Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DIVIZE - skupina A 21. kolo 18. - 19.4.

D I V I Z E   „ A “  

 

 

KLATOVY DOSTALY VENKU „BŮRA“

 

S prázdnou se podle očekávání vrátili v sobotu fotbalisté TJ Klatovy, kteří v dalším kole divize zajížděli na hřiště Prachatic.

 

Tatran Prachatice-TJ Klatovy 5:1.

Milan Kilián /KD

Druhý tým tabulky, který na podzim vyhrál i v Klatovech, se ujal vedení už ve třetí minutě gólem z přísné penalty za ruku Bečky. Domácí si sice ani po vstřelené brance nevytvořili očekávaný tlak, ale přesto se dokázali střelecky prosadit a do kabin odcházeli o přestávce s třígólovým náskokem. Klatovanům nevyšel vstup ani do druhé části utkání a hned po změně stran znovu inkasovali, když se Prachatičtí prosadili po rohu hlavou. Až poté začali hosté předvádět trochu lepší fotbal a po pěkných střelách Dvořáka a Pavlíka, s nimiž si gólman poradil, dokonce snížili, když se po hodině hry po rohovém kopu Pavlíka hlavou prosadil Bečka. Poslední slovo ale měli domácí, kteří v nastaveném čase vsítili po rychlém protiútoku pátou branku.

„Věděli jsme o kvalitách soupeře a připravovali se na něj. Nějaké góly jsme sice dostali, ale obrana nepodala špatný výkon. Podařilo se nám asi patnáctkrát domácí vystavit do ofsajdu. Horší to už bylo směrem dopředu, kde jsme sice hráli po vápno, ale pak chyběla finální přihrávka. Moc jsme toho nepředvedli,“ zhodnotil zápas klatovský trenér Jiří Toman.

Poločas: 3:0. Branka Klatov: Bečka. Sestava Klatov: Herman – Bouberle, Hovorka, Bečka, Kotáb - Voráček, Hadraba, Gyorgy, Matějka - Pavlík, Holý (55. Dvořák).

. ´

21. kolo

Tachov

Admira

0:2

Benešov

Motorlet Praha

2:2

Votice

Strakonice 1908

1:0

Meteor

Vejprnice

3:0

Příbram B

Loko Vltavín

1:1

Prachatice

Klatovy

5:1

Milevsko

Hořovicko

2:1

Domažlice

Třeboň

2:1





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku