Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
II. kolo - TÝMY Z POŠUMAVÍ V BLATNÉ VYŠLY NAPRÁZDNO

Zimní turnaj Blatná Cup

 

TÝMY Z POŠUMAVÍ  V BLATNÉ         VYŠLY NAPRÁZDNO

 

Ve druhém kole  4.ročníku zimního fotbalového turnaje v Blatné  tentokráte  týmy  z Pošumaví které přestože vedly na body nedosáhly. Sušice do zápasu s domácím celkem odskočila přímo z tréninkové  zátěže na soustředění  a Hradešice do duelu s favorizovaným Nepomukem nastoupily v kombinované sestavě bez čtyř hráčů základní sestavy.

 

Sokol Hradešice–FK  Nepomuk 1 : 2 (1:0)


Hradešice přestože nastoupily bez čtyř hráčů základní sestavy v prvním poločase svého zkušenějšího soupeře z 1.A třídy zaskočily a po chybě obrany  vedli od 11.minuty gólem Křesáka 1:0. Nepomuk dvě minuty po přestávce zkušeným Jirkou Slachem vyrovnal a osm minut před koncem  jinak velmi dobře chytající Šůs kapituloval podruhé a pro jeho tým to znamenalo první prohru na turnaji.

Branky: 11. 1:0 Křesák P. - 47. 1:1 Slach J., 82. Noháček R. 

Sestava Hradešice: Šůs M. , Řezáč P., Hlaváč M., Šmrha M., Heimlich M., Liška J., Melka M., Křesák P., Hnojský J., Šašek F., Kopal J. Střídali: Přerost S., Melka L., Kodýdek P.)

Rozhodčí: Linhart

Kouč Sokola Hradešice  Petr Lavička vidí příčinu první porážky na turnaji v Blatné hlavně v nezvládnutém závěru zápasu: „ Na našem výkonu se podepsala neúčast čtyř hráčů ze základní sestavy . Jejich nepřítomnost byla hodně znát v závěru zápasu  ve kterém mne naši hráči hodně zklamali“!

 

Blatná – Sušice  2 : 1 (0:0)

 

Sušičtí fotbalisté si na zápas odskočili ze soustředění v Plánici a to, že mají za sebou náročný program se v tomto utkání ukázalo. Od začátku byli totiž domácí aktivnější, lépe se pohybovali a hosté byli za nimi vždy o krok pozadu. Do poločasu si ale domácí žádnou velkou brankovou příležitost nevypracovali, naopak Sušice mohla jít do vedení, ale Kočího v samostatném úniku vychytal domácí brankář.

Ve druhé půli se už ale Radek Kočí nemýlil a poslal hosty do vedení. Domácí však o chvilku později vyrovnali a v 60.min šli dokonce do vedení. Hostům už na zvrat chyběli v závěru utkání síly a domácí si již vedení pohlídali.

Branky:50.Kočí Radek - 55. Mikolášek P., 65. Polan V.

Sestava Sušice - Kindelmann/46.min Míček/, Potužák, Sládek, Marek/46.min Kalný/, Junek/46.min Kodýdek/, Melka/46.min Budil/, Hrach, Hubáček, Kysilka, Kočí, Hupka/55.min Klíma/ .

„Zápas byl pro kluky těžký, protože se hrálo v termínu našeho náročného soustředění.Od začátku byla na hráčích vidět únava, která vrcholila s postupujícím časem.“ řekl po utkání sušický trenér František Melka. „Tím nechci naši prohru omlouvat, neboť  jsme obě branky inkasovali po našich zbytečných chybách v defenzivě. Máme ještě stále co zlepšovat“ dodal sušický kouč.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku