Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
NÝRSKÁ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA DOMINOVALA V DOMAŽLICÍCH

 

 

NÝRSKÁ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA DOMINOVALA V DOMAŽLICÍCH

 

O tom, že dlouhodobá práce s nejmladšími fotbalovými nadějemi v Nýrsku  je na výborné úrovni svědčí  suverénní absolvování podzimní části přeboru Pošumaví . Nýrská mladší přípravka v šest utkání odehrála bez jediné bodové ztráty, neinkasovala ani jedinou branku a se skórem 65:0 skončila na 1.místě tabulky. Nejmladší hráčský potěr  Okuly o svých kvalitách dal znovu vědět i v sobotu 7.února na mezinárodním halovém turnaji  v Domažlicích. V místní sportovní hale  v konkurenci  soupeřů z Domažlicka a  z příhraničních bavorských klubů výborně reprezentoval skvělou úroveň přípravek hrajících soutěže organizované OFS Klatovy

SKP Okula Nýrsko turnaj mladších přípravek ročník  narození 2000 a mladší  za účasti osmi týmů  vyhrála  s náskokem třech bodů před  kolektivem reprezentující domácí  klub a 7 bodů zpět skončil Meclov. Jediný bod který v turnaji Nýrsko ztratilo bylo v bezbrankovém duelu s domácí rezervou Jiskry Domažlice  a jako jediný celek v průběhu turnaje neinkasovalo ani branku! Slavnostnímu rámci ukončení maratónu bojů na palubovce  svojí účastní na vyhlášení vítězů přidala na vážnosti účast  starostů partnerských měst Domažlice a Furth im Wald, pánů M.Macha a Johanese  Müllera.

Konečné pořadí turnaje:

1. Nýrsko 7  6  1  0  13:0  19 bodů, 2. Domažlice „A“16, 3. Meclov 12,  3. Willmering/ Waffenbrunn 11, 5. Holýšov 7, 6. Staňkov 6, 7. Furth im Wald 3 a 8. Domažlice  „B“ 2.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku