Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Na dorosteneckém turnaji ve Straubingu startoval celek Sokola Běšiny

DOROST SOKOLA BĚŠINY SI ZAHRÁL VE STRAUBINGU


Dorosteneckého turnaje v německém  Straubingu kterého se účastnily týmy hrající  okresní a krajské soutěže  obohatila  účast  jediného zahraničního týmu . Pošumaví zde reprezentovali hráči Sokola Běšiny.

„ Jako nováček tohoto turnaje jsme podali vcelku kvalitní výkon. Pro hráče byla účast v Bavorsku na špičkově zorganizovaného halového turnaje bezesporu cenná  zkušenost“ řekl  nám z účasti dorostenců Sokola Běšiny Milan Denk st. ,  jeden z trojice realizačního týmu která se na zabezpečení běšinského kolektivu v Německu podílela.

Výsledky běšinského kolektivu :

Základní skupina (A):

Sokol Běšiny – TSV Frontenhausen 0:1
Běšinští byli  zaskočeni plnou halou diváků, špičkovým zázemím haly a také pro ně  nezvyklých rozměrů  halového hřiště. Do zápasu vstoupili aktivně,  vytvořili si několik šancí ale nedokázali je proměnit. Soupeř však naše zaváhání v úvodu potrestal a v polovině utkání vstřelil jedinou branku tohoto duelu.  
RSV Walchsing – Sokol Běšiny 1:1
Běšiny začaly aktivní hrou  , která soupeře zaskočila, ale brankář RSV byl vždy na místě a svůj tým podržel. Na vedení RSV  odověděli Běšinští  vyrovnáním, když překvapivá střela M. Vališe skončila za zády brankáře z Walchsingu. Tento stav vydržel až do konce utkání.
Straubing I – Sokol Běšiny 3:0
Favorizovaní domácí nastoupili do zápasu velmi aktivně .  Hned v úvodu si vypracovali několik golových příležitostí, ale zužitkovat se jim podařilo po polovin hrací doby, kdy pohotový útočníci dokázali vsítit úvodní branku a dalšími dvěma góly pečetili svoje zasloužené vítězství.

Utkání o 9.místo
Sokol Běšiny – TSV Frontenhausen 4:1
V souboji o deváté místo narazili  Běšinští opět na soupeře ze základní skupiny. Utkání probíhalo výhradně v režii týmu z Pošumaví .  , hrálo se výhradně na polovině hřiště TSV kdy postupně skorovali F. Mayer (2), O. Vítovec a M. Vališ . Běšinští nedali TSV mnoho prostoru  k ohrožení  své svatyně  a jedinou branku inkasovaly až  v závěru zápasu.
Realizační  tým Sokola Běšiny Vacek Pavel  ml. Vacek Pavel st. a Denk Milan  st. se shodl že nejlepší výkon z jejich svěřenců  odvedl O. Vítovec.

 

Dorost Sokola Běšiny na turnaji ve Straubingu . Horní řada z leva: M.Šidivý, M. Pojar, R. Madera, D. Mayer, P. Vacek, M. Vališ, M. Denk st. Dolní řada z leva: M. Skřivan, O. Vítovec, L. Taitl, J. Vališ, F. Myaer, M. Denk ml.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku