Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PETR HOVORKA DAL ČKYNI DVĚ BRANKY (Čkyně - Klatovy 2:3)

Čkyně  -  Klatovy  3 : 3 (2 : 0)

Přípravné utkání s týmem krajského přeboru,který je po podzimní části na čtvrtém místě sehráli klatovští hráči na UMT ve Strakonicích.Domácí šli do vedení po jedenácti minutách hry brankou z pokutového kopu. Čkyně pět minut před přestávkou po rohu dorážkou  zvýšila na 2:0. Klatovští měli několik dobrých šancí,chybělo však přesné zakončení.Ve druhém poločase se výkon mladíků v dresu divizních Klatov  zlepšil, ale přesto v době jejich tlaku domácí zvýšili na rozdíl třech branek. Hosté se poprvé střelecky prosadili v 73.minutě kdy našel Pavlík pěknou přihrávkou Petra Hovorku , který zkušeně přehodil brankáře a snížil na 3:1. Klatovští pokračovali úspěšně v ofenzivě a v 85.min. byl u zrodu druhé branky opět Pavlík z jehož centru Rendl  hlavou snížil na 3:2. Zaslouženou remízu zařídil v 90.minutě svým druhým gólem v tomto duelu tentokráte z penalty Petr Hovorka.

Sestava Klatovy :Lorenc(55.Herman)-Bouberle,Hovorka V.Meszáros,Rendl-Voráček,Matějka D., Pavlík, Matějka J.-Beneš,Hovorka P.

Trenér Jiří Toman : "Tento týden hráči tvrdě trénovali,musím je pochválit,že utkání v jedenácti lidech dokázali otočit.V prvním poločase jsme hodně kazili přihrávky,soupeř měl ve svém týmu několik starších zkušených hráčů,takže to pro nás byla dobrá příprava.Dobře se jeví útočník Petr Hovorka,další hráče budeme zkoušet v sobotu a doufám ,že další hráči,ať už nemocní nebo zranění se brzy zapojí do přípravy."





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku