Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Vítězství přišlo včas, říká horažďovický Vašica. Vyhráli jsme zcela zaslouženě, tvrdí chanovický Krejčí

Vítězství přišlo včas, říká horažďovický Vašica.

Vyhráli jsme zcela zaslouženě, tvrdí chanovický Krejčí

Yvetta Musílková

Oba zástupci Pošumaví v dalším víkendovém kole fotbalového přeboru Plzeňského kraje mužů plně bodovali a přitom neinkasovali ani jeden gól. A oba doma. Chanovice porazily Přeštice a Horažďovice nadělily Staňkovu bůra.

„Jsem maximálně spokojený. Chtěli jsme potvrdit bod zvenčí a to se nám povedlo. Byli jsme lepší, i když nelze přeštickému soupeři upřít bojovnost, a  zaslouženě jsme vyhráli,  vítězství mohlo být i vyšší, ale některé finální přihrávky jsme neřešili nejlépe,“ uvedl trenér  Chanosu Chanovice Karel Krejčí, kterého potěšila skvělá nálada v kabině po utkání.

„Za to jsem moc rád, potěšila mne společná radost hráčů v kabině. Tahle dobrá parta kluků potřebovala nějakou injekci, která by je motivovala do dalších bitev. Věřím, že  výhra všechny povzbudí,“ uvedl Krejčí, který  měl poprvé letos k dispozici kompletní hráčský kádr.

Spokojenost s výsledkem panovala také v Horažďovicích. „Ale s námi předvedenou hrou už tak spokojený nejsem. Pořád nám  skřípe především v obraně,“  kritizoval lodivod FK Horažďovice Lubomír Vašica.

„Ale zaplať pán Bůh za všechny body, vždyť teď jich bylo v sázce šest. I když musím říci, že pro Staňkov je  výsledek až příliš krutý. Do stavu 2:0 pro nás nám byly velmi vyrovnaným soupeřem. Ovšem pak je zlomila námi proměněná penalta, kterou sudí nařídil za faul na Janouškovce. Poté už Staňkov zcela rezignoval,“ ohlédl se za nedělním utkáním Vašica.

Trenér fotbalistů Horažďovic  věří, že  se konečně jeho  kanonýři probudili a střelecky se prosadili, a i čisté brankové konto jeho svěřence  pořádně nakopne.

„Vítězství přišlo včas. Potřebovali jsme nakopnou do dalších těžkých bojů. Jen doufám, že se touhle výhrou nenecháme  ukolébat,“ dodal Luboš Vašica.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku