Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
REZERVA ÚSPĚŠNĚ SUPLOVALA ZA KLATOVSKÉ ÁČKO

REZERVA  ÚSPĚŠNĚ SUPLOVALA ZA  KLATOVSKÉ ÁČKO

  Oteplení a následná obleva před tímto víkendem způsobily, že se neodehrála řada domluvených přípravných i pohárových utkání.Improvizovat musel i klatovský fotbalový oddíl. V sobotu odpadl rezervě zápas Bílucké ligy a vzhledem k nabitému programu Áčka,které v pátek večer sehrálo těžké utkání s Kötztingem , padlo rozhodnutí , že nedělní klání s Přešticemi na turnaji  v Plzni absolvuje B tým mužů.

Záložní tým  Klatov  který se tvoří  v tomto přípravném období za pochodu přivezl do Plzně trenér Karol Žák  bral tuto šanci jako první možnost kvalitnější konfrontace s družstvem z vyšší soutěže. „Poprvé se sešla sestava téměř kompletní, doplněná dvěma hráči z divizního týmu. Chyběli nemocní Tribula se Zazvonilem  a zaneprázdnění Ježek s Dvořákem“ uvedl kouč klatovské rezervy , který byl rovněž spokojen s tím, že proti týmu hrající krajský přebor po první půli jeho tým vedl : „    Čtrnáctičlenný kádr si s chutí letos prvně zahrál na přijatelném  povrchu a chuť do hry se projevila poločasovým  vedením“

Klatovy   B   - Přeštice    1 : 1 (1 : 0)

Vyrovnaný průběh prvního poločasu potěšil, oba týmy měly na svých kopačkách po dvou tutovkách,vždy se vyznamenali brankáři. Po kombinaci středem v 31.minutě ustál penaltový faul Tomáš Pergl  / zatím hráč Kolovče /, a v těžké pozici se prosadil střelou pod brankářem.

    Do druhého poločasu vstoupili klatovští s trojnásobným  prostřídáním  a na kvalitě hry to trochu ubralo. Soupeř se záhy prosadil, po chybě Hromady, který nedůrazně řešil odkop ze skrumáže, obstřelil Přeštický Veleman vše, co před ním stálo a v 51.minutě byl stanoven konečný stav 1:1.  Mírná převaha Přeštic se více projevila v poslední čtvrthodině, kterou Klatovy dohrávali bez jednoho hráče v poli, ke vstřelení branky si ale příležitosti nevypracovali.

 Branky:   T. Pergl - Veleman .

 Sestava Klatov :  Herman - Hromada, Kraus, Kováč , Kotáb - Voráček, Oldřich ,Cihelka  - Prokopec, Pergl, Lukeš. Do  hry  po  přestávce zasáhli rovněž   Zahradník a  A. Popelka.

 Klatovský trenér Karol Žák byl po zápase spokojen  s výsledkem, ne už tak s předvedenou hrou v druhém poločase. „ Byla vidět velká nesouhra, v utkání nastoupili všichni hráči, se kterými se do jarních bojů počítá, včetně zkoušených posil  Cihelky ze Švihova, Prokopce ze Lnářů a střelce naší jediné branky  Pergla z Kolovče“ řekl Karol Žák a  dodal : „Toto utkání naznačilo hodně pozitiv, ale také chyb, na kterých se musí intenzivně  zapracovat. Nyní bude záležet nejen na realizačním týmu, ale  také na chuti nově se tvořící party, jakým   herním způsobem se budou na jaře prezentovat.“





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku