Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ÚSPĚŠNĚJŠÍ BYLY ROZEHRANĚJŠÍ ŽICHOVICE

ÚSPĚŠNĚJŠÍ BYLY ROZEHRANĚJŠÍ ŽICHOVICE

 

V neděli se v  Žichovicích  se hrál na solidní hrací ploše poměrně kvalitní zápas odpovídající stupni herní rozehranosti obou celků. Začátek patřil rozehranějším domácím hráčům, kteří již  tento víkend hrají první mistrovské utkání doma s Rozvadovem

Žichovice -  Strážov  2 : 1 ( 1 : 1 )

Než se diváci stihli rozkoukat, po nedorozumění v obranné řadě Strážova vedli 1 : 0. Hostům  trvalo více než čtvrthodinu  než   se  dostali do hry. Po té jim podařilo hru vyrovnat a byli účastníkovi 1.A.třídy rovnocenným soupeřem. Z řady slibných příležitostí jsme využili jen jedno přečíslení a po ideální akci středem hřiště připravil snadnou branku pro Lorence Tomáš Matějka.Tempo hry trochu ovlivnilo několik střídání hráčů na obou stranách a po několika šancích se nakonec z vítězství radovali domácí hráči,když dokázali využít přečíslení po zbytečné ztrátě míče ve středu hřiště.

Branka za Strážov  :  35. - Lorenc

Rozhodčí :  Bala P.

Sestava  Strážova : Javorský, Michel, Čížek, Helm,Chaluš, Matějka T., Matějka V., Vítovec, Franc, Janka, Lorenc.Střídali : Paleček, Duchek, Mayer, Presl P.

 „ Bylo to naše první utkání zimní přípravy na celkem slušném terénu .Utkání splnilo svůj účel a ukázalo nám věci , na kterých je třeba zapracovat.Jinak mohu být celkově s výkonem mužstva spokojen „ zhodnotil  tohoto přípravného duelu trenér Strážova Petr Presl.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku