Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Ohlasy na článek " Vysoká tráva jim bránila v kombinaci " brankář So Hradešice M.Sůs

     Pane Sedlmaier,

rozhodl jsem se Vám napsat ohlas na váš otevřeny spor mezi panem Černíkem a vámi. Jmenuji se Martin Šůs a na uvedeném utkání mezi Sk Strážov - Hradešice jsem chytal za hostující tým, i když jen jeden poločas pak jsem musel pro zranění zad odstoupit.  Velice mě pohoršilo jak  jste se zde začali osočovat a přít o jednu větu s panem Černíkem. Zazněli zde připomínky k přípravě trávníku na utkaní. Ale nezaznělo zde stanovisko hráče, který v utkání nastoupil. V žádném případě se zde nechci zastávat Vás nebo pana Černíka.

Jen jsem chtěl říct, že trávník který má Sk Strážov je jeden z nejlepších nejen v 1.B.třídě a také nejlepší na kterém jsem za poslední roky hrál. Délka trávníku byla popravdě sice delší než jinde, ale je třeba říct, že nás neporazil trávník, ale soupeř. Naše mužstvo porazilo nesoustředěnost a chyby, které jsme vyrobily v zadních řadách včetně mě. S takovým přístupem by nás Strážov přejel kdykoliv jinde a to třeba  i na trávníků ligových parametrů. Takový je ale fotbal,a vždy se najde takový zápas který je řečeno někdy nevyjde a spadne tam do čeho kopnete. Obdobné utkání jsme nedávno sehráli s mužstvem Dobřan, které bylo totožně s tímto, jen s tím rozdílem že góly jsme dávali my.

Velice si Vaši práce vážím a s oblibou každý víkend čtu a asi nejen já, ale i příznivci a hráči jak dopadlo jejich či jiné mužstvo, a k tomu sestavený krátký komentář o průběhu zápasu. Proto doufám, že Vám to vydrží co nejdéle, a nenecháte se odradit jednou slovní roztržkou. Budu věřit, že reakce ze strany pana Černíka nepodávat další informace ze zápasů A - týmu Hradešic nebude tak horká a i nadále buď on nebo někdo jiný podá zprávu o našich výsledcích. Bylo by to dozajista velká škoda.o to čtenáře připravit. Přeji hodně pevných nervů a zdraví nejen vám ale i Vaši rodině.

S pozdravem Martin Šůs, brankář A - týmu





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku