Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Zimní turnaj Blatná Cup – SUŠICE SI ODVEZLA PRVNÍ MÍSTO

Zimní turnaj Blatná Cup – poslední kolo

 

 SUŠICE VYHRÁLA  TURNAJE V BLATNÉ  

 

Čtvrtý ročník zimního fotbalového turnaje v Blatné  kterého se zúčastnily dva týmy z Pošumaví Hradešice a Sušice již patří historii. O víkendu bylo  na programu poslední kolo . Pozoruhodného úspěchu v silně obsazeném turnaji dosáhla Sušice. V posledním duelu jí čekal souboj o celkové prvenství a Nepomukem. Tým z města na Otavě si vedl na výbornou a těsnou výhrou si zajistil  celkové prvenství  v tomto ročníku. Pro Sušici to byla poslední příležitost  před ostrým startem jarní části . Již tuto sobotu v 1.A třídě je čeká  derby v Lubech s domácím Startem.

Triumf Sušice ještě podtrhl jejich kanonýr  Radek Kočí,který má velkou zásluhu na tomto úspěchu a byl po právu vyhlášen nejlepším střelcem turnaje.

Druhý tým z Pošumaví Sokol Hradešice na tomto turnaji výsledky nepřesvědčil a skončil v tabulce na posledním místě. Přesto Hradešickým možnost využití k  herní rozehranosti  na umělé trávě by se měla  projevit pozitivně na jarních výkonech v soutěži o mistrovské body. Ještě před tím sehrají   poslední přípravný duel  Hradešice 21.3.2009 ve s Velkými Hydčicemi Na hřišti soupeře.

 

Nepomuk – Sušice  0 : 1 (0 : 0)

Zápas o celkové prvenství v turnaji Sušice zvládla, ale nebylo to rozhodně nic jednoduchého. Hrál se bojovný fotbal, kdy se bojovalo o každý metr na hrací ploše a obě mužstva se jen velmi těžko dostávala do šancí. Šťastnější byli nakonec Sušičtí , kdy po hezké křídelní akci prostřelil brankáře domácích nejlepší střelec turnaje Radek Kočí.

Branky : Kočí Radek

Sestava Sušice : F. Míček, L. Junek, J. Sládek, T. Marek, P. Kodýdek, J. Melka/46.min M. Kotrba/, P. Hubáček, F. Hrach, J. Kysilka/46.min L. Marek/, R. Kočí, M. Budil/46.min M. Hupka/

Trenér František Melka(Sušice) : „ Poslední zápas před ostrým startem do sezóny jsme zvládli. Musím pochválit celé mužstvo za přístup k těmto zápasům, vyzdvihnout chci obrannou práci celého týmu, protože jsme za celý turnaj inkasovali pouze tři branky a doufám, že v nastoleném trendu budeme pokračovat.“

 

 

Pořadatelé gratulují k prvnímu místu Sušici. Foto: Jan Škrle

 

Sokol Hradešice–Milín 1 : 4 (1:1)

Milan Černík

     Oslabené Hradešice měly na lavičce náhradníků pouze dorostence St. Přerosta. V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, tutovku neproměnil již v 1. minutě V. Kotiš a další šanci spálil v 5. min. P. Řezáč. Hosté se ujali vedení po "samostatném nájezdu" , když domácím nevyšla ofsajdová past. Hráči Milína pak v průběhu zápasu několikrát vystřídali a ve druhém poločase byli lepším týmem. Do šancí se dostávali zejména po chybách Hradešic v rozehrávce a dokázali je zejména v závěru utkání proměnit. Nejlepším hráčem Hradešic byl dorostenec Jan Hnojský, který svůj výborný výkon korunoval brankou ve 43. minutě, kdy 2 x po sobě oklamal ve vápně dva  protihráče a poté chladnokrevně zakončil.

Sestava Hradešic:M. Šůs, M. Heimlich, P. Řezáč, M. Hlaváč, V. Hlaváč, J. Hnojský, Fr. Šašek, Zd. Frančík, O. Starec, V. Kotiš (J. Přerost), M. Florian

Branky: 43. Hnojský - 37. Bejček, 63. Kunt, 77. Havelka, 89. Lundák Rozhodčí Linhart, ŽK 1:1 Milan Černík

 

 

Konečná tabulka 4. ročníku:

 

1. Sušice         7 5 1 1 17:3      16

2. TJ Blatná      7 4 3 0 13:8      15

3. Milín          7 3 2 2 15:10     11

4. Písek dor.     7 3 2 2 17:15     11

5. Čížová         7 3 1 3 22:13     10

6. FK Nepomuk     7 2 1 4 8:10       7

7. Sokol Bělčice 7 2 1 4 6:18        7

8. Hradešice      7 0 1 6 6:27       1

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku