Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
13.4. : Dohrávka 14.kola OP mužů H.M.Boží- Nezamyslice

Dohrávka 14.kola :

 

H. M. Boží Nezamyslice 0:0 (0:0)

Bernard Radek

Za krásné divácké kulisy se hrál oboustranně útočný a aktivní fotbal. Tudíž je divu, že žádná ze šancí se neujala a zápas skončil bezbrankovou remízou.

Škoda je to především pro domácí, jenž z dvojutkání na domácím pažitu vytěžili pouze bod. V prvém poločase měl po krásném centru od P. Halase 100 % gólovku výborně se pohybující L. Bernard, který z voleje z cca 7 m před hostující bankou dobře trefil balón, ale hostující brankář konečky prstů svůj tým zachránil. Hosté těžili především z dobrého pohybu zálohy po obou stranách hřiště a několikrát zahrozili z brejků či trestných kopů. Do zajímavé příležitosti se prodral i zkušený Burda, ale i horští fotbalisté měli štěstí, a tak se šlo do kabin bez branek.

Ve II. poločase domácí ještě přidali s nátlakovou hrou směrem dopředu a několikrát uzamkli nekompletní hosty kolem jejich pokutového území. Ještě dvakrát měl na své kopačce velkou příležitost houževnatý L. Bernard, ale pocit vstřelené branky mu nebyl opět dopřán. Po jedné z jeho velkých šancí naopak zahrozili přímočarou brejkovou akcí hosté a jasnou tutovku nejprve jejich hráč poslal do tyče a odražený míč mířil z první, vysoko nad domácí branku další hráč hostí. Posléze opět převzali iniciativu za bouřlivé podpory diváků domácí a další gólovku neproměnil po centru Z. Hoffmanna osamocený M. Ostádal, jenž u zadní tyče hlavičkoval před odkrytou brankou těsně nad břevno. Hosté měli naopak příležitost ohrozit branku z trestného kopu z velmi příjemné vzdálenosti 21 m, ale hráč hostí trefil dobře postavenou zeď domácích. Po dalším střídání domácí sestavy a oživení hry směrem k soupeřově brance měl výbornou příležitost i Jaroslav Karásek, ovšem zcela sám před brankářem hostí špatně trefil balón a ten minul jeho branku.

Když ani další rodící se šance na obou stranách, nepřinesly brankový úspěch, skončilo atraktivní utkání nečekanou remízou 0 : 0. Domácí je třeba za hru v poli pochválit, ovšem bylo by zapotřebí již najít správnou mušku a své šance začít proměňovat, aby nemuseli řešit záchranářské problémy. S respektem rozhodoval sudí Habada, jenž ukázal domácím hráčům dvě ŽK.

Rozhodčí: Habada; Diváků 100; ŽK 0:2.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku