Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Zimní Bílucká liga - I.kolo : 7.-8.2.

Zimní Bílucká liga

 

VÍTĚZSTVÍ KLATOVSKÉ REZERVY JISTIL LORENC

 

Prvním kolem odstartoval jediný zimní turnaj který se hraje v Pošumaví. Pořadatelem je Sokol Měčín se spolupráci s SDH Bíluky pod patronací MÚ Měčín. Všechna utkání podle rozlosování se budou hrát na hřišti v Bílukách  . V úvodním kole byl sehrán nejvyrovnanější duel  mezi Mochtínem a rezervou TJ Klatovy . Do čela tabulky po úvodních třech zápasech se prostřílel lídr okresního přeboru a tým pořádajícího klubu Sokol  Měčín.

 

Mochtín – Klatovy  B   2 : 3 (1 : 2)

Karel Šot

Na zledovatělém terénu bíluckého hřiště měli v prvním poločase více ze hry fotbalisté Mochtína, klatovští hrozili především z brejkových akcí. Skore otevřel z penalty  v 15.minutě Gyorgy, stejný hráč pak ve 30.minutě po individuelní akci zvýšil na 2:0 pro Klatovy. Domácí se brankově prosadili vzápětí, na 1:2 snižoval ve 33. minutě Kejha. Po přestávce se karta obrátila, když převahu získávali klatovští hráči. Z několika šancí se do střelecké listiny zapsal až v 63.minutě Pavlík, zvyšoval náskok Klatov na 3:1. Domácí v závěru přidali, po rohu snížili na 2:3, když střelu Nováčka ještě tečoval Podráský. Další golové šance v poslední desetiminutovce likvidovali  brankáři obou týmů. Na straně Mochtína Rajtmajer a na straně vítězných hostů Lorenc. Hlavně jejich zásluhou se na skore již nic neměnilo.

Trenér Mochtína St. Skala byl s výkonem svých mladých svěřenců spokojen, stejně tak měl dobrý pocit ze hry svých hráčů i trenér Klatov Karol Žák. Ten se tentokráte mohl opírat i výkony některých hráčů "A" týmu. Ti měli  sice hrát ve stejnou dobu v Plzni na ZČE, ale pro velkou marodku hráčů klatovští do Plzně nakonec k zápasu neodjeli.  

Hrálo se ohleduplně, bez karet, zápas odřídil Josef Blaheta z Klatov - 30 diváků.

Branky : Kejha, Podráský - Gyorgy 2, Pavlík.

 

Trenér  Klatov B  Karol Žák :

 „Zledovatělý terén by byl vhodnější na jiné - zimní sporty, pro fotbalisty byl velmi nebezpečný, zrádný.“ Řekl na úvod hodnocení průběhu zápasu nový lodivod klatovské rezervy. Přesto oba  týmy svoji korektní hrou dokázaly eliminovat možnosti zranění a chvílemi se hrál i líbivý kombinační duel. „ První půle byla velice vyrovnaná, soupeř začal lépe, za deset minut si vypracoval tři gólové příležitosti. Naši hráči se hledali, v tomto složení neměli možnost ještě nikdy nastoupit.   Po změně stran a několika připomínkách ke způsobu hry se herní jistota a pohoda  začala více projevovat , hráči se snažili přenášet těžiště hry častěji a šance přišly velice rychle“,  si pochvaloval Karol Žák. Na druhé straně ale připomněl , že jeho tým druhou půli s Mochtínem prohrál 0:1  a to i přesto, že  síti soupeře mohlo být jen za druhou část hry minimálně pět.

A jak hodnotí klatovský kouč některé individuální výkony ? „ S terénem se nejlépe vyrovnával  pohyblivý György, který soupeřovu obranu velice zaměstnával, v koncovce se ale buď netrefil jak chtěl, nebo mu směr vystihl výborný P. Rajtmajer. V obraně zahrál velice pěkné utkání Kotáb, Kraus poziční hrou s přehledem jistil některé průniky soupeře, ale bojovností  a nasazením hýřili všichni. Pouze  Hromada působil v utkání dojmem, že chřipková epidemie nalezla další oběť. Dobře se jevil navrátilec Tribula, dokud bylo z čeho brát.“

Ve svém hodnocení se pochvalně Karol Žák vyjádřil i k výkonu soupeře: „ Mochtín  překvapil dobrou kondicí, velmi dobře se jevili mladíci, které trenér Skala zkouší do týmu pro jaro zabudovat.  Tutovky v druhé půli však neproměňovali stejně jako my. Jediný gól v této části hry byl velice náhodný a vnesl dramatický nádech do koncovky utkání a zkušený tým klatovské rezervy  si však vedení pohlídal“.

 

Žinkovy – Záhoří  5 : 2 (2 : 0)

Branky: Šindelář 2,Brožík, Růžička, vlastní – Švec 2

Rozhodčí: Javorský Josef

 

Měčín – Klášter    7 : 2 (3 : 1)

Branky: Suchan 2, Šlajch R. 2, Touš, Čejka, Homr

Rozhodčí: Hájek Zdeněk

 

 TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

(Prav)

 

1.

Měčín

1

1

0

0

7: 2

3

( 0)

 

2.

Žinkovy

1

1

0

0

5: 2

3

( 0)

 

3.

Klatovy B

1

1

0

0

3: 2

3

( 3)

 

4.

Mochtín

1

0

0

1

2: 3

0

( -3)

 

5.

Záhoří

1

0

0

1

2: 5

0

( 0)

 

6.

Klášter

1

0

0

1

2: 7

0

( 0)

 

  NÁSLEDUJÍCÍ KOLO

Zápas

Domácí

Hosté

Termín

Den

Hřiště

 

 

A8A0201

Klatovy B

Klášter

14.02. 10:00

SO

Bíluky u Měčína

 

A8A0202

Záhoří

Měčín

15.02. 10:00

NE

Bíluky u Měčína

 

A8A0203

Mochtín

Žinkovy

14.02. 14:00

SO

Bíluky u Měčína

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku