Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Velkohydčičtí staří páni o pouti vyzvali fotbalové amatérky

 

Velkohydčičtí staří páni o pouti vyzvali fotbalové amatérky

Yvetta Musílková

Více než stovku diváků přilákalo na hřiště ve Velkých Hydčicích o  tamní tradiční pouti netradiční fotbalové klání. V něm si to rozdali domácí staří páni s účastnicemi pošumavské Dívčí amatérské fotbalové ligy (DAFL).

„V minulých letech  k nám zajížděla stará garda z Horažďovic, ale letos jsme se rozhodli pro změnu soupeře.  Troufám si tvrdit, že se nám tah povedl a pouťová kopaná v této podobě se líbila,“ uvedl Ladislav Kropáček z pořádající TJ Tatran Velké Hydčice. Aktéři i aktérky duelu připravili publiku opravdu zajímavou podívanou. Dívky, kterým na hřišti vypomáhal také kouč Martin Bořánek,  urputně a neúnavně bojovaly o každý míč  a staří páni jejich snažení statečně a velmi galantně čelili. Přitom ani jeden ze soupeřů nezapomněl na potřebné koření v podobě branek. Těch padlo celkem čtrnáct, sedm na každé straně.

„Ale kolik a kam, to nebylo to nejdůležitější. Hlavní bylo, že se všichni dobře bavili a strávili na velkohydčickém hřišti příjemné pouťové odpoledne,“ dodal Kropáček.

Klání, na jehož regulérnost dbal rozhodčí Jiří Petržílka, vyvrcholilo penaltami.

Aktéři i aktérky duelu ochotně zapózovali.  Foto:  Yvetta Musílková  

 

„Bylo to super, pánové byli s námi trpěliví, byli na nás byli moc hodní a pouťové koláče Mirky Kropáčkové byly vynikající,“ chválila brankářka pouťového dívčího fotbalového týmu, které tvořily Andělky ze Svaté Anny, hráčky z Plánice a z PS Křeč Mochtín, Irena Hroudová.

Sestavy: Stará garda TJ Tatran Velké Hydčice: Václav Švec – Martin Petrus, Miroslav Kůs, Václav Kůs, Jiří Rezler, Jiří Novák, Milan Kocum, Alois Šatra, František Zábranský, Miloslav Kordík, Karel Svoboda, Petr Kotrba a Radek Šípek.  DAFL: Irena Hroudová  – Pavlína Bučková, Milena Hlůžková, Iva Seberová, Zuzana Roubová, Lenka Roubová, Václava Trubačová, Denisa Kodetová, Jana Šašková, Iveta Cikánová, Iva Bednaříková, Blanka Strakošová, Bára Bejvlová, Martin Bořánek.(my) 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku