Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KPŽ (starší , mladší) , KSŽ – skupina B 16. kolo 25. - 26.4.

 

KRAJSKÝ PŘEBOR   ŽÁKŮ

 

 

 

 .

 

STARŠÍ       ŽÁCI

 

» Aktuální výsledky

 

 

Nýrsko – Smíchov Plzeň   0 : 1.

Smolný zápas sehráli nýrští starší žáci s plzeňským Smíchovem. První  velkou šanci měli hosté Řehákem v 26.minutě který po rohovém kopu nastřelila brankové čáře domácího obránce Presla. Ve  30.minutě po akci Kvítka  naopak odvracela obrana hostů míč z brankové čáry a po rozehraném rohovém kopu měl možnost otevřít skóre hlavou Lepší, ale  jeho hlavička šla mimo tyče soupeřovy svatyně. V poslední minutě první půle  mohli jít domácí do kabin s jednobrankovým náskokem , když střelu Balíčka brankář Smíchova vyrazil a  k míči se dostal sám před brankou Nejdl, ale ten balon netrefil. Do druhé půle nastoupil za domácí i zdravotně indisponovaný Gyöorgy  ,který ve 39.minutě uvolnil Nejdla . Smolař zápasu při zakončení nastřelil pouze tělo brankáře hostů. Nedáš –dostaneš se opět naplnilo, ale bohužel v neprospěch Okuly. Od 45.minuty získalo Nýrsko výraznou převahu a v době jejich tlaku přišel Balíček o míč ve středu hřiště , ten  získali hosté ,  přešli do brejku zakončený Řehákem nadvakrát , když mu jeho první střelu   Hamandžič vyrazil  . Do konce zápasu se hrálo prakticky na branku hostů. V 59.minutě  Jílek po akci Györgyho  byl sám před brankářem, ale opět mu stálo v cestě tělo gólmana Smíchova. V 64.minutě nastřelil György břevno, v 65.minutě  se octl sám před brankářem hostů Balíček, zakončoval vedle . Tentýž hráč byl v poslední minutě  vzat na  nemylnost obránců hostů do presu, ale penaltový zákrok  to podle arbitra nebyl.

Poločas: 0 : 0. Branky:  49. Řehák. Rozhodčí: Pressl. Diváků:  40. Sestava Nýrsko : Hamandžič, Reisner, Lepší, Presl, Valdman, Kurc,Balíček,. Kalivoda, Prechtl,   Holobradý , Kvítek.  Střídali:  Tikal , Nejdl, Jílek , György,

 

Jiskra Domažlice - TJ Klatovy "B"  3 : 0.

Petr Ulrych

Hosté uhráli na Chodsku vzhledem k průběhu utkání stále ještě přijatelný výsledek, když favorizovaní domácí měli zápas plně ve své moci a vyhráli zcela zaslouženě.

Poločas : 2:0. Rozhodčí : Kopejko. Diváků: 50.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MLADŠÍ  ŽÁCI

 

 

 

 

» Aktuální výsledky

 

 

Nýrsko – Smíchov Plzeň   3 : 1.

Petr Janovský

Domácí pokračovali v dobrých jarních výkonech a získali do společné tabulky další tři body. Svou první branku na jaře vstřelil Trefanec, když vrátil do sítě brankářem vyraženou střelu z přímého kopu. Druhou branku přidal po faulu na Fialu Smolík, který rovněž potrestal chybnou rozehrávku hostujícího brankáře třetí brankou. Za hosty korigoval po pěkné individuální akci Provod.

Poločas: 1 : 0. Branky : 19. Trefanec, 31(PK). A 39.Smolík – 53. Provod.  Rozhodčí: Pressl. Diváků:  30. Sestava Nýrsko : Penc, Kněz, Vacovský, Bejvl, Kucharik, Smolík, Janovský, Fiala, Záň, Trefanec, Toman. Střídali: Němec, Šveňha, Novotný, Votava

 

Jiskra Domažlice - TJ Klatovy B      7 : 1

Bláha Petr

Poločas : 3:1

Branku za hosty: Reitmajer. Rozhodčí : Kopejko. Diváků: 30.

Sestava KT: Schweigl,Milfort,Reitmajer,Povolný,Lysek,Pitel,Brunner,Matějka, Kováč,Vlach, Šilha. Střídající: Mareš,Plánička,Toman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOLEČNÁ TABULKA  :   STARŠÍ - MLADŠÍ

 

 

 

 

 

 

 

 

KRAJSKÁ  SOUTĚŽ  ŽÁKŮ -  skupina  „B“

 

» Aktuální výsledky

 

 .

 

Svéradice – Holýšov  7 : 2.

Miroslav Chaloupka

Domácí hráči si vytvořili od začátku zápasu výraznou převahu, kterou nedokázal dvěma úniky zúročit Lukáš Plánička a z protiútoku inkasovali. Ale hned se sebrali a kapitánem Pepíkem Smikou srovnali na 1:1. Potom předváděli líbivou hru jak pro trenéry, tak pro oko diváka. Hosté ještě několikrát zahrozili z nebezpečných protiútoků a když se jim podařilo dát gól z pokutového kopu, tak domácí hned po rozehrávce dali nejhezčí branku zápasu a to Láďou Klimentem, který si pohrál se všemi hráči co mu stáli v cestě a chladnokrevně zavěsil. A tak mohou být trenéři spokojeni nejen s výsledem, ale hlavně s tím, že se jim podařil odvetný výsledek z podzimu.

Poločas: 3  : 1. Rozhodí Blaheta. ŽK: 1:0. Diváků: 60. Branky:  Kliment L. 3,  Smitka J., Nováček F.,  Kába R., Prokopius, (PK) – Kraus R., Loukota (PK).

Sestava Svéradic: Lukeš Patrik - Makovec Jaroslav, Novák František, Kába Roman, Pakosta Lukáš - Červený Vojtěch, Nováček František, Smitka Josef(K), Hájek Martin - Kliment Ladislav, Plánička Lukáš. Připraveni na střídání:  Jedlička Marek, Hájek Jiří, Vasko Adam, Prokopius Filip, Náhradní gólman: Valach Tomáš.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku