Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Seriál o přípravě klubů na jarní sezónu : SK KOVODRUŽSTVO STRÁŽOV

STRÁŽOV  MÁ PŘEDPOKLADY HRÁT O ŠPICI TABULKY

 

První setkání fotbalistů SK Kovodružstvo Strážov v roce 2009  bylo  tradičně při  novoročním fotbálku, ve kterém si každoročně v prvním  odpoledni nového roku zahrají  ženatí se svobodnými . Druhé setkání již bylo při příležitosti zahájení přípravného období na novou sezónu  .  Hrající trenérská dvojice trenér Petr Presl a jeho asistent , čerstvý držitel trenéra licence „C“  Lukáš Helm se bude společně se  svými svěřenci a spoluhráči připravovat v domácích podmínkách v kombinaci hala-hřiště . V přípravě se třetí tým  1.B třídy zaměří v okolí Strážova na získání fyzické kondice . Na hřišti budou hráči pilovat herní činnost se  zaměřením na defenzivní činnost všech formací . Aktivní obrana Strážova sklízí  plody  v posledních soutěžních ročnících ve kterých získal  pověst týmu s nejlepší obranou , která na podzim měla průměr inkasovaných branek na jeden zápas 1,2 z toho na hříštích soupeřů 0,8 branek.

Rezervy mají Strážovští ve střelecké produktivitě , která za tou obrannou ještě pokulhává   a k tomu využije SK Strážov 5-6 přípravných zápasů které  má v plánu sehrát se soupeři z nižších i vyšších soutěží.. Jedním z prvních soupeřů bude 28.února na hřišti v Nýrsku Mrákov a o týden  později  7.3. se střetnou strážovští fotbalisté z účastníkem 1.A třídy TJ Žichovice. V nejbližších dnech budou znát oba kouči konečnou podobu termínové listiny se kterou  naše čtenáře později seznámíme.

Zrcadlo  kvality přípravy na novou sezónu si Strážovští  nastaví při sehrání prvních dvou náročných soutěžních zápasů které je čekají na hřištích soupeřů s týmy z 1.-2.místa tabulky . V úvodním kole v sobotu 28.března v 15:00 hodin  jejich formu prověří největší favorit na postup  tým Spáleného Poříčí a o týden později bude mít výhodu domácího hřiště po podzimu lídr tabulky FC Švihov. Podle vyjádření trenéra Petra Presla  do nové sezóny vstupují Strážovští se stejným kádrem hráčů  který  úspěšně absolvoval podzimní část  1.B třídy. Cestu do kádru áčka mají otevřenou další mladí odchovanci kteří sbírají zkušenosti v „B“ týmu mužů a prokáží  dostatek píle v tréninku a své kvality.

Cíl pro jaro  mají ve Strážově jasný. Je to  konečné umístění na postupové (barážové ) pozici . Jako spojitá nádoba s tímto cílem je i předsevzetí hrát kvalitní  a pro diváky  atraktivní fotbal.To ostatně potvrzují slova kouče Petra Presla : „ Pokud bude účast na trénincích a přípravných utkáních během zimní fáze alespoň  trochu odpovídat mé představě, pak věřím, že dokážeme naše cíle naplnit. Kádr je stabilizovaný a má předpoklad hrát o špici tabulky 1.B.třídy “.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku