Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Zimní turnaj Blatná Cup – III.kolo 7.-8.2.

Zimní turnaj Blatná Cup – III.kolo

 

SUŠICKÝ RADEK KOČÍ SE  BLÝSKL HATTRICKEM  

 

Čtvrtý ročník zimního fotbalového turnaje v Blatné   měl na programu 3.kolo. V obou sobotních dopoledních zápasech nastoupili na UMT  oba zástupci Pošumaví. Od 9.00 hodin se utkaly Hradešice s po podzimu s desátým celkem jihočeské 1.B třídy sk.B TJ  Bělčice. Vyrovnaný zápas rozhodli pro sebe Jihočeši dvěma slepenými góly mezi 75. a 76.minutou. Po fotbalové dřině před týdnem kdy absolvovala Sušice zápas s domácí Blatnou přímo z tréninkové zátěže na soustředění tentokráte v pohodě vyhrála přesvědčivě nad dorostem Písku, když se v tomto duelu blýskl hattrickem Radek Kočí.

 

Sokol Hradešice–Bělčice 1 : 2 (0:0)


Po bezbrankovém prvním poločase  předvedly v 54.minutě Hradešice  pohlednou kombinační akci po ose  Starec-Kopal – Liška  poslal posledně jmenovaný  svůj tým do vedení.

V 75.minutě Bělčice po chybě  hradešické obrany Nuslem vyrovnaly a ještě se z této branky Hradešičtí nevzpamatovaly a  soupeř druhou brankou otočil výsledek a strhl vítězství na svou stranu. Další snaha Hradešic o vyrovnání  sice přinesla šance , které měli Šašek, Florián a Kopal , ale skóre se již v tomto duelu nezměnilo.

Branky: 54.Liška J. – 75. a  76. Nusl.

Sestava  Hradešice: Šůs Martin, Řezáč Pavel, Hlaváč Milan, Šmrha Miroslav, Heimlich Martin , Hlaváč Václav, Šašek František, Kopal Jiří, Frančík Zdeněk, Florián Martin, Liška

Rozhodčí: Linhart

Trenér Hradešic P.Lavička : „Ve vyrovnaném utkání  nás podržel v první části gólman Martin Šůs. Ve druhé půli se nám z několika šancí podařilo jít do vedení o které jsme vlastními  chybami během dvou minut přišli. Výsledek by mohl být pro nás příznivější, kdybychom se prezentovali lepší koncovkou.“

 

 

Písek (dorost) – Sušice   0 : 4 (0 : 3)

 

Sušice pro sebe rozhodla zápas již v prvním poločase, kdy vstřelila tři branky. Písečtí mladíci se snažili, byli hodně pohybliví, ale na zkušenějšího soupeře to nestačilo. Utkání se hrálo pod taktovkou střelecky disponovaného Radka Kočího, který vstřelil dvě branky hlavou a jednu po samostatném úniku. K němu se jednou přidal Josef Farták, který ovšem mohl vsítit také tři branky jako jeho zkušenější partner v útoku, ovšem v zakončení stoprocentních příležitostí selhal. Písečtí se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale pokaždé narazili na bezchybné sušické gólmany.

Branky: 25., 30., 70. Kočí, 40. Farták

Sestava Sušice :  F. Míček/46.min P. Kindelmann/, P. Kodýdek, J. Sládek, T. Marek, R. Potužák, M. Budil, F. Hrach, P. Hubáček/46.min J. Melka/, L. Junek/46.min O. Goby/, R. Kočí, J. Farták

Trenér Sušice František Melka připustil, že na vysokém vítězství měl velký podíl kanonýr týmu Radek Kočí: „ Radek první dvě branky dal hlavou  a na 4:0 zvyšoval ze samostatného úniku. Farták který zvýšil na 3:0  ještě měl možnost vylepšit skóre, ale nedokázal šance využít. V druhé půli udržel střídající brankář  Kindelmann  čisté konto, když nás při gólovkách píseckých mladíků  výbornými zákroky podržel“.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku