Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Z PODZIMNÍHO DIVIZNÍHO KÁDRU KLATOV ODEŠLA PĚTICE HRÁČŮ

KLATOVSKÝ DIVIZNÍ KÁDR ZEŠTÍHLEL

Yvetta Musílková

Pouhých šest fotbalistů divizního týmu TJ Klatovy se od  začátku ledna připravuje na jarní část soutěžního ročníku 2008/2009.

„Pět hráčů po podzimu odešlo, tři jsou nyní zranění, jeden nemocný,“ upřesnil informace klatovský trenér Jiří Toman. Podle jeho slov do Německa zamířili obránci Michal Viktora a Jaroslav Bušta, útočníkovi Eriku Mirgovi skončilo hostování a vrátil se do mateřského klubu ZČE Plzeň, záložník Jaroslav Cihlář odešel do Horažďovic a útočník Václav Zedník trénuje ve Strakonicích.

„Záložník Daniel Matějka má angínu, zraněni jsou útočník Tomáš György, obránci Václav Vacovský a Antonín Bouberle,“ dodal lodivod, kterého současná situace hodně štve. „Jsem otrávený, ale z boje neuteču. Musíme tým prostě doplnit nejméně o stejný počet, který Klatovy opustil,“ dodal Jiří Toman, který však o konkrétních jménech mluvit nechtěl.

„Máme vytipované hráče, probíhají jednání a něco se už rýsuje, ale opravdu by dnes bylo hodně předčasné mluvit o konkrétních hráčích. Moudřejší budu za čtrnáct dnů,“ tvrdil trenér, jehož cílem pro mistrovské jaro je především důstojně dohrát soutěžní ročník.

„Jsem realista, asi by se musel stát nějaký zázrak, který by nám pomohl k záchraně v divizi,“  dodal kouč s tím, že jeho divizní torzo se připravuje čtyřikrát týdně, třikrát venku a jednou v hale společně s hráči klatovského B týmu. „Schází se tak deset až dvanáct hráčů. Všichni trénují s chutí,“ podotkl kouč.

Klatovští divizní fotbalisté mají také na programu přípravné zápasy. A to především v rámci  zimního fotbalového turnaje na umělé trávě v Plzni Doubravce,  druhého ročníku Memoriálu Josefa Ibermajera..

V prvním duelu se Klatovy utkaly s Vejprnicemi, kterým podlehly 0:2 „Bylo znát, že je to přípravný zápas. Nebyl to z naší strany ale rozhodně žádný propadák, sehráli jsme s Vejprnicemi vyrovnanou partii, ale bohužel nedali jsme góly,“ vrátil se k prvnímu zápasu Jiří Toman, jehož svěřenci mají na programu další přípravný turnajový duel už dnes  od 17.00 hodin, kdy se na hřišti plzeňské Doubravky utkají s mužstvem Příkosic.  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku