Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Seriál o přípravě klubů na jarní sezónu : SOKOL PAČEJOV

V PAČEJOVĚ BUDOU SPOKOJENI  SE STŘEDEM TABULKY

 

Se začátkem druhé poloviny měsíce ledna je spojen termín zimní přípravy. Ne jinak tomu bylo i v Pačejově kde zahájili fotbalisté Sokola Pačejov přípravu na letošní jarní druhou část soutěžního ročníku 2008/09 v 1.B třídě.

Ta první část odehraná na podzim minulého roku sice neskočila nějakým propadákem, ale  vzhledem k  výsledkům na hřištích soupeřů nebyla příliš vydařená. Zatím co s domácí  72 procentní bodovou úspěšností  patřil Pačejov mezi nejlepší, v   sedmi zápasech venku sice dokázal třikrát remizovat(zvláště remízy v Mochtíně a ve Švihově byly velmi cenné) , ale vítězství  a se čtyřmi porážkami skončil se 14% bodovou úspěšností na posledním místě tabulky! Pouze tři vstřelené branky do sítě domácích a 13 inkasovaných branek tuto neúspěšnou bilanci sestavenou z výsledků na hřištích soupeřů jen podtrhují. 

První trénink na  sobotu 17.ledna sice  naplánoval trenér Milan Cikán s hrajícím asistentem Miroslavem Hlaváčem  na domácím hřišti jde se odehraje hrubá část přípravy. Další prostor k tréninku poskytne hala v Horažďovicích  a v příprav+ě nechybí ani termín  pravidelného soustředění 

V přípravě se trenérská dvojice Sokola Pačejov zaměří na  fyzickou  kondici, herní součinnost a zlepšení v koncovce .Zde mají Pačejovští velké rezervy. Pouhých 13 branek  na podzim s síti soupeřů (průměr 1 branka na utkání) jsou nejhorší ze všech útoků v soutěži, jejich kolegové v obraně se mohou chlubit s výborným průměrem 1,4  obdržených gólů na zápas .

V rámci herní přípravy mají v Pačejově naplánováno sehrání šesti  zápasů :  21.2.  od 14 hodin hrají v Blovicích a soupeřem jim bude domácí tým, 28.2 budou hrát v rámci soustředění v Nezamyslicích s domácím Sokolem, o den po té 1.3. budou hosty  Tatranu  Velké Hydčice, 7.3. od 14:00 hodin hrají  v Černicích , 14.3. v Žižkovech  a 21.3. ve Svéradicicích.

K změnám v hráčském kádru  nám předseda Sokola Pačejov Tomáš Cihlář řekl : "V součastné době  je otázka příchodu a odchodu hráčů  stále  otevřená. Probíhají jednání  a v součastné době mohu potvrdit odchod talentovaného střelce Josefa Ticháčka  na hostování do  Nepomuku v jednání. Ź příchodů je  možné počítat  s hostováním s další opcí  brankáře Jakuba Kalčíka  z Malého Boru a na hostování přijde týmu pomoci Jiří Haremčák ze Žichovic.“ Cíl  pro jaro je podle Tomáše Cihláře jasný „Chceme se umístnit v klidných vodách středu tabulky“.

Trenér Milan Cikán  vidí umístění ve středu tabulky realisticky, ale vše vidí v rovině obyčejných lidských hodnot a možností:  Přeji  všem hráčům a celému realizačnímu týmu pevné zdraví a spokojenost v osobním životě. Tyto dva faktory jsou důležitými předpoklady pro úspěchy v životě sportovním“.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku