Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 14. kolo 28. – 29.3.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

LÍDRA POKOŘILY VELKÉ HYDČICE

 

První jarní kolo  odstartovalo  seriál odvetných zápasů z podzimu  a hned přineslo jedno velké překvapení. Bylo to na úkor lídra tabulky Sokola Měčín, který po ve čtrnáctém kole tohoto ročníku okresního přeboru poprvé prohrál. Tento husarský kousek se podařil na svém hřišti fotbalistům Tatranu Velké Hydčice. Na druhé místo se po té, kdy toto místo zaujímaly Nezamyslice a jejich duel na hřišti v Horách Matky Boží byl pro nezpůsobilý terén odložen  se vyhoupl Svatobor Hrádek  a snížil tak desetibodový odstup mezi Měčínem a jeho pronásledovateli.  Velkou radost udělali hráči Startu Dešenice svým příznivcům,  kteří  po sérii neúspěchů na domácím hřišti na kterém naposledy bodovali na podzim 13.září získali plný počet bodů výhrou nad svým rivalem z Janovic. 

 

 

VÝSLEDKY

 

Dešenice  - Janovice 3: 0 ( 2: 0)

O svém vítězství se domácí zasloužili v prvním poločase ve kterém měli více ze hry  a  dvěmi vydařenými pro diváky pohlednými góly svým matadorů  Michala Poupy a Jiřího Hvězdy . Oba kanonýři se střelecky prosadili  po té , když  pohotové střely z jejich kopaček z voleje jako přes kopírák  skončily v horním růžku janovické branky.  V úvodu druhé  půle která již byla vyrovnaná vzal naději hostující Dukle třetí gól  v jejich síti přidal opět  Michal Poupa , který byl faulován v jejich pokutovém území a sám penaltu úspěšně proměnil.  Závěr zápasu se již odehrával v domácím oslabení, když po dvou žlutých kartách musel předčasně odejít ze hřiště  Jiří Poupa.   

Branky: 10. a 48(PK) Poupa Michal , 40. Hvězda Jiří; Rozhodčí: Hájek; ŽK: 3:3; ČK:  1 : 0 Poupa Jiří  po 2ŽK ; diváků   60

 

Hrádek  - Železná Ruda 4: 1 ( 1: 1)

Hosté překvapili a byli domácím v první půli téměř vyrovnaným soupeřem.  Svatobor se nemohl dostat do tempa  a klid do jejich řad přinesl na počátku  druhé třetiny hrací doby  Václav Holeček který vydařenou  střelou poslal domácí do vedení. Ve 39.minutě hosté rozehrávali standardní situaci po které domácí obrana zaspala a hosté srovnali stav první půle na 1:1. Se závěrem prvního poločasu začali hostům ubývat síly  což se projevilo ještě výrazněji po přestávce kdy domácí zcela ovládli hru a fyzicky i herně svého soupeře přehrávali a nebýt výborného výkonu gólmana hostů, který zlikvidoval i samostatný nájezd Libora Kutila mohlo být jejich vítězství daleko výraznějším brankovým rozdílem.

Branky: 32. Holeček Václav,  50. Holeček Radek, 58. Kutil Libor, 82. Adamec Tomáš – 39. Ngo Minh Tiep; Rozhodčí: Bošek; ŽK: 1:4; diváků   80 

 

V. Hydčice -  Měčín 2: 0 ( 1: 0)

Petr Kotrba

Za krásného jarního počasí se na hřišti ve Velkých Hydčicích odehrálo na první jarní kolo pěkné utkání. Obě mužstva hrála aktivně a již v 5. min. otevřel skóre domácí Pintíř střelou z 25 metrů k pravé tyči hostující branky. Jinak byla hra v prvním poločase vyrovnaná. Ve druhé půli se hosté snažili vyrovnat stav utkání a byli  v počátku aktivnější , ale domácí je do vyložené šance nepustili, naopak sami rozhodli v 64 min. Tyrpeklem , po rychlém protiútoku , že body zůstanou ve Velkých Hydčicích a zvýšili vedení na konečných 2:0. V samotném závěru ještě domácí neproměnili několik slibných šancí , ale po zásluze se radovali z vítězství.

Branky: 5. Pintíř Radek, 64. Tyrpekl Vladimír; Rozhodčí: Balák ; ŽK 3 : 0; diváků  40 

 

Mochtín B -  Horažďovice B    5: 1 ( 2: 0) 

Velmi slušně hraný zápas  který skončil zaslouženou výhrou domácí rezervy. Za hosty dal čestný úspěch v 61.minutě Miroslav Lavička.

Branky: Nový Luboš, Břečka Miroslav, Zoubek Pavel, Sysel Petr, Voráč Jan - Lávička Miroslav; Rozhodčí: Abraham ; diváků: 50, hráno bez karet

 

Sušice B  - Bezděkov 0: 0 ( 0: 0) 

Josef Dulka

Za pochmurného "anglického" počasí bylo v Sušici k vidění velice bojovné utkání. Obě mužstva předváděla hru ze zajištěné obrany a snažila se hlavně neudělat chybu, i proto bylo brankových situací jako šafránu. Jediné vážnější ohrožení branky za celý zápas byla standartní situace domácích v prvním poločase. Dobře umístěnou střelu k tyči však bezděkovský gólman Červenka vyrazil na roh. Remíza je pro obě mužtva spravedlivá. Nutno pochválit skvěle připravené hřiště v Sušici, na kterém vůbec nebylo znát nevlídné počasí posledních dní.

Rozhodčí: Javorský, ŽK: 0:1, Diváků: 40

Sestava Bezděkova: L. Červenka - P. Panuš, Z. Svoboda, P. Dums, J. Ouda - P. Bače, L. Hořejší, P. Ouda ml., O. Teska - A. Zhvakin (85. Šperer), V. Valečka (88. Souček)

 

Veřechov  - Vrhaveč 1: 0 ( 0: 0) 

Překvapivý úspěch domácího týmu  který se po vyrovnaném prvním poločase musel vyrovnat se ztrátou zraněného stopera . Hosté  získali převahu, ale paradoxně to byli domácí kteří využili chyby v jejich obraně a pět minut před koncem vstřelili vítěznou branku. 

Branky: 85. Podzimek Josef; Rozhodčí: Blaheta; ČK: 1:1 ; diváků: 50

 

Hory Matky Boží – Nezamyslice  - odloženo

Utkání bylo po dohodě obou týmů pro nezpůsobilý terén odloženo na velikonoční pondělí 13.dubna

 

 

 

 

 1.  Měčín             14  12   1   1   43: 15    37 ( 19)

 2.  Hrádek            14   8   4   2   39: 17    28 (  7)

 3.  Nezamyslice       13   8   3   2   35: 18    27 (  6)

 4.  Vrhaveč           14   7   3   4   29: 21    24 (  3)

 5.  Bezděkov          14   6   4   4   38: 31    22 (  1)

 6.  V. Hydčice        14   5   3   6   20: 20    18 ( -3)

 7.  Janovice          14   5   3   6   24: 27    18 ( -3)

 8.  Veřechov          14   5   3   6   16: 23    18 ( -3)

 9.  Sušice B          14   4   4   6   24: 30    16 ( -5)

10.  H. M.  Boží       13   5   0   8   28: 31    15 ( -3)

11.  Dešenice          14   4   2   8   28: 37    14 ( -7)

12.  Železná Ruda      14   4   2   8   29: 41    14 ( -7)

13.  Mochtín  B        14   4   1   9   23: 34    13 (-11)

14.  Horažďovice B     14   3   1  10   32: 63    10 (-11)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

TÝNECKÝM SE V ODVETĚ DAŘILO

 

S vysokou prohrou  6:1 se vrátili Týnečtí na podzim ze hřiště z Kvasetice. V prvním jarním kole  měli příležitost v domácím prostředí tento neúspěch odčinit a nutno dodat, že se jim to podařilo, i když na re zůstali z podzimu ještě se Sokolem Kvasetice v mínusu  o dvě branky.  Smolný zápas stejně jako na podzim v Kolinci kde prohrály 4:3 Bolešiny doma, když by výsledku vzhledem průběhu hry slušena minimálně remíza. V Měcholupech hrál lídr tabulky který nenechal  nic náhodě a dvěma góly V.Kláska a dalšími úspěšnými trefami hráčů z kádru áčka  brankáře Hermanschaka z penalty a Patscha  si v tabulce udržel vedení na skóre. Největší soupeř Žihobce doma dosáhl povinné výhry nad  sestupem ohroženým celkem z Velhartic,  i když vítěznou branku dal kanonýr Lemberger až čtyři minuty před koncem . Myslív hostil doma Neznašovy a stejně jako na podzim i doma se s tímto soupeřem o body  dělil. Hráči Myslíva přitom měli hodně na kahánku, když vyrovnávající branku dali v poslední minutě druhé půle.

 

  VÝSLEDKY

 

Bolešiny  - Kolinec 1: 2 ( 0: 2)

Nováček soutěže sehrál  smolný zápas.  S Kolincem měli více ze hry , i brankových příležitostí , ale ty na rozdíl od hostů nedokázali proměnit. Čestný úspěch za domácí dal  v 83.minutě Roháč, který si naběhl na  kolmou přihrávku a z hranice pokutového území podle brankáře poslal míč do branky hostů.

Branky: 83. Roháč Jan   – 23. Hanus Josef, 32. Kohout František , hráno bez karet; diváků    40

 

Týnec -  Kvasetice 4: 1 ( 3: 0) 

Třetí tým tabulky se představil na hřišti na Týnci ve velmi dobrém světle. Zejména v prvním poločase hrál dobrý kombinační fotbal , ale v obraně se dopustili hosté chyb které Týnec dokázal do přestávky potrestat třemi góly. Zvrat v utkání se nabídl pro hosty po změně stran,  kdy při trestném kopu  domácí  špatně postavili zeď a zkušený Josef Hanzlík  snížil na 3:1.  Jasno do  nervózního závěru dal Lukáš Havránek který svým druhým střeleckým úspěchem v tomto duelu  vítězství svých barev pečetil.

Branky: Havránek Lukáš 2, Kubový Petr, Janoušek Karel - Hanzlík Josef; Rozhodčí: Simbartl; ŽK: 5:3 ; diváků   30

 

Měcholupy -  Chanovice B 2: 4 ( 1: 2) 

Hosté byli fotbalovější a vedli od 22.minuty z nařízené penalty jejímž úspěšným exekutorem byl brankář  Hermantchak. Domácím se podařilo po té kdy Chanos zvýšil ve 40.minutě na 0:2 ještě do poločasu snížit Lukášem Blahoušem.  Při  trošce  štěstí , kdyby Petelík za tohoto stavu zakončil své sólo na 2:2 mohl zápas ještě zdramatizovat. Nestalo se tak, hosté  ještě dvakrát skórovali a za Měcholupy snížil další Lukáš  tentokráte Jakubec na konečných 2:4.

Branky: 43. Blahouš Lukáš , 85. Jakubec Lukáš – 22.(PK) Hermanchak Ivan, 40. Patsch Robert, 66. a 78. Klásek Vojtěch ,  ŽK: 0:1; diváků   30

 

Myslív -  Neznašovy 1: 1 ( 0: 0)

Jiří Moravec

Na těžkém terénu, který nepřál kombinační hře se hrála vyrovnaná hra. Domácí se dostali ve 42.minutě  do vedení po hlavičce Nováka, ale rozhodčí správně gól neuznal pro ofsajd. V druhé půli se v 57.minutě  po penaltě dostaly do vedení Neznašovy . Domácí na vedoucí branku dokázali odpovědět až v poslední minutě kdy pro sebe zajistili alespoň bod.

Branky: 90. Moravec Jiří – 57. Žák Miroslav; Rozhodčí: Husník; ŽK: 1:1; diváků   50 

 

Žihobce  - Velhartice 3: 2 ( 2: 1) 

Luboš Peleška

Povinné vítězství domácích se tentokrát rodilo velmi obtížně. Hosté byli od začátku aktivnější a jejich úsilí přineslo poměrně brzy vedoucí gól, kdy dlouhý aut až na hranici malého vápna prodloužil k zadní tyči domácí branky Antonovics. Teprve pak se domácí probudili a začali hru vyrovnávat. Vytvořili si i několik šancí, ale ujala se až střela Drobného po jeho předchozím brejku. Další branku přidal Leberger, poté co si nejprve zpracoval výkop svého brankaře, pak se s míčem protáhl mezi stopery a vybíhajícímu brankaři hostů nedal šanci.

Druhý poločas měli více ze hry hosté, a podařilo se jim zásluhou Pilíka vrovnat. Domácím dlouho nedařilo vymanit se z velhartického tlaku. V závěru zápasu se jim ale povedlo několik úniků a jeden z nich se jim podařilo proměnit zásluhou M.Lembergera.

Rozhodčí: Abraham Josef

Branky: 23. Drobný Milan , 34. a 86. Lemberger Martin , - 10. Antonovics Andrej,  61. Pilík Lubor;  ŽK 1:1; Rozhodčí: Abraham; diváků 60.

 

Nalž. Hory Luby B 0: 4 ( 0: 1) 

Posílený kolektiv hostů  se po vyrovnaném prvním poločase prosadil  třemi góly v posledních 17.minutách hry.. Lubská rezerva se ujala vedení gólem do šatny v poslední minutě  první půle. Domácí za tohoto stavu měli výhodu pokutového kopu který  ale A.Jedlička neproměnil a to se sejim stalo osudné.

Branky: 45.,73 a 87. Bešta , 75. Javorský Josef(PK); Rozhodčí: Bureš M., Beneš, Dykalov; Delegát: Lecjaks; ŽK: 0:2 , diváků: 50.

 

Hradešice B  - Malý Bor 0: 4 ( 0: 1) 

Místní derby přineslo vyrovnanou hru . Zatím co v tomto duelu hostům vyšla koncovka domácím se v zakončení trápili a  také proto odjeli hosté s čistým kontem.  Hodně jim pomohla rychlá vedoucí branku kterou dal ve  úvodní minutě střelou ze 30 metrů Josef Heřman. Vítězství pečetil z trestného kopu minutu před koncem na 0:4 Vaněk.

Branky: 1. a 60. Heřman Josef , 51. a 89. Vaněk Luděk ,; Rozhodčí: Brůha; ŽK: 2:3 ; diváků: 100.

 

 

  1.  Chanovice B       14  10   2   2   49: 20    32 (  8)

  2.  Žihobce           14  10   2   2   36: 21    32 ( 14)

  3.  Kvasetice         14   8   3   3   30: 20    27 (  6)

  4.  Luby B            14   7   2   5   37: 23    23 (  2)

  5.  Malý Bor          14   7   2   5   29: 21    23 (  2)

  6.  Týnec             14   6   3   5   26: 27    21 (  0)

  7.  Nalž. Hory        14   6   2   6   35: 44    20 ( -1)

  8.  Měcholupy         14   5   2   7   28: 29    17 ( -4)

  9.  Kolinec           14   5   1   8   30: 40    16 ( -5)

 10.  Myslív            14   3   6   5   25: 31    15 ( -6)

 11.  Hradešice  B      14   4   3   7   22: 35    15 ( -6)

 12.  Neznašovy         14   3   4   7   19: 22    13 ( -8)

 13.  Velhartice        14   3   4   7   29: 37    13 ( -8)

 14.  Bolešiny          14   1   4   9   13: 38     7 (-14)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku