Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ VÝBĚR POSTOUPIL DO REPUBLIKOVÉHO FINÁLE

OKRESNÍ VÝBĚR POSTOUPIL DO REPUBLIKOVÉHO FINÁLE

 

Okresní výběr složený z hráčů  U 13  z klubů z Pošumaví sdružených v OFS Klatovy  se 8. května zúčastnil krajského finále výběrů OFS Plzeňského kraje  hraném na hřišti v Přešticích. Zde bezkonkurenčně vyhrál a jako vítěze    krajského kola  čekal svěřenců  trenérů Fremut, Marka a Cibulky (TJ Klatovy)  ve středu 13. května barážový  zápas o  postup do republikového finále kde nebudou chybět mezi osmi nejlepšími vítězi krajských kol a baráží  z celé ČR. 

 

OFS Karlovy Vary -  OFS Klatovy   1 : 8 (1 : 5)

 

Výběr OFS Klatovy se v soutěži Talent cup probojoval do republikového finále ve Velkých Losinech ve dnech 1.-3. června.  Jedná se o hráče ročníku narození 1996 a mladší. Výběr našeho okresu hrál barážové utkání s výběrem okresu Karlovy Vary. Utkání hrané v Žluticích bylo jednoznačnou záležitostí. Soupeř od prvních minut tahal za kratší konec a bylo jen otázkou, kolik míčů bude domácí brankář lovit ze své sítě. Utkání nakonec skončilo jednoznačným výsledkem 1:8 pro OFS Klatovy.

Branky : 17.,40.,42. Medveděv,  1.,49. Procházka, 6. Smolík, 25. Skrbek, 26, Leintner.

V utkání nastoupily následující hráči:

Klatovy - Sváček, Dolanský, Bilíček, Procházka, Cibulka, Jarošík TJ Sušice - Medvěděv, Skrbek, Dlouhý, Lintner , SKP Okula Nýrsko - Penc, Kucharik, Janovský , Sokol Mochtín - Smolík , FK Horažďovice - Greger, Šašek

O tým se staral organizační tým ve složení: Fremut Ludvík – trenér, Marek Václav - asistent trenéra, Cibulka Zdeněk - vedoucí týmu, Zahradník Václav – předseda TMK OFS Klatovy.

Republikové finále Talent Cup 2009 se uskuteční ve dnech 1. – 3. června  na Moravě za  pořadatelství  KFS Olomouc  ve Velkých Losinech.

Hráčům, trenérům výběrů i trenérům klubů které se na reprezentaci OFS podíleli patří touto cestou velké poděkování . Mladí fotbalisté   kteří odcestují začátkem června na Moravu k celostátnímu finále  mají na co navazovat. Před třemi roky v roce 2006 tehdejší jejich vrstevníci tvořící okresní reprezentaci se rovněž probojovali do republikového  finále. To bylo také hráno na Moravě v Jakubčovicích a od té doby zdobí kancelář sekretariátu OFS Klatovy krásný pohár za získané druhé místo.  

Přejeme  součastnému žákovskému výběru fotbalového svazu Klatovy úspěšnou reprezentaci Pošumaví ! Dosud tento kolektiv vyhrál v ročníku 2008/2009 Talent Cup všechno co se dalo. Finále ale bude o něčem jiném, ale určitě neprodají svojí kůži lacino. Nejvíce ale nyní má zamotanou tímto úspěchem výkonný výbor  OFS Klatovy , neboť  najít již v tak štíhlém rozpočtu několik desítek tisíc korun k zabezpečení výběru  nebude úkol vůbec lehký.

Kvalita žákovské kopané  v působnosti OFS Klatovy je  a je správné, že se tato síla prezentuje přes okresní výběry.  Po vítězství v krajském finále Danone Cup 2009 výběrů OFS  U 12 které po té v baráži o postup do celostátního finále zastavil výběr Pražského fotbalového svazu   se dostavil další vynikající úspěch mládežnické kopané fotbalových klubů z Pošumaví . Okresní fotbalový svaz Klatovy se svými dvěma výběry je tak v roce 2009 vítězi krajských finále jednoznačně dominuje  Plzeňskému kraji.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku