Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
LIKVIDAČNÍ ZÁKROK ZÁPAS ROZHODL, tvrdí sušický kouč

LIKVIDAČNÍ ZÁKROK ZÁPAS ROZHODL,

tvrdí trenér Sušice Melka

Yvetta Musílková

Po dlouhé době se lubským fotbalistům podařilo doma bodovat. A to v sobotu v úvodním jarním kole I.A třídy na úkor Sušice,   kterou už neporazili hodně dávno. 

„Začátek zápasu patřil nám. Pak se to ale otočilo a  hosté nás především ze standardních situací přehrávali. Sušický Hubáček to z trestných kopů umí  a Sušicekvalitní hlavičkáře také má. Inkasovali jsme branku, i když jsme se rozčilovali,  asi regulérní byla, pomezní byl blíž a  lépe to viděl než my ze střídačky,“ ohlédl se za prvním poločasem trenér TJ Start VD Luby Karel Šůs, který byl s výkonem týmu přesto spokojený. „Ovšem  dohrávali jsme na devět lidí a to musí být znát. Ale kluci si sáhli až na dno, řekli jsme si, že do zápasu dáme všechno a to také hráči splnili,“ dodal lubský kouč, který je moc rád, že se jeho svěřencům po delší době podařilo doma konečně bodovat. „Start do sezony je vždy velmi důležitý, výhra mančaft dokáže nakopnout. Navíc vítězství nad Sušicí je pro nás velmi cenné, vždyť jsme ji neporazili možná deset let,“ dodal  trenér Lub, kterého zároveň mrzí zranění sušického Kočího. „Mrzí mne zranění každého hráče. Ale je to fotbal, přitvrdilo se v něm hodně. Náš Turner  také nedohrál a kvůli  zranění kotníku  si několik týdnu nekopne,“ dodal.   

„Do Lub jsme přijeli vyhrát. Co k tomu  vůbec říct?   Likvidační zákrok na našeho  Radka Kočího byl  rozhodujícím okamžikem celého zápasu.  Nikdo se už pak nemohl soustředit na hru, každý byl myšlenkami u Radka Kočího, nevěděli jsme, jak na tom je. Od toho se pak všechno odvíjelo, kluci neudrželi nervy na uzdě, začali diskutovat, šli jsme do deseti a bylo hotovo,“ uvedl trenér TJ Sušice František Melka, který i přes zmiňovanou situaci nebyl spokojený s výkonem svého týmu. „Hráli jsme špatně. Zpočátku jsme se víc než na hru soustředili na osobní souboje. Nakopávali jsme jen dlouhé míče. Sice jsme se po vedoucím gólu trochu uklidnili, začali jsme hrát to své, ale pak přišlo odstoupení Kočího, zanedlouho vyloučení kapitána a všechno se nám  sesypalo,“ konstatoval Melka.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku