Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Seriál o přípravě klubů na jarní sezónu : SOKOL HRADEŠICE

HRADEŠICE SPOLÉHAJÍ NA KVALITY BRANKÁŘE  MARTINA ŠŮSE

 

     Od roku 2002 patří Sokol Hradešice mezi účastníky 1.B třídy k nejlepším. Za posledních sedm let v této soutěži sehrály 169 zápasů  s celkovou úspěšností 56 %  získaných bodů. Ještě lepší  bilanci kazí hradešickými fotbalistům pouze 40-ti % úspěšnost na hřištích soupeřů, čímž pokulhávají za nejlepšími. Naopak mezi absolutní špičku patří s 71-ti % úspěšností na domácím hřišti, když nejlepší doma je s 73-mi % Sokol Mochtín. Tuto dlouhodobou velice úspěšnou bilanci si Hradešice udržely i na podzim, kde doma získaly opět 71% bodů. Naopak výsledky na hřištích soupeřů nebyly podle představ trenérů, hráčů ani příznivců hradešické kopané. Vzhledem k dlouhodobým zraněním a odchodům několika klíčových hráčů a trenéra před začátkem tohoto soutěžního ročníku je umístění na podzim doma neporažených Hradešic na 6. místě s 18-ti body solidním odrazem pro jarní část soutěže. Ztráta devíti bodů  na první tři týmy a náskok pouhých pěti bodů od sestupových pozic  je důvodem ke kvalitní přípravě. 

     V Hradešicích se na letošní jarní část soutěže začali hráči připravovat od 16.ledna. Trénovat  budou pod vedením trenérské dvojice Petra Lavičky a Zbyňka Chmelíka ve svém  sportovní areálu  v Hradešicích. V době od 22.1.- 25.1.2009  absolvují soustředění na běžkách na Kvildě. V přípravě se zaměří na zlepšení obranné činnosti, organizaci hry a zlepšení trenéři očekávají v disciplinovanosti  a herní kázni. K herní přípravě a rozehranosti týmu využijí Hradešičtí start na zimním turnaji na umělé trávě v Blatné  kde sehrají v termínu od 25.1.2009 – 7.3.2009 sedm  zápasů. Součástí přípravy bude i derby v rámci krajského kola poháru mužů s Okulou Nýrsko, které se hraje 15. února ve 13.30 hodin, hřiště bude upřesněno dle aktuálního počasí.

     Oproti podzimu nedojde v Hradešicích k výrazným změnám v hráčském kádru. Návrat po ukončení hostování v Měčíně hlásil brankář Martin Šůs. V jednání  je  přestup Jana Lišky, který byl dosud v Hradešicích na  hostování. Trenéři by uvítali, pokud by se podařilo  tým doplnit o jednoho obránce a útočníka.

     Cílem Sokola Hradešice v 1.B třídě pro jaro je umístění v konečné tabulce ročníku 2008/09  do 5.místa.

Trenéři Lavička –Chmelík : „Přestože se v zimní přestávce pravděpodobně již nepodaří tým doplnit,  věříme  v sílu kolektivu. Cesta k naplnění konečného cíle vede přes  kvalitní zimní přípravu a úspěšné navázání na úspěšné výsledky v závěru podzimu. Věříme, že k naplnění našich představ a zkvalitnění hry zadních řad výrazně přispěje návrat brankáře Šůse“. 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku