1. Za tohoto stavu  domácí neproměnili pokutový kop svým kapitánem Alešem Kubáněm, což vzhledem k tomu za co vlastně  byl nařízen ví jen pan rozhodčí  dalo spravedlnosti za dost. Vyrovnání zařídil Pavel Ballý čtvrthodiny před koncem a dělba bodů byla nakonec pro oba soupeře spravedlivá.

Poločas:  0 : 1. Branky: 75. Ballý Pavel – 25. Klásek Vojtěch; Rozhodčí: Husník; ŽK: 2:3.  Diváků: 50. FOTO Z UTKÁNÍ ZDE

 

Velhartice  -  Neznašovy  2 : 0

Petr Pavlík

Po krátkém úvodním oťukávání se oba aktéři do sebe pořádně zakousli. Domácí, kteří jsou zvyklí na početnou diváckou kulisu, si na ni museli chvíli počkat, protože na velhartickém hradě probíhala velká gastronomická akce, takže diváci docházeli již během hry. V prvním poločase domácí svého soupeře o poznání přehrávali, ale brankově vyšli naprázdno, ikdyž šance si vytvořili. Domácí dvojice koučů pak v poločasové přestávce udělala v kabině "dusno" a na hřišti to bylo poznat. Domácí si nadále vytvářeli pěkné příležitosti ke skórování a ani hosté nechtěli zůstat pozadu a několikrát prověřili pozornost drankáře Sádlíka. Ten však všechny jejich pokusy zlikvidoval. Na své střelecké umění se během druhé půle rozpomněl Pavel Poledník a když se po dvakráte, po hezké kombinaci, dostal za obranu hostí, dokázal obě šance proměnit a zařídil tak domácím důležité vítězství. Musím ještě zmínit výkon sudího Pastýříka, který řídil utkání velmi citlivě a s velkým přehledem.

Poločas: 0 :  0. Branky: Poledník Pavel 2; Rozhodčí: Pastyřík; ŽK: 3:2.  Diváků: 70.

 

Kolinec -  Měcholupy    0 : 0 .

Milan Milford

Byl to  boj ve středu hřiště bez šancí a střel na branku . Utkání bylo velmi dobře odřízeno zkušeným rozhodčím panem Javorským.

Poločas: 0 : 0. Rozhodčí: Javorský; ŽK: 1:2. Diváků: 100.  

 

Žihobce  -  Týnec  7 : 1 .

Luboš Peleška

Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem. Hosté jim zisk tří bodů usnadnili už ve 23', kdy musel po dvou faulech oceněných žlutou kartou předčasně do kabin hostující Janoušek. Jistotu dvoubrankového vedení zařídili M.Lemberger a brankou do šatny M.Nemrava. Domácí však zaspali úvod druhého poločasu, kdy hosté z rohu snížili na 2:1 zásluhou přesné hlavičky O.Šťastného. O 10 minut později však dostal přihrávku do uličky J.Beneš zvýšil opět na rozdíl dvou branek. Poté hosté vystřídali brankaře. Ten však kapituloval hned o minutu později po střele Šikla. Zajímavý byl závěr zápasu, kdy domácí museli dohrávat o devíti hráčích. Pro zranění musel odstoupit nejprve domácí brankař a o minutu později i levý obránce. A všechna střídání už byla vyčerpána. I v této početní nevýhodě stihli domácí jednou skórovat (stejně jako hosté). Na konečných 7:1 pečetil v poslední minutě J.Beneš.

Poločas:  2 : 0. Branky domácí: 14.,75. Lemberger Martin, 43. Nemrava Michal, 56.,89. Beneš Jiří, 57. Šikl René,  63. Nemrava Oldřich -  46.  Šťastný Ondřej; Rozhodčí: Haviar; ŽK: 2:3. ČK : 0 : 1 (23. Janoušek -2 ŽK).   Diváků: 60. 

 

Luby B  -  Myslív 3 : 0

Zápas hraný za převahy domácích  . První branku dal Javorský z penalty, kterou a nařídil rozhodčí Diviš po té, kdy byl zastaven nedovoleným zákrokem pronikajícího Sydorenka. V 66.minutě zvýšil Bešta  střelou pod břevno a na 3:0 ještě vydařenější  střelou Papay z 16 metrů umístěnou do šibenice svatyně hostů. Hosté si vytvořili jedinou brankovou příležitost kterou k jejich škodě neproměnili.  

Poločas: 1 : 0. Branky: 20. Javorský Josef(PK) , 66. Bešta Jiří, 86. Papay Vlastimil . Diváků :  90 

 

Nalž. Hory -   Hradešice B  0 : 0 .

V místním derby si oba soupeři vytvořili několik brankových příležitostí. Proti však byli oba brankáři u hostů Šmrha a u domácích Stulík, kteří působili ve svých brankách jako magnety , které veškeré míče  přitahovali a jim mohou jejich spoluhráči děkovat, že udrželi  čisté konto.

Poločas: 0 : 0. Rozhodčí: Dolejš Jiří. Diváků:  70  .ŽK: 0:2

 

 

 

  1. Chanovice B        22  15   3   4   74: 31    48  ( 15)

  2. Žihobce            22  14   5   3   60: 36    47  ( 14)

  3. Luby B             22  12   5   5   57: 28    41  (  8)

  4. Kvasetice          22  11   6   5   49: 32    39  (  6)

  5. Měcholupy          22  10   4   8   43: 32    34  (  1)

  6. Malý Bor           22  10   4   8   45: 39    34  (  1)

  7. Týnec              22   8   3  11   38: 53    27  ( -6)

  8. Nalž. Hory         22   8   3  11   45: 62    27  ( -6)

  9. Velhartice         22   7   5  10   45: 51    26  ( -7)

 10. Neznašovy          22   6   5  11   30: 34    23  (-10)

 11. Hradešice  B       22   6   5  11   29: 52    23  (-10)

 12. Myslív             22   5   6  11   33: 51    21  (-12)

 13. Bolešiny           22   4   8  10   30: 48    20  (-13)

 14. Kolinec            22   6   2  14   36: 65    20  (-13)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku