Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KLATOVY V GENERÁLCE ZCELA PROPADLY

KLATOVY V GENERÁLCE ZCELA PROPADLY

Yvetta Musílková

Fotbalistům Klatov generálka na jarní boje v divizní skupině A nevyšla. Podlehli v utkání zimního turnaje v Plzni Doubravce, Memoriálu Josefa Ibermajera,  účastníkovi I.A třídy z Křimic.

Křimice – TJ Klatovy 4:0 (2:0).

Sestava Klatov: Herman (46. Lorenc) – Ježek (46. Bouberle), Hovorka, Kotáb, Brůha – Hadraba, Voldřich, Meszáros, György (46. Beneš), Matějka (46. Voráček) – Pavlík.

„My jsme hráli fotbal a Křimice střílely góly,“ konstatoval velmi zklamaný trenér TJ Klatovy Jiří Toman. „Vždyť jsme soupeře v úvodních pětadvaceti minutách hry nepustili na naši polovinu hřiště. Střelecky jsme ale  zcela vyhořeli,“ dodal kouč. „Křimice jsme měli převálcovat rozdílem třídy. Rozdíl třídy vidět byl, ale pokud se týká  našeho zahazování šancí,“ rozčiloval  se. „Není to ani trochu povzbudivé  několik dnů před startem divizního jara. Hlavně po psychické stránce, musíme se ale dát do kupy, vždyť v neděli nás už čeká ostrá bitva,“ řekl Jiří Toman, který má nyní napilno, hodlá  totiž během několika dnů změnit systém hry. „Vždyť to vůbec nefungovalo, především obrana byla s plněním své funkce na štíru,“ vysvětlil klatovský lodivod, který  také bedlivě sledoval nové tváře v dresu Klatov.  „Hadraba má určitě své kvality,  na jeho herním projevu byla ale znát určitá nesouhra s ostatními, což je myslím jen otázka času. Poprvé hrál Brůha, který k nám přišel na hostování z Horažďovic. Má rezervy v kondičce, protože byl zraněný, ale věřím, že až fyzické manko smaže, bude pro náš tým přínosem,“ řekl na adresu posil trenér Klatov. Jeho svěřenci vstoupí do divizního jara v neděli 15. března na hřišti pražské Admiry.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku