Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DIVIZNÍ KLATOVY REMIZOVALY S RAPIDEM

DIVIZNÍ KLATOVY REMIZOVALY S RAPIDEM

Yvetta Musílková

Klatovy/ Vítěze nemělo středeční pokračování zimního fotbalového turnaje na umělé trávě v Plzni Doubravce, Memoriálu Josefa Ibermajera, mezi plzeňským Rapidem a divizním  týmem  z  Klatov.

Rapid Plzeň – TJ Klatovy 2:2.

Skóre večerního zápasu otevřely Klatovy, když Plzeňanům nevyšel ofsajd systém a svůj brejk klatovský Tomáš György zakončil po zemi vedle brankáře. Ofsajdová past ve 30. minutě podle představ nevyšla ani hráčům Klatov, plzeňský hráč zatáhl po straně míč, který pak nacentroval před bránu, odkud jej jeho spoluhráč dopravil za Lorencova záda. Do kabin tak týmy k poločasové přestávce odcházely za vyrovnaného stavu 1:1. Po změně stran se hosté opět ujali vedení. V 70. minutě se  k odraženému míči na velkém vápně dostal Meszáros a trefil se přesně pod břevno. Svěřenci klatovského trenéra Jiřího Tomana mohli svůj hubený náskok navýšit, ale své tutovky György ani Pavlík nedokázali proměnit. Když už se zdálo, že si  fotbalisté z Pošumaví těsné vítězství pohlídají, pět minut před koncem duelu  míč po prudké střele vypadl gólmanovi Lorencovi z rukou a Plzeňští vyrovnali.   Poločas: 1:1. Branky Klatov: 10. Gÿorgy, 70. Meszáros. Sestava Klatov:  Lorenc – Bouberle, Rendl, Hovorka, Kotáb, Sýkora, Voldřich, Meszáros, György, Ježek – Pavlík (střídali: Cihelka a Prokopec).

„K utkání jsme odjeli v kombinované sestavě s dorostencem a hráčem B týmu. Chyběli totiž nemocní Beneš a Matějka, studijní povinnosti nedovolily nastoupit Voráčkovi. Středeční duel jsem využil i k otestování švihovského Cihelky a svéradického Prokopce. Proto podle mého není výsledek špatný, tým podal dobrý výkon. Především záloha hrála podle mých představ,“ uvedl trenér divizních fotbalistů TJ Klatovy Jiří Toman, jehož svěřence čekají v nadcházejících třech dnech dva zápasy.

Dnes se na umělé trávě v Domažlicích utkají od 18.30 hodin s Kötztingem, účastníkem německé divizní soutěže. V neděli 1. března Klatovy cestují do Plzně na Doubravku, kde v rámci zimního turnaje nastoupí  v 10.00 hodin proti Přešticím.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku