Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL 14. - 15.3.

PŘÍPRAVNÝ  FOTBAL  14.-15.3.

 

ŠVIHOV  SE PILNĚ PŘIPRAVUJE

Dva týdny chybí do zahájení jarní části fotbalové 1.B třídy . Lídr tabulky této soutěže  FC Švihov po čtvrtečním zápase na umělce ve Zruči se Sokolem Blovice čekala  v sobotu další prověrka stavu přípravy  v podobě duelu se soupeřem ze  Střížovic.

FC Švihov - Střížovice   2 : 0 (2 : 0)

Domácí šli do vedení ve 42.minutě , kdy Kowalski krásným centrem z levé strany našel Zadražila a ten nekompromisně hlavou zavěsil. O minutu později  po samostatném útoku Jan Zdrahal před pokutovým územím vypálil a trefil přesně šibenici  hostů a zvýšil na konečných 2:0.

Branky : 40 Zadražil,43 Zdrahal Jan . Rozhodčí : Bureš Michal

Sestava Švihova  : Zdrahal L., Žák, Havlíček, Osvald, Zadražil, Zdrahal J., Beránek, Šptenka, Kowalski, Brož, Svoboda, (Neubauer, Patočka) ´

„ Do zápasu jsme nastoupili v kombinované sestavě, bez brankáře Hromady,obránce Kudjaka, záložníka Čížka a Vrby a útočníka Biedermana“ řekl nám trenér Švihova František Maršálek , který k utkání hraném na hřišti v Ježovech dále uvedl : „ V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas . Nám se nepodařilo proměnit několik šancí,když ty největší v 15.minutě Špatenka a ve 31.minutě si před brankou hostů dávali přednost Zdrahal se Svobodou a nakonec se smál hostující gólman.“ Švihovský kouč byl přesto nakonec s prvním poločasem spokojen, když dvěma slepenými góly v těsném závěru této části hry vytěžil jeho tým vedení.“ Ve druhé půli jsme měli více ze hry,  výsledek se již však neměnil. Zápas odřídil výborným výkonem rozhodčí Michal  Bureš“  vysekl trenér František Maršálek pochvalu na adresu talentovaného fotbalového arbitra.

 

Nezamyslice -  Kladruby    3 : 1 (1:0)

Domácí nastoupili teprve ke svému druhému  jarnímu utkání, když ten první sehráli na umělce v Blatné  s týmem z Pačejova a ve velmi kombinované sestavě prohráli 1:4 (0:1).

Trenér Nezamyslic Milan Janda : „ Na zápas s Kladruby  jsem měl k dispozici do hry třináct hráčů. kteří na velmi dobré terénu hráli pohledný fotbal“ pochvaloval si trenér hru svých svěřenců , který si zároveň na jejich adresu postěžoval: „Nebyl jsem spokojen s velmi malou produktivitou v koncovce a  to bylo také důvodem toho, že hosté mající  v nohách třídenní soustředění  uhráli přijatelný výsledek, když v poslední minutě snížili z penalty“.    

Branky domácích :  Musil O. 2, Aschenbrenner J.

Poslední přípravné utkání sehraje druhý tým tabulky v neděli 22.3. od 15.00 hod, soupeřem bude mužstvo z MALENIC ( OP Strakonicka)

 

 

So Nalžovské Hory - TJ H.M. Boží - 1 : 6 (0 : 3)

R. Bernard

Na suchém trávníku v Nalžovských horách sehráli hosté první přátelák před jarními odvetami OP. I když přijeli v kombinované sestavě a pouze s 10 hráči, tak předváděli slušný fotbal. Domácí hostům zapůjčili 1 hráče, aby byl počet fotbalistů vyrovnán. Hosté se ujali vedení po utěšené akci z levé strany od Z. Hoffmanna, když chladnokrevně zakončoval P. Halas. Druhou branku přidal pro změnu Z. Hoffmann a třetí po pěkné kombinaci útočník zapůjčený od domácích (Jedlička). V průběhu I. poločasu odkulhal pro zranění stoper J. Brabec, a tak i poslední střídající zkušený hráč na lavičce domácích byl zapůjčen soupeři, jež zaujal místo předstopera. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a větší jistota na kopačkách byla na straně hostí. I když hosté dohrávali pro zranění dalšího stopera v 10 hráčích zhruba 25 minut, tak přidali další branky. Ve druhé půli se dvakrát prosadil po brejkových akcích nejlepší hráč na hřišti - L. Bernard. Za stavu 0 : 4 věnoval, sudí z řad hostů, penaltu domácím, ale jejich útočník odmítl svou příležitost a branku přestřelil. Na 6 : 0 zvyšoval i druhý zapůjčený hráč od domácího celku po pěkné akci hostů. Čestný úspěch vstřelil 5 minut před koncem útočník domácích, jenž napravil svůj neúspěch při pokutovém kopu. V brance hostí několikrát podržel svůj tým L. Waldmann.

 

 

SK Kdyně 1920 - Sokol Mochtín B 4:1 (3:0).

Domácí byli lepší, měli převahu.Čestný gól Mochtína zaznamenal až za stavu 4:0 Jan Voráč.

 

 

 

Luby B -  Nýrsko(komb.)   0 : 1 (0 : 0)

Rozhodčí: Vondráček

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku