Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 18. kolo 25. - 26.4.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

Aktuální výsledky

 

 

HRÁDEK OTOČIL VÝSLEDEK V HODINĚ DVANÁCTÉ

 

Dva velmi zajímavé zápasy se hrály na Sušicku. V městě na Otavě hostila domácí rezerva  hosty z Nezamyslic , kteří se stále svádí souboj o druhé místo se svým rivalem z Hrádku , který měl  tentokráte doma rovněž silného soupeře, na jaře neporažené Velké Hydčice. Oba zápasy jak v Sušici tak v Hrádku se vyznačovaly tím, že herně měli na vrch domácí. Zatím co v Hrádku se Svatoboru podařilo nepříznivý výsledek kdy prohrával o branku v posledních třech minutách otočit ve svůj prospěch, v Sušici  závěr lépe vyšel hostům.Nezamyslice tak opět potvrdly, že v Sušici se jim daří , když zde naposledy prohrály v červnu roku 2003 a od této doby již sušická rezerva nad svým rivalem z Nezamyslic již tři body nezískala a nepodařilo se to ani tentokrát.  Ozdobou tohoto kola s dramatickou zápletkou v nastaveném čase byl souboj v Hrádku kde na sebe narazily na jaře dosud týmy které neprohrály.

Týmy na druhém a třetím místě  tedy vyhrály, ale jelikož ani lídr tabulky v Dešenicích byl stoprocentně úspěšný situace na prvních třech místech v tabulce ani po pátém jarním kole nezměnila. To se ale nedá tvrdit o konci tabulky. Nejvíce si opět polepšila na jaře úspěšná rezerva Sokola Mochtín , která poprvé v okresním přeboru doma nad janovickou Duklou vyhrála  v duelu kterému by spíše slušela remíza. Fotbal se hraje na branky a jak staronový kanonýr Miroslav Břečka svým již na jaře pátým gólem pomohl na podzim neproduktivní útočné síle  Mochtína  k výraznému obratu  .  

TJ Sušice B – Nezamyslice  1 : 2

Více ze hry měli domácí . Hosté trestali vždy před koncem poločasu brankou do šatny po hrubých chybách domácí obrany. Bilance za posledních sedm let ve vzájemných zápasech i s tímto v pořadí již jubilejním desátém duelu je vzájemná bilance jedné výhry, čtyř remíz a pěti proher hodně nepříjemná. 

Poločas : 1 :  1. Branky  : Marek Luděk - Mašek Petr,  Musil Ondřej. Rozhodčí : Cupl  Zbyněk. Diváků: 90. ŽK : 3:1.

 

Mochtín B  - Janovice 1: 0

Karel Šot

Hosté vstoupili  do utkání náporem a hned v úvodu měli dvě velké šance na gól. I v další části prvního poločasu měli více ze hry, ale postupem času domácí fotbalisté hru vyrovnávali a i oni se dostali do několika slibných příležitostí. Rozhodující moment přišel krátce po poločasové přestávce. K vyraženému míči se dostal na hranici velkého vápna domácí Mirek Břečka a prudkou přízemní střelou k tyči otevřel skóre - 1:0. Pak byl Mochtín lepším mužstvem, pojistku na výhru měl na noze Zoubek, ale nedal. V závěru byli naopak v tlaku hosté, kteří by si za bojovný a dobrý výkon remisu zasloužili. Jejich střelci Goldschmid i střídající Petruška však své šance neproměnili a tak se ze tří "vydřených"  bodů mohli radovat domácí fotbalisté.

Poločas: 0 : 0. Branky: 48. Břečka Miroslav; ŽK: 1:0 . Diváků: 80. Rozhodčí: Blaheta

 

Dešenice  - Měčín 0: 2 

Utkání týmů které mají v tomto ročníku postavením v tabulce zcela rozdílné cíle . Lídr tabulky nenechal nic náhodě a již v prvním poločase si aktivnější hrou zajistil dvoubrankový náskok . Ve 24.minutě  střelu z přímého kopu brankář Kubalík vyrazil , domácí obrana zaspala a dobíhajícího Němce nechala pohodlně skórovat. O deset minut později  úspěšně zakončil brejk kanonýr hostů Suchan  . Domácí ze slibných šancí Michalem Poupou ani  Zavadilem  nic nevytěžili a i přes vyrovnanou hru v druhém poločase se jim již  skóre do konce zápasu nepodařilo zkorigovat. Na jejich hře byla citelně znát neúčast opor Hvězdy a Bartůňka , což se ukázalo být pro ně velkým handicapem. Měčín si tak po remíze a následných dvou porážkách na tomto hřišti připsal důležité body . Domácí poprvé doma letos prohráli a nevstřelili ani branku a jejich situace na konci tabulky není vůbec růžová.

Poločas: 0 : 2. Branky: 23. Němec Dušan, 34.Suchan Kamil,; ŽK:  2:0. ČK: 1 : 0 (Hájek Jakub) . Diváků: 80. Rozhodčí: Hájek

 

Hrádek -  V. Hydčice 2: 1

Souboj dosud na jaře neporažených soupeřů sliboval vyrovnanou hru a vzhledem k dosaženým letošním výsledkům se očekával i kvalitní fotbal. Ten kdo na hřiště Svatoboru přišel nelitoval, neboť viděl na okresní poměry velice kvalitní duel se vším všudy i nečekaným rozuzlením v poslední minutě a následujícím nastaveném čase. Hostům se v posledních dvou zápasech sehraných na hřišti v Hrádku dařilo  a vždy si domů přivezli cenný bod a v sobotu byli blízko k vítězství. Po kvalitním vyrovnaném prvním poločase ve kterém dominovali na obou stranách velmi zkušení brankáři, u Svatoboru Ryba a u hostů Šípek. Na šance první poločas 5:3, ale zásluhou těchto gólmanů šli oba týmy do druhé  půle za bezbrankového stavu. S přibývajícím se koncem zápasu  narůstala aktivita na kopačkách domácích hráčů, hosté ale byli stále nebezpeční z rychlých brejků a po jednom z nich  v 64.minutě  otevřel skóre  Korda 0:1. Po této brance se hosté zatáhli na vlastní polovinu, vytvořili kolem svého pokutového území nedobytnou tvrz . Její obléhání domácích zprava, zleva  byla neúspěšná a zdálo se, že hosté své těsné vedení již uhájí. V 89.minutě  vzali zodpovědnost na sebe bratři Holečkové , po jejich spolupráci přišla přihrávka mezi obránce  na nabíhajícího Adamce , který byl faulován a nekompromisně hlavním arbitrem Jiřím Petržilkou byl  označen jako zákrok penaltový. V poslední minutě se tak podařilo Hrádku exekutorem penalty  Radkem Holečkem vyrovnat. Po této brance v nastaveném čase který byl celkem pět minut  jakoby chtěli  ještě strhnout vítězství na svojí stranu  otevřeli  hosté svojí neprůstupnou obranu a to se jim stalo osudné. V 93.minutě  svůj průnik  do pokutového území  Kutil vyřešil finální přihrávkou na kanonýra Václava Holečka a ten prakticky do prázdné branky dal vítěznou branku tohoto  dramaticky končícího duelu.

Poločas: 0 : 0. Branky: 90.  Holeček Radek(PK), 93. Holeček Václav – 64. Korda Pavel; ŽK: 4:3 . Diváků: 100.Rozhodčí : Petržilka J.

 

Horažďovice B – Vrhaveč 2 : 1

M. Forman

Domácí posíleni brankařem a dvěma hráči z A-týmu sehráli s hosty z Vrhavče vyrovnané utkání a nakonec získali první tři body na jaře. Nejprve  se trefil Jiří Sova a za chvíli po něm i dorostenec M.Forman. Hned v zápětí však hosté snížili po trestném kopu, když využili zaváhání domací obrany.

Polocas : 1: 0. Branky : 45. Jiří Sova, 47. Michael Forman ml.-  48. Fiala K.Rozhodčí : Kurc. Diváků : 30. ŽK: 3 : 1. ČK: 0 : 1 (Funěk)

 

Veřechov – H.M.Boží   2 : 2 .

O místní pouti poněkud dvoustovce divákům i hráčům nedisciplinovanost delegovaného rozhodčího a tak los určil, že bude zápas řídit laik z řad domácího  klubu. V prvním poločase domácí hráči zřejmě po vydatném hodování se pomalu rozehrávali a hosté je v této části jasně přehrávali. Výsledkem průběhu hry byl pro ně dvoubrankové vedení. Do druhé půle domácí vědomi  dohánění této ztráty posilnili útočnou činnost  a hostům bylo hodně horko. Naštěstí pro ně mezi tyčemi měli výborného brankáře, který pustil za svá záda po závaru na jeho branku pouze dvě branky. První v úvodu  druhé půle a druhou ze strany domácích vyrovnávající  v poslední minutě tohoto pro oba týmy z pohledu záchrany důležitého zápasu.  

Poločas 0 : 2. Branky: 47. Podzimek Josef, 90. Hlaváč Martin – 30. Karásek Jaroslav, 40. Murcko Jarmil; Rozhodčí: Laik. Diváků: 200  .

 

Bezděkov – Železná Ruda   4 : 5.

Josef Dulka

Ani ve třetím zápase v řadě Bezděkov nebodoval, nyní si všechny tři body odvezla Železná Ruda! Přitom zápas pro domácí nezačal vůbec špatně. Už ve 2. minutě přesprintoval Václav Valečka obránce hostí a křižnou střelou otevřel skóre zápasu. Poté však začalo velké trápení bezděkovských fotbalistů. Hosté vyrovnali v 11. minutě A. Vörösem a do poločasu se dvakrát prosadil Jakub Lehečka. Do druhého poločasu opět vstoupili aktivněji domácí. Ve 49. minutě se za obranu hostů dostal Josef Dulka a pěkným obloučkem přehodil brankáře a snížil na 2:3. Z následného tlaku se žádná velká šance domácích neujala a naopak hosté z Rudy se v 55. minutě zásluhou Jiřího Mareše dostali opět na rozdíl dvou branek. V 76. minutě zápas opět zdramatizoval střídající Ondra Teska, který se prosadil po nádherné přihrávce V. Valečky. Po této brance se hosté stáhli před svojí branku a bezděkovští měli drtivý tlak, ze kterého však branka nepadla a naopak v 85. minutě po chybě v obraně domácích zápas rozhodl svým třetím gólem Jakub Lehečka. A ani následné snížení na 4:5, které obstaral Petr Bače, když se krásně trefil z pětadvaceti metrů, body nepřineslo. V zápase plném branek se diváci rozhodně nenudili a svůj domácí tým podporovali až do závěrečných minut. Ale i přes to Bezděkov po třetí v řadě prohrál se soupeřem z chvostu tabulky a tím si poměrně zkomplikoval cestu za udržením pátého místa po podzimu. Nyní Bezděkov čekají velice těžké zápasy se čtvrtou Vrhavčí, druhým celkem

Sokolem Nezamyslice,  prvním Měčínem a ambiciózními Hydčicemi.
Poločas: 1 : 3.Branky: 2.Valečka Václav, 49.Dulka Josef, 75. Teska Ondřej,  87. Bače Petr, - 11. Vörös Adam , 30.,43.,85. Lehečka Jakub, 55. Mareš Jiří,; Rozhodčí: Habada; ŽK: 1:2

TJ Bezděkov: L. Červenka - P. Panuš, Z. Svoboda (65. Martin Bohatý), P. Dums, J. Ouda - P. Bače, L. Hořejší, J. Dulka (75. O. Teska), P. Ouda ml. - A. Zhvakin (57. J. Ponocný), V. Valečka
FJ SRK Železná Ruda: F. Kačírek - L. Kroupa, J. Balda, Nguyen L. Nguen (91. M. Halama), J. Mareš, V. Máca, V. Diviš, J. Lehečka, T. Černý, A. Vörös (49. J. Aška), A. Trejbal (93. L. Budzák)

 

 

 1.  Měčín             18  14   3   1   50: 18    45 ( 21)

 2.  Nezamyslice       18  11   4   3   46: 21    37 ( 10)

 3.  Hrádek            18  10   6   2   44: 19    36 (  9)

 4.  Vrhaveč           18   7   6   5   34: 27    27 (  0)

 5.  V. Hydčice        18   8   3   7   30: 23    27 (  0)

 6.  Bezděkov          18   7   4   7   49: 42    25 ( -2)

 7.  Janovice          18   7   3   8   30: 35    24 ( -3)

 8.  Sušice B          18   6   5   7   34: 34    23 ( -4)

 9.  Železná Ruda      18   6   2  10   42: 52    20 ( -7)

10.  Veřechov          18   5   5   8   20: 32    20 ( -7)

11.  Mochtín  B        18   6   2  10   27: 41    20 (-10)

12.  H. M.  Boží       18   5   3  10   32: 39    18 ( -9)

13.  Dešenice          18   5   3  10   33: 48    18 ( -9)

14.  Horažďovice B     18   4   1  13   38: 78    13 (-14)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

MYSLÍV POČTVRTÉ ZA SEBOU NESKÓROVAL

 

Již pět jarním kol mají za sebou účastníci III.třídy . Jasně nejméně úspěšným celkem této odehrané části je Sokol Myslív. Ten mimo prvního klání doma ve kterém remizoval doma se Sokolem Neznašovy v dalších čtyřech zápasech nejen že nezískal ani bod, ale za 360 minut nedal ani branku a deset jich inkasoval, ty poslední tři v sobotu na Týnci   . Podobně je na tom posledních čtyřech kolech i Kolionec, který sice na rozdíl od Myslíva branku dal  a to v minulém kole v Kvaseticích , ale zase ještě vícekrát , celkem sedmnáctkrát inkasoval   a pokud se Kolinečtí neprobudí, pak by mohli být vzhledem k těmto jarním výpadkům společně s Myslívem  vážnými aspiranty na sestup !  Po vítězné bitvě před týdnem doma se Žihobce vyhouply na čelo tabulky III.třídy. Týden po tomto úspěchu jim radost z úspěchu pokazili hosté z Neznašov, kteří se stávají na jaře postrachem domácích. Po remíze v Myslívě, výhře v Hradešicích si přivezli bod získané na horké, ale v tomto zápase spíše vychladlé půdy lídra tabulky. Domácí se tak museli po vítězství béčka Chanovic  v Nalžovských Horách rozloučit s pozicí lídra tabulky.

 Kolinec - Malý Bor  2 : 3

Milfort Milan

Vyrovnané utkání se hrálo na perfekně připraveném trávníku. V počátku utkání byli lepší hosté, ale ke konci utkání domácí soupeře přehrávali, ale nedokázali zápas otočit. Škoda laciných branek, které vítězství hostům velmi usnadnily. I přes prohru domácí sehráli svůj nejlepší jarní zápas.

Poločas : 1:2. Branky: 43,87 Vaněk Libor – 14. Heřman Pavel, 27. Vodička František, 80. Heřman Josef. Rozhodčí : Roman  Bína. Diváků: 100. ŽK: 0:2.

 

Bolešiny  - Velhartice   2 : 2

Velhartice se představily v Bolešinech jako vyspělý soupeř. Hosté byli hlavně   v prvním poločase  lepůší a po zásluze se také ujali vedení ve 12.minutě gólem Bjevla. Domácím se podařilo z ojedinělé šance  srovnat po půl hodině hry stav na poločasový  stav 1:1. Aktivní hosté strhli opět vedení na svojí stranu v 56.minutě kdy domácího gólmana Sýkoru překonal Poledník. Poslední slovo měli opět domácí. Těm patřil drtivý nápor ze kterého vyválčili   Petrem Roháčem alespoň  cenný bod.

Poločas: 1: 1 . Branky: 30. Hess Petr,  85. Roháč Petr  – 12. Bejvl Josef, 56. Poledník Pavel; ŽK: 1:2. Diváků : 70. Rozhodčí: Veverka. 

 

Týnec -  Myslív   3 : 0

Domácí po celé utkání drželi pevně opratě vývoje zápasu ve svých rukou a zaslouženě si po třech neúspěšných výsledcích připsali své druhé jarní vítězství. Hosté na takový úspěch si musí  minimálně ještě jedno kolo počkat. Budou k tomu mít příležitost již za týden, ale pokud by chtěli uspět s favorizovaným týmem TJ Žihoce , pak musí hodně přidat.

Poločas : 2 : 0. Branky: Schovanec Jindřich 2, Kubový Pavel. Diváků:  40. Rozhodčí:  Husník .

 

Žihobce - Neznašovy   1:1 (1:1)

Luboš Peleška

Hosté se od začátku zápasu soustředili zejména na obranu. Proto bylo překvapivé, když se v 16' dostali do vedení zásluhou Pavla Voráčka, který zůstal při volném přímém kopu nikým neobsazen a hlavou pohodlně skóroval. Domácí srovnali ve 27', také z trestňáku, tentokrát ale poslal Radek Mach míč přes zeď rovnou do sítě hostů.Výraznou  převahu si však domácí vynutili až ve druhém poločase, ale hosté dobře bránili. A i když si domácí vytvořili řadu šancí, gólmana hostů se jim překonat nepodařilo, a když už byl přece jen překonán, zaskočil za něj na lajně někdo z obránců.

Poločas: 1 : 1. Branky  : 27.  Mach Radek  - 16.   Voráček Pavel. Rozhodčí: Kurc Lubomír . ŽK: 0 : 1. Diváků: 80.

 

Luby B  - Kvasetice  1 : 1 .

Výsledek vůbec neodpovídá průběhu hry. Domácí byli aktivnější a z několika šancí vytežili pouze jedinou branku , kterou dal tři minuty po změně stran Josef Javorský. Hostý k zisku bodu přišli šťastným závěrem, kdy v 89.minutě po trestném kopu ve snaze odvrátit míč od branky  tento zasáhl hlavou domácí hráč Jiří Vondráček a ten skončil pod břevnem ve vlastní brance!

Poločas: 0 : 0. Branky : 48. Javorský – vlastní (Vondráček Jiří) .  Rozhodčí: Pastyřík ;ŽK : 2 : 6; Diváků: 80.  

 

Hradešice B – Měcholupy  0 : 1 .

Již třetí prohra domácí rezervy na jaře na svém hřišti.

Poločas : 0 : 1. Branku dal ve 26.minutě Blahuš. Rozhodčí Abraham. Hráno bez karet. Diváků:  60.

 

Nalžovské Hory – Chanovice B   2 : 5

Touto výhrou se hosté opět vrátili do čela tabulky , když v průběhu zápasu nenechali nikoho na pochybách že  pro tento návrat udělají maximum.

Poločas: 2 : 3. Branky: 11.,31.Jedlička A. – 5.,17. a 80. Klásek V., 45. Pavlovský L., 57. Patsch. Diváků: 80. ŽK: 4:4., ČK : 1:0 Mesiar M. v 59.min. po dvou ŽK.

 

 

 

 1.  Chanovice B       18  13   2   3   66: 26    41 ( 14)

 2.  Žihobce           18  12   4   2   45: 27    40 ( 13)

 3.  Kvasetice         18  10   5   3   40: 24    35 (  8)

 4.  Luby B            18   9   4   5   47: 25    31 (  4)

 5.  Malý Bor          18   9   2   7   38: 30    29 (  2)

 6.  Měcholupy         18   8   3   7   33: 29    27 (  0)

 7.  Týnec             18   7   3   8   33: 38    24 ( -3)

 8.  Nalž. Hory        18   7   2   9   40: 55    23 ( -4)

 9.  Neznašovy         18   5   5   8   26: 26    20 ( -7)

10.  Velhartice        18   5   5   8   38: 43    20 ( -7)

11.  Hradešice  B      18   5   3  10   25: 45    18 ( -9)

12.  Kolinec           18   5   1  12   33: 57    16 (-11)

13.  Myslív            18   3   6   9   25: 41    15 (-12)

14.  Bolešiny          18   2   7   9   18: 41    13 (-14)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku