Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Zimní turnaj BLATNÁ CUP - 1.kolo

Zimní turnaj Blatná Cup

 

Sušice i Hradešice na úvod turnaje v Blatné bodovaly

 

Na umělé trávě v Blatné vstoupili do 4.ročníku zimního fotbalového turnaje pořádaného  místním klubem muži TJ Sušice v sobotním duelu vítězstvím nad pátým týmem  přeboru Jihočeského kraje.  V druhém  zápase  hraném v neděli se rozešel  Sokol Hradešice s týmem domácích dělbou bodů.

 

Čížová – Sušice   0 : 2 (0 : 0)

 

Na začátku utkání dělal oběma týmům problémy rychlý povrch, který byl příčinou nepřesné hry obou mužstev. Pak si ale hráči osahali terén a oboustranně předváděli celkem pohledný fotbal. V prvním poločase mohla jít do vedení Sušice, ale  střela Melky skončila na břevně. Ve druhém poločase zlepšila Sušice kombinaci a zaslouženě se ujala vedení, kdy Kočí proměnil pokutový kop za faul na Kysilku. Deset minut před koncem byl důrazný před brankou Čížové Hupka a stanovil konečný výsledek.

Branky: 70.min Kočí PK, 80.min Hupka

Rozhodčí: Linhart Vladislav

Sestava Sušice : F. Míček(46.min P. Kindelmann), J. Melka, J. Sládek, T. Marek, L. Junek, J. Kysilka(46.min M. Hupka), F. Hrach, P. Hubáček, M. Budil, R. Kočí, J. Farták

Trenér Sušice František Melka : „ Pro  hráče je dnešní výsledek a předváděná hra vzpruhou a povzbuzením do dalších dnů, kdy si dokázali, že tvrdá tréninková práce se vyplácí a pokud budou pokračovat tak jako dosud, určitě budou dobře připraveni do jarních bojů.“

 

Blatná  – Hradešice    1 : 1 (1 : 0)

 

Úvodní zápas zimního turnaje na umělé trávě v Blatné odehrály Hradešice v neděli v podvečer. V prvním poločase byli lepší domácí , kteří se již v 8.minutě po chybě obrany Hradešic ujali vedení. Ve druhé půli se hra vyrovnala a oba týmy si vytvořily několik šancí ke skórování. Hradešice  vyrovnaly V 82.minutě, kdy trestný kop  nařízený za faul na Kopala proměnil s přispěním domácí obrany Václav Hlaváč.  

Branky : 8. Brynda – 82. Hlaváč V.

Sestava Hradešice: Vaněček Leoš, Řezáč Pavel, Hlaváč Milan, Šmrha Miroslav, Heimlich Martin , Hlaváč Václav, Křesák Pavel, Hnojský Jan, Kotiš Václav, Kopal Jiří, Frančík Zdeněk, (Melka Lukáš, Melka Milan, Florián Martin, Šmrha Lukáš)

Rozhodčí: Lepič Pavel

Trenér  Hradešic Petr Lávička: „V prvním poločase Blatná byla lepším týmem. Ve druhém se hra vyrovnala. Hradešice získaly zasloužený bod. Tímto bych chtěl hráčům Hradešic poděkovat, neboť přijeli na zápas po těžkém soustředění na Kvildě.“

Ostatní výsledky : Písek dorost – Milín 2:2 (1:2), Nepomuk – Bělčice 2:0 (1:0),  : Předehrávka 5.kola:  Blatná – Bělčice 2:2 (2:1)



 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku