Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
TĚŽKO NA CVIČIŠTI, LEHKO NA BOJIŠTI

TĚŽKO NA CVIČIŠTI, LEHKO NA BOJIŠTI

Pět přípravných zápasů má v plánu odehrát TJ Bezděkov, který se připravuje na jarní část okresního přeboru. V  předposledním přípravném  zápase  sehrál na hřišti Sokola Mrákov . Domácí jsou účastníky 1.B třídy skupiny A ve které  po podzimu figurují na osmém místě. Utkání se hrálo na velice podmáčeném terénu tréninkového hřiště domácích. Na takovém to terénu by určitě mistrovské utkání nebylo sehráno, ale terén byl pro obě mužstva stejný.K tomuto zápasu Bezděkovští opět nenastoupili kompletní a i ve čtvrtém přípravném duelu prohráli, i když  tentokráte byli k úspěchu  s favoritem velmi blízko.

Sokol Mrákov - TJ Bezděkov 3:2 (2:1)

Po úvodním seznamování se s terénem hosté prohrávali  1:0. Na vedoucí branku záhy odpověděli brankou  Luďka Hořejšího. Poté Bezděkov si dokázal vytvořit  několik dalších velkých šancí, ale bez úspěchu.Naopak byli to domácí kteří do přestávky šli opět do vedení. Ještě v první půlce odstoupil ze zápasu Zbyněk Svoboda a místo něj na hřiště přišel do pole i druhý gólman  Míra Tuček. Na 2:2 vyrovnal po přestávce  Petr Bače, který doklepl míč do prázdné branky po centru M. Tučka. V  zápasu se podařilo Mrákovu  dát vítěznou branku .

Sestava Bezděkova : M. Tuček, Červenka, P. Panuš, Z. Svoboda, T. Souček, J. Ouda, P. Bače, P. Dums, L. Hořejší, O. Teska, P. Ouda st., M. Hlaváček

Branky za hosty: L. Hořejší, P. Bače

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku